Alkoholiķa tiesības neārstēties...

14. okt 2011. 16:53

Tagad nevienu dzērāju vairs nevar piespiest ārstēties, ja viņš vai viņa to negrib. Cilvēktiesības! Bet es te tā padomāju, vai tiem cilvēkiem, kuri dzīvo ar viņiem kopā un mokās, tai skaitā, mazi bērni - vai viņiem nav tiesību dzīvot normālu dzīvi? Kādas tad ir sievietes-draiskules-dzērājas bērnu vai žūpas dzīvesbiedra cilvēktiesības? Kā tajā anekdotē: labāk būt dzērājam, nekā viņa sievai. Man liekas, ka esošie likumi parāda šauru skatījumu uz šo problēmu. Kā jūs uzskatāt?

Atslegas vārdi: dzīve.29

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Dzēsts profils 14. okt 2011. 23:42

Tagad ir Demokrātija,nav Padomju laiki,kad ar varu veda uz Olaini!!! Gadījumā,ja Tev sieva ir dzērāja,tad izšķiries,bet zini,ka paliksi gribot...

Ledija J. 14. okt 2011. 22:33

alkoholikiem nav par ko arsteties un pec Eiropas savienibas humanajiem likumiem,nevar nevienam neko uzspiest,dirsa esam ar Eiropas savienibu

Ingrida X. 14. okt 2011. 20:59

Visas mūsu vājības- dzert, lai atspriegotu sevi mazliet; nedzert- jo māku atspriegot sevi tāpat; dzīvot kopā ar dzērāju, vai- nedzīvot...viss ir tikai un vien.atkarīgs no mums pašiem (-ām); un- kāda jēga kādu ko piespiest- ko??????? Aiz to, piespiests paārstēties, viņš nedzers?????? Muļķības!!!!! Bišku pabailēsies un- turpinās tādā pašā garā. Neizplūdīšu, bet- neviens pasaules Viedais vai Viedā- nevienam nepalīdzēs neko!!!!!!! Ja tas ir TAVS lēmums, līdz saknei, tikai un vienīgi- tad. Pārējais- spēle: dzeru- nedzeru; pīpēju- nepīpēju; lietoju ko citu- nelietoju.....un aizspēlēties var gadiem. Likumi????? Ko tieši ir mainījuši likumi???? Dajebkādi????? NEKO.

Dzēsts profils 14. okt 2011. 20:17

katrai ir izvēle dzīvot vai nedzīvot ar dzērāju.

Dzēsts profils 14. okt 2011. 17:56

Bet- nevienu jau ar varu nespiež dzīvot kopā ar atkarīgu cilvēku, vai ne. Cilvēktiesības ir gan vienai , gan otrai pusei, tikai- tās pašiem ir jārealizē, neviens nenāks un viņu problēmas nerisinās.
Un vēl kas.. pat , ja ar likumu noteiktu to , ka alkoholiķiem ir jāārstējas- efekts būtu līdzvērtīgs 0, tikai- valsts nauda iztērēta gaisā. Kamēr cilveks pats neizlemj- es nedzeru , man alko nav vajadzīgs, pats neatrod- kur saņemt palīdzību, pats nenoiet to visu ceļu- no lēmuma, līdz iznākumam, tikmēr nekas nemainīsies.

Gunars s. 14. okt 2011. 17:36

     50.g.v.cilvēks, nestrādā ir invalīds,pēc dažām dienam viņam veiks operaciju sirdij.2,5tūkstošu vērtībā.bez maksas Tēvoci Juri viņš izskatās pēc dzērāja,jā tā tas ir.dzēra visādus draņķus ,sabojāja sirdi,tagad parazitē.Šis notikums bija 10.g atpakaļ.

Marika k. 14. okt 2011. 17:23

Sliktaakais,ka otra puse atbalsta vai piesedz

Marika k. 14. okt 2011. 17:14

Ja jau grib,lai tak dzer un nodzeraas,bet bez manis! Man jau gana savu probleemu!

Autorizācija

Ienākt