Sapumpumpumpurots zars...

14. sep 2011. 18:32

Vīriešus var salīdzināt ar daudziem dzīvniekiem. Kāds jūtas kā lauva, kāds līdzīgs šakālim, āzim, aunam vai lācim. Pat neapšaubīšu, ka no sieviešu viedokļa visiem vīriešiem ir zināma līdzība ar Sus scrofa domestica. Ar sievietēm ir savādāk, lielākais vairums no tām ir līdzīgas mērkaķīšiem. Neatlaidīs zaru, kamēr nebūs satvērušas nākamo. Gadās protams arī misēkļi...un uzminiet, kas tādos brīžos tiek piesaukst?!  



Atslegas vārdi: Sapumpurots zars0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (32)

Novaka Ī. 15. sep 2011. 14:52

Neviena Olbraitas broša nestāv tūvu tai "brošai", ko Tu jau nesā!   Tā kā varam domāt par kādu košu kaklasaiti vai zeķu pāri!   Strap citu kādām zeķēm dod priekšroku un kādu mezglu izmanto sienot kaklasaiti?

Dzēsts profils 15. sep 2011. 14:47

jaa? Protams, ka teici... tu teici...es saku tu - un domāju Toms  
Tad es varētu cerēt uz brošu, jeb man jāraksta Madelainai Olbraitai, lai piešķir kko no savas plašās kolekcijas?  

Novaka Ī. 15. sep 2011. 14:34

Vai tad es teicu, ka kaut kas vainas?   Man atkal šķiet, ka teicu, ka manas domas par Tevi izmainījās, kaut gan varbūt, ka to nemaz es to neteicu...ai....Tu man esi galīgi sajauksi galvu!  

Dzēsts profils 15. sep 2011. 14:24

Paldies, vakarā noklausīšos!    Kas tad kaklasaitei vainas... Grētai garbo tā izskatījās varen šiki...


Novaka Ī. 15. sep 2011. 14:12

Tikko izmainījās mans priekšstats par Tevi...saki, pēc kada principa Tu pieskaņo kaklasaiti zeķēm!?  
Tu tak esi forša...lai iet Tev priekš Tevis viena sievišķiga DZesma, vai pat divas, pēc izvēles!  



Dzēsts profils 15. sep 2011. 14:05

    to rakstu par sevi un tikai... nav neviena vārda par tevi..., lai kā arī tev gribētos.   uzdāvini man kādu brošu, lai būtu ko spodrināt    tā nu ir gadījies, ka nav nevienas  

Novaka Ī. 15. sep 2011. 13:48

Mmmm...un cik ilgi jau Tu labāk par mani zini, ko man darīt, kā izturēties un kā justies? Pastāsti man sīkā par manu nekonsekvenci, un ja nav grūti varbūt arī kādu piemēriņu, savādāk tas viss ko uzrakstīji kaut kā izskatās pēc tukšas čivināšas, lai spodrinatu "brošu"...

Dzēsts profils 15. sep 2011. 13:41

Tom, es taču jau sen esmu laukā no tā vecuma, lai domātu, ko par mani padomās!      Jau vismaz trīs gadus mana devīze skan šādi un tikai: Nekad necenties vienmēr būt nevainojams! Galu galā svētais Pāvils reiz teicis, ka Pasaules gudrība ir neprāts Dieva acīs. Būt nevainojamam nozīmē allaž saskaņot kaklasaiti ar zeķēm. Tas nozīmē rīt domāt tāpat kā šodien. Bet pasaules griešanās ? Kur paliek tā? Esi nekonsekvents, ik pa brīdim maini savu viedokli un nekaunies
nonākt pretrunā ar sevi, ja vien ar to nenodari kādam ļaunu.Tev ir tādas tiesības. Un nav svarīgi, ko domās citi ? jo viņi tāpat domās, ko gribēs.Tāpēc atslābinies! Ļauj Visumam riņķot ap tevi, izbaudi šo prieku būt pašam par sevi pārsteigtam.Visu neprātīgo uz zemes Dievs radīja tāpēc, lai kauninātu pasaules gudros, teicis svētais Pāvils....etc.
     Tas nozīme, ka rīt varbūt jau teikšu kko citu  

Novaka Ī. 15. sep 2011. 13:08

Nu neesmu es spēcīgs sieviešu lietotajā terminoloDŽijā, tādēļ varbūt neprecīzi izteicos par viriešu "nolikšanu"...lai iet...pamainīsim "nolikt" uz "dievināt", tagad auseJ izklausīsies gana glīŠi!  
Atklāšu Tev vienu patiesību...ka ne tas ko Tu esi pateikusi, bet gan tas ko otrs ir sadzirdējis, ir tas ko Tu esi pateikusi. Tad nu kā Tev liekas, ko cilvēki padomās izlasot Tavu apgalvojumu, ka nevienu ne šeit ne IRL`ā nemeklē...mmm?  

