Stilīgs make-up 5 minūtēs

7. okt 2011. 10:49

Ātrās dekoratīvās kosmētikas shēma tām, kas vienmēr grib būt uzdevuma augstumos!
Kā zināms, lielu daļu laika, kuru sieviete tērē uz make-up, viņa pavada pārdomās. Atpestiet sevi no pārdomām – un saīsiniet laiku divkārt! Paspēsiet noteikti, jums vajag «uzgleznot» tikai tik, lai izskatītos pieņemami. Ja uzskatāt, ka galvenais ir acis – iemācieties zīmēt bultiņas pa trijām sekundēm. Ja neiztēlojaties sevi bez kārdinoši uzkrāsotajām lūpām, turat iemīļoto lūpu krāsu pie rokas. Momentos, kad steigā nāksies ieviest skaistumu, ātrās dekoratīvās kosmētikas shēma, kura ir atstrādāta refleksu līmenī, ietaupīs jums ļoti vērtīgās minūtes.
1 – sejas krāsa vienā acumirklī

Ja daba atpestīja jūsu ādu no nopietniem trūkumiem, netērējiet laiku uz tonālā krēma rūpīgu uzklāšanu. Var aprobežoties ar birstošo pūderi: notraukt ar otiņu lieko krāsu un nogurumu, viens, divi – gatavs!

2 – operatīvs maskējums

Lai nomaskētu pūtītes, obligāti nav jāklāj tonālu krēmu trīs kārtās. Lai samazinātu apsārtumu, var izmantot acu ēnas – tās sašaurinās lokus un paslēps redzamos pūtīšu iekaisumus. Pēc tam izmantojiet koriģējošo līdzekli vai punktveidīgi uklājiet savu ierasto tonālo krēmu uz problemātiskām vietām.

3 – zibenīgs skatiens

Ēnas, kuras ir gaišos, pasteļu, dzirkstošos toņos, vienmēr ir uzklājamas ātrāk un vieglāk, nekā tumšie un matētie toņi: nav nepieciešams tik rūpīgi tušēt. Tāpēc vieglām zeltainām, violetām, rožainām vai aukstām sudrabotām krāsām jābūt jūsu kosmētikas somiņā.

Ja nav laika krāsainu ēnu kombinēšanai, uzklājiet uz augšējā plakstiņa iemīļoto krāsu, bet efekta sasniegšanai iekrāsojiet iekšējo acs kaktiņu ar perlamutru. Netērējiet laiku uz skropstu apjomu un garumu. Novelciet pāris reižu ar otiņu, piešķirot krāsu, un pietiek – mēs neesam Holivudas kino filmā, bet gan bargajā realitātē ar totālu laika trūkumu!

4 – kamuflāža uz vaigiem

Lieciet sev smaidīt (jā, jā, pie tāda saspringuma tas ir sarežģīti, bet tā vajag) un uzklājiet nedaudz toņa uz vaigu kauliem. Operatīvajai dekoratīvajai kosmētikai labi noder viegla gēla vai šķidrā kosmētika, vai arī perlamutra un gaišo toņu pietvīkums – lai nekristu acīs neprecizitātes.

5 – cīņas gatavība

Dažas lāses iemīļoto smaržu, nedaudz lakas matiem – un jūs esat gatava. Jautrībai varat pārbaudīt savu rezultātu ar hronometru un ikreiz censties to uzlabot!  

Atslegas vārdi: Skaistums544

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Dzēsts profils 7. okt 2011. 20:49

...nu viltnieces!!!
Un mēs tam    visam ticējām, līdz atausis bij rīts ...un daiļā parādība nozudusi, pirms atmaskota

Autorizācija

Ienākt