attiecības...

24. sep 2011. 15:12

     Sievieti par neatkārtojumu un iekārojamu padara vīrietis, kurš viņai ir blakus. Tā, kā viņš liek sievietei justies, tāda viņa kļūst.

Atslegas vārdi: neparastas attiecibas1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Dzēsts profils 25. sep 2011. 13:26

Mana doma gan būtu tada, ka " tauriņi"- ta ir kādu konkrētu cilvēku - vīrieša un sievietes attiecību smalkā daļa, bet tā sajūta sievietei, ka viņa ir  neatkārtojama, iekārojama, --- tai vajadzētu pavadīt sievietei  pašu vienmēr, neatkarīgi no tā- ir čoms blakus vai nē. Tā ir sievietes rota- pašapzinība, pārliecinātība par sevi...  

iveta i. 24. sep 2011. 21:43

Nu tā es ar biju domājusi,kā tikko iekomentēja Maxiis.Sonja galīgi sagrozīja šo domu,jo mans uzskats ir ka sievietei tomēr ir vajadzīgs vīrietis,kas spēj viņā pamodināt ''tauriņus''jebkurā dzīves posmā.

Dzēsts profils 24. sep 2011. 21:29

Nu nezinu ....kadi esam taadi esam ...protasm sava dala ietekmes tas dod apuseji ..ja ta driskt izteikties ...tas viss ir pozetiva zinaa ..protams ir jau ka visas lietas gadas ari ...ta saucamie mazinie stridini un ...nu jus jau pasi ziant ...bet tapec jau es domaju neklus viens otram sliktaki vaij mazak mili viens otram ...varbut pat satuvina ...ar gadiem kas taa ari notiek saug ...ka viens vesals .

Dzēsts profils 24. sep 2011. 17:14

Tad ir traki, ja vajadzīgs  obligāti vīrietis blakus, lai sajustos neatkārtojamai, skaistai, iekārojamai... un , lai kļūtu par tādu... Vīrietis varētu paspilgtināt tās sajūtas, ienest kādas īpašas nianses , tikai šajās - konkrētajās attiecībās esošas, bet... ja sieviete nejūtas pārliecināta par sevi, par savu neatkartojamību , šarmu un seksapilu arī tad, kad čoma nav blakus- tad ir kaut kas ar sevi jādara lietas labā..

Dzēsts profils 24. sep 2011. 16:00

Jebkura puķe krāšņi zied , kad tai ir palaimējies ar mīlošu un rūpīgu dārznieku !   
Tas taču  - elementāri ..., vienkārši , un - nesatricināmi ...  

Ingrida X. 24. sep 2011. 15:30

Trīs dienas Pati Sev šķitu Īpaša, jo- Trīs Dienas Martā, nu jau sen pagājušajā, man tādai- Visvisīpašākajai- lika sajusties.

Jā, taisnība šitam izteicienam:)

Autorizācija

Ienākt