Dzēsts profils 15. sep 2011. 12:55

  es nemaz nenolieku vīriešus... kur tad tu to ņēmi....visus vēžus taču nevar vienā kulītē bāzt   Tu, piemēram, kā Fejuce teica... esi karalis, mmm  
nevis ierindnieks Toms   A, kurš teica, ka kko meklēju, man vnk. patīk parunāties ar cilvēku, kas vienmēr skaidri noformulē savas domas, tobiš tevi!  

Novaka Ī. 15. sep 2011. 12:40

Atvaino, to cepumu laikam nesauca Aivars, bet gan Jānis ar n-tajiem a, ar kuru Jus vienīgie to IKP stutējat, tā kā atzīstu savu pieļauto kļūdu un atvainojos visiem Aivariem!  
Neatceros, ka būtu pieminējis kādus statistikas datus, taču zinot cik ļoti Tev patīk neredzēt esošo un saredzēt neesošo, tas liekas tīri normāli.
Tev enDŽelīti nevar būt po, jo Tev vienkarši nav šī po... Nekas cits Tev neatliek, kā turpināt būt par to kas esi....labākajās tradīcijās turpini nolikt vīriešus, pucē savu "brošu" un turpini meklēt "DŽenerāli"!  

Dzēsts profils 15. sep 2011. 12:25

A, kas ir Aivars?    Aivars arī rukā?... ak, mēs tādi rukātāji izrādās daudz esam   Tu jau pats viņus dažādu lopu vārdos nodēvēji       
Tom, statistika tav stiprā puse?    Vari man pieskaitīt, atņemt sareizināt....da, kā tev patīk, man pō!  

Novaka Ī. 15. sep 2011. 11:56

Tu, enDŽelīt, mani vari saukt kā vien tu vēlies, nezinu kādēļ, bet mani tas nesatrauc!   Es jau ar saku, visas sievietes un Aivars rukā melnu muti, lai to IKP paceltu, bet visi parējie veči loba sēmočkas un sit domino, lopi tādi!  

Esmu par slinku, lai kaut ko potētu, es tikai aprakstu evolucijas procesā dabā radušās formas...piemerām Fejas tante un arī Tu piederat pie mūsdienās izplatīta sieviešu paveida - pie "zeltracēm"!

Novaka Ī. 15. sep 2011. 11:47

Fejas tant, par karali gan bija nedaudz savādāk, Tu satraukumā būsi ko nedaudz sajaukusE!   Tagad vari uztēlot kartējo naivumu, un teik...vai tiešām...un es Tev pretī uztēlošu pārsteigumu!   Bet patiesībā, lai izdodas atrast kādu piemērotu "vīrieti parasto", kuram demonstrēt savu aktiermākslu, un vēlāk noslēgt dīlu, bet "vīrietis domājošais" zinot ar ko šis stāsts beidzas, pamet Tavu izrādi to līdz galam nenoskatījies!  

Dzēsts profils 15. sep 2011. 09:46

Ļoti precīzi teikts... par vīriešiem     (patīk tava paškritika)   Interesanti, kas no piedāvātā spektra esi tu?     kamēr lauvas, lāči un šakāļi vazājas apkārt pa pasauli, pa kariem vai vnk laiza savas brūces un tēlo daudzcietušus jampapiņus, sievietēm nekas cits neatliek kā vilkt to vezumu...audzināt bērnus un cīnīties, un kārpīties pa dzīvi kā nu katra to prot... alegoriju par mērkaķīšiem var uztvert kā milzīgu komplimentu.... dažkārt,vairāk piedien salīdzinājums - nodzīti zirgi... un kā zināms nodzītus zirgus - nošauj!   Interesanti, ko jaunu vēl tu uzpotēsi uz sapumpurotā zara?  

Dzēsts profils 15. sep 2011. 09:27

nav nemaz jādomā vai jārokās tavā būtībā, tomiņ, tu pats sevi atkailini..karalis ir kails..lai dzīvo karalis..;)

Novaka Ī. 14. sep 2011. 23:05

Ilze vai Tu vari piedāvat labāku slīdzinājumu?  

Ilze B. 14. sep 2011. 22:51

Saki mērkaķīši? .................Interesants salīdzinājums!
Bet par tiem zariņiem nepiekritīšu.......

Novaka Ī. 14. sep 2011. 22:12

Nez vai Tavi texi un mana reakcija uz šo uzspēleto farsu ir reālais rādītājs manam emocionālajam pildījumam, taču ja Tev tā patīk domat, lai tā būtu!  
Tas gan nenozīmē, ka man būtu jāuzklausa kaut kāds bulshit`s...negribu Tevi aizvainot, taču vairums vīriešu ir iemācījušies atšķirt Tava tipa sievietes un zin kā jarīkojas!  

Dzēsts profils 14. sep 2011. 21:47

fejuce nemēdz spēlēt, tomiņ..ja tu nespēji silti pasmaidīt par manu tekstu, tad tu esi tukšs vīrietis..un vai tu zini, kāda ir atšķirība starp emocionāli tukšu un piepildītu vīrieti?;)

Autorizācija

Ienākt