Kā sadzīvot ar darbaholiķi?

4. nov 2011. 15:49

Darbaholisms, kā vīrieša rakstura iezīme, pirmajā skatījumā varētu šķist pat ļoti pozitīva iezīme – tas ir krietni labāk kā slaists un liekēdis!

Turklāt, ja viņš daudz strādā, tad jau daudz arī nopelna, un tas nepārprotami ir pluss. Un ja jau viņš visu laiku ir darbā, tad citām sievietēm viņam laika arī nepietiks, un nebūs nekādas regulāras sēdēšanas ar draugiem bārā. Tiesa, visdrīzāk draugu viņam arī nebūs. Nodzīvojot kādu laiku ar darbaholiķi, sieviete sāk nogurt no šāda dzīves ritma. Viņš aiziet uz darbu, kamēr jūs vēl guļat, un atgriežas, kad jūs jau guļat. Pat ja jūs viņam pazvanīsiet uz darbu, lai padalītos ar iespaidiem vai lūgtu padomu, nez vai viņš jums veltīs vairāk par vienu minūti. Un ko nu tur runāt par kopīgu laika pavadīšanu. Teātra apmeklēšana, izstāžu apmeklēšana, kino, pastaigas pa parku – par to var aizmirst. Pat kopīga tv skatīšanās vai vienkārši pabūšana kopā, tiks uztverta kā lieka laika tērēšana. Un ja jums tāda dzīve ir apnikusi, bet jūs mīlat savu vīrieti un negribat no viņa šķirties, tad ir jāmēģina to visu mainīt.

Atslegas vārdi: attiecābas0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Dzēsts profils 4. nov 2011. 18:26

Es arī esmu darbaholiķe, es patiesībā vēlētos ar tādu dzīvot, viņam viņa lietas, man manas, ļautu man strādāt un pats strādātu, forši!

Dzēsts profils 4. nov 2011. 17:57

Kādreiz ielikt stīvo,taču,vīrietim gribēsies?! Priekš TO laiks atradīsies! Ko tad vairāk sievietei no vīrieša vajag?! Sevi jāuztur pašai!!!...

Ruta R. 4. nov 2011. 16:51

Izmainīt būs grūti, pat neiespējami, var iedzīvoties citos netikumos....

Aleksandrs V. 4. nov 2011. 16:23

Priecājies,bagāta un vesela būsi......

Autorizācija

Ienākt