Plaša patēriņa kosmētika

20. okt 2011. 15:06

Plaša patēriņa kosmētika – katram maciņam, bet ne katram ādas tipam.
Veikalos pieejamā tā saucamā masu kosmētika atbilstoši savam nosaukumam radīta plašam patērētāju lokam un iedarbojas tikai uz ādas virsslāni jeb epidermu, tajā parasti ir mazāk aktīvo vielu, kuru iedarbība ir ļoti svarīga konkrētu ādas problēmu risināšanā. Veikalos pieejamie produkti nereti satur dažādas krāsvielas, smaržvielas un konservantus, kas var izraisīt alerģiju.

Dermatoloģe gan apliecina - ja āda ir vesela un bez specifiskām problēmām vai alerģijām, droši var lietot arī šādus sejas kopšanas līdzekļus. Tiesa, nebūtu ieteicams tos lietot ilgstoši un pie pirmās iespējas ādu ieteicams pabarot ar kvalitatīvāku, dziļākas iedarbības kosmētiku.

Eko, dermo, plaša patēriņa vai selektīvā kosmētika – to, kuru no šiem produktiem izvēlēties, lai paliek katra paša ziņā. „Veselības centra 4” Diagnostikas centra dermatoloģe Diāna Vība un „Ģimenes aptieku” speciālisti vien piebilst, ka par veselību, tostarp sejas ādu būtu jādomā ilgtermiņā, jo veiktās investīcijas noteikti atmaksāsies - ārstēt kādu ādas slimību var izmaksāt daudz dārgāk nekā patstāvīga kvalitatīvas kosmētikas iegāde. Nemaz nerunājot par diskomfortu, kāds tiek izjusts, ja sejas ādai radušās problēmas.  

Atslegas vārdi: cilvēks402

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 21. okt 2011. 08:24

Rižaja Bezstižaja - kad tev būs bērni un kad būsi naktīm sēdējusi pie viņu gultiņas un cīnījusies par bērnu veselību, tad iespējams, ka sapratīsi,(bet ne katrai tas dots - saprast)  kas ir tas ko sauc par MĪLESTĪBU PRET BĒRNIEM , te nav nekā kopīga ar lutināšanu.  

Ieva B. 20. okt 2011. 20:31

Piekrītu Rudajai !

Dzēsts profils 20. okt 2011. 16:49

netā var atrast info kā krēmus un losjonus no dabīgām lietām uzmeistarot pašām...
mūsu vecmāmiņas arī to pieprata. ..
pastaigas svaigā gaisā, pietiekami daudz miega un vitamīniem bagāats ēdiens uz šķīvja ( nu ja vēl arī regulārs sekss... )tas viss var dot mirdzošu ādu un veselīgu izskatu
kā tur bija tai tautasdziesmā: pienu ēdu, pienu dzēru, pienā muti nomazgāju

Autorizācija

Ienākt