Ko dari, lai uzlabotu savu dzīvi?

14. nov 2011. 10:50

Kāpēc cilvēki ir tik dažādi...
ASV cilvēki ekonomiskās krīzes laikā cilvēki drošāk izmanto interneta iespējas sava finansiālā stāvokļa uzlabošanai. Vidējais cilvēku vecums ASV, kuri izmanto šīs iespējas - 40 gadi.
Latvijā šī krīze ir asāk jūtama, bet cilvēki ir tik neuzticīgi un kūtri interneta biznesa iespējām - vienkārši baidās uzdrošināties! Protams, reti gadās iekļūt labā kompānijā jau ar pirmo mēģinājumu. Bet tāpēc jau nevajag atmest ar roku, bet turpināt meklējumus!  Kad piedāvā tiešām reāli labu iespēju - tai vietā, lai pārbaudītu un pārliecinātos personīgi - sākas "viena tante teica, otra tante teica"! Tas ir tāpat kā, kad cilvēks ļoti nopeļ kādu filmu, bet kad pajautā - vai pats to ir redzējis - izrādās tā saka citi!
Piemēram: iestājoties kādā uzņēmumā, kur darba devējs neizmaksā līgumā nolīgto darba samaksu - tādēļ vispār vairs nemēģināsiet atrast labāku uzņēmumu?
Vaitums cilvēku labāk čīkst par naudas trūkumu, bezdarbu, visām citām problēmām - bet vienlaicīgi neuzdrošinās izmainīt savu dzīvi, dzīves apstākļus uz labo pusi!!! Vai tās ir sociālisma iedzītās bailes? Cilvēkam iedod brīvību, bet nezinot, ko ar to darīt - izvēlas labāk atrasties pakļautībā!
Un vēl...
Nezinu kā to labāk nosaukt: naivums, dumjība vai vēl kaut kas cits. Kā var noticēt aplamībām, ka pierakstoties kādā interneta biznesa programmā - uzreiz, kā no gaisa, kritīs tūkstoši! Vienalga, kādā uzņēmējdarbībā - naudu maksā par ieguldīto darbu! Atšķirība starp algotu darbu un darbu internetā - ir kādos apstākļos strādā. Pieņemsim jaunās māmiņas: var taču atļauties veltīt mirklīti, kamēr mazulis guļ, pastrādāt ar datoru. Vai tas ir tik grūti? Bet nē, labāk papļāpāt forumos par niekiem, nekā izmantot internetu lietderīgiem mērķiem.
Bet neņemšos jau mācīt, katrs pats sev noteicējs.
Vienīgi tādiem cilvēkiem varu ieteikt - ja nav dūšas un gribasspēka pielikt mazliet pūles savu apstākļu uzlabošanai - nezūdieties par naudas trūkumu. Tā ir kādā mērā arī pašu vaina!
Es nenobaidījos un izmantoju šādu iespēju ar StiforP. Kāpēc ar tieši ar StiforP? Tāpēc, ka kompānija bez instrumentiem citiem tikla uzņēmējiem, piedāvā nopelnīt arī vienkāršiem cilvēkiem, kuriem nav nekāda biznesa! Un tie, kuri neklausās tenkas un apmelotājus - atkarībā no ieguldītā darba - saņem attiecīgu atalgojumu jau tagad! Un Latvijā izmantot interneta biznesu vajadzētu daudz aktīvāk - tā ir papildus naudas plūsma arī valsts budžetam!

Seit var iepazīt StiforP tuvāk:
http://Snd398BE.STIFORPPRO.com

Atslegas vārdi: darbs5610, dzīve38590, sadzīve1115, finanses16, bezdarbs0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Inta D. 14. nov 2011. 21:54

 



 



 



 



Māra O. 14. nov 2011. 21:30

Lai nopelnītu es stradāju,bet paldies par reklāmu.

Valdis m. 14. nov 2011. 21:08

censos izdzivot lai varetu dzivot

Jānis K. 14. nov 2011. 18:37

Strādāju.

Aivars E. 14. nov 2011. 13:09

Intensīvi strādāju.

Inta D. 14. nov 2011. 12:24

sisi drilla - jā -augstskolās tā ir iemācīts, kā pelnīt, ka jābrauc prom no Dzimtenes!

Inta D. 14. nov 2011. 12:19

Tieši tāpēc jau pievērsos pelnīšanai internetā. Ko līdz, ja ir interesants darbs - varētu teikt - aizraušanās, ja ar to var nopelnīt labi ja iztikai. Bet iegūt papildus līdzekļus, lai varētu darīt iemīļotu darbu, neuztraucoties par algu - tā ir cita lieta! Un mazliet pastrādāt ar datoru - tas nebūt nav sarežģīti!
Ir aplami iedomāties, ka pelnīt internetā - visu laiku jāsēž pie datora vien.
Tādas domas liecina tikai par to, ka cilvēks nezina.  Nezināšanai mūsdienās attaisnojuma!

Dzēsts profils 14. nov 2011. 12:13

Augstskolaas attiista domashanu, sprieshanas, saliidzinaashas speejas. Ja tas cilveekam buus, tad arii atradiis kaa vairaak pelniit,ja tas vinjam buus tas aktuaalaakais tai briidii.

Dzēsts profils 14. nov 2011. 11:52

Mācīties mācīšanās pēc nav liela m
aksla,ja tik ir par ko,bret atrast un mācīties to kas tev patīk,interesē un saista un ar to vēl nopelnīt lai dzīvotu nevis tikkai izdzīvotu,vot tas jau ir sarežģītāk un reti kuram izdonas!

Inta D. 14. nov 2011. 11:07

Mācīties vajag. Tikai - ko mācīties? Augstskolās māca visu ko, TIKAI NEMĀCA - KĀ PELNĪT!

Dzēsts profils 14. nov 2011. 10:55

Mācos

Autorizācija

Ienākt