mīla kosmosā.

9. nov 2011. 18:36

Krievu un amerikāņu kosmonauti centušies noskaidrot, vai ir iespējamas seksuālas attiecības starp sievieti un vīrieti kosmosā. Pētījumi bijuši balstīti uz speciāli izstrādātu zinātnisku programmu, kas publicēta nesen iznākušā Pjēra Koljē grāmatā.
Koljē ir pazīstams franču astronoms un publicists, un savā grāmatā Pēdējā misija viņš raksta, ka, neraugoties uz to, ka gan NASA, gan Maskavas Lidojumu vadības centra speciālistu aprindās seksa tēma ir aizliegta, mīlēšanās eksperimenti kosmosā tomēr esot notikuši.

"Pētījumi par seksa jautājumiem kosmosā ir ļoti svarīgi," savā grāmatā raksta Koljē. "Zinātniekiem ir jāzina, vai ir iespējamas seksuālās attiecības starp vīrieti un sievieti apstākļos bez zemes pievilkšanās spēka jeb bezsvara stāvoklī". Pēc viņa vārdiem, šādi eksperimenti veikti 1996. gadā, bet šī projekta kodētais nosaukums bijis "STS-XX".

Sākotnēji ar datora palīdzību notestētas divdesmit iespējamās pozas, bet vēlāk desmit no tām "atmestas" kā neiespējamas. Pētījuma rezultāti esot uzfilmēti, taču video izrādījies tik "nepiedienīgs", ka pat NASA speciālistu rīcībā nodota tikai cenzēta videoversija.

Tikai četras pozas izrādījušas fiziski realizējamas bez tā sauktās "mehāniskās palīdzības". Sešām pārējām bijusi nepieciešama elastīga siksna un/vai speciāls piepūšamais tunelis, kas atgādina guļammaisu. Pēc grāmatas autora vārdiem, izrādījies, ka uz Zemes visvienkāršāk īstenojamā "misionāru poza" bezsvara stāvoklī ir praktiski nereāla.

Atslegas vārdi: sex5970

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Nav komentāru

Autorizācija

Ienākt