Ņirgāšanās par tautu.

28. nov 2011. 13:56

Jauns temats tas nav,bet jo vairāk dzirdu par Krājbanku,jo dziļākas dusmas mani pārņem. Cik var ņirgāties,cik var kraut sūdus virsū,no saķuma Parex,tagad Krājbanka,kurš nākamais? Mūs baro ar solījumiem,ka atmaksās utt.,bet ko darīt mazajiem uzņēmējaiemmazajām pašvaldībām,kurām vairaķ par noteikto minimumu? Tas viss atsauksies uz mūsu jau tā tukšajām kabatām,jo valsts nav labdarības iestāde,trūkstošo summu ar uzviju paņems no mums pacels cenas,nodokļus utt. Rodas pārdomas par cilvēku stulbumu,kuri atkaŗtoti ievēlēja Tautas partiju ar Dombrovski atkal priekšgalā,tad jau Saskaņas centrs ir labāks,kaut tik klaji neblēdās.

Atslegas vārdi: ņirgāšanās par tautu0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Ledija J. 28. nov 2011. 19:07

nakosa bus sebunibanka,kamer pasaule bus nauda ,tikmer bus bardaks ,skaudiba,krapsana un visadas netiribas,Antonova kungs jau atpirkas no tadiem pasiem zagliem un krapniekiem ,ka vins pats

Aivars E. 28. nov 2011. 17:57

Es domāju, ka tās ir bagāto spēles,noskatīties no malas cik daudz ir pacietības tautai,jo man liekas nauda nav pazudusi ,pēc reakcijas tā pazudīs,atkal kāda ierēdņu grupa paliks bagātāka par entiem miljoniem.

Dzēsts profils 28. nov 2011. 16:46

Visas bankas lejupslīdēs, jo sākās masu psihoze, visi ņem no bankām savus iekrājumus ārā... bankām tas ir draudīgi... tā kā daļēji arī mēs paši visu laižam pa burbuli, lai gan saprotami ir, jo cilvēkiem vairs nav ticības nekam... pat pašiem sev!!!

Inese Š. 28. nov 2011. 16:44

Nākamā būšot Unibanka, tā te vakar izskanēja: http://amigos.lv/lv/blogs?id=363902

ina p. 28. nov 2011. 15:37

Atvaino Porcelāna Eņģelīt pārŗakstījos,nevis Tautas partija,bet Vienotība,laiks ietekmē smadzeņu darbību. Stulbi būs tie,kuri nu fiksi un ātri metīsies uz Novgorodu,ja jau tur ta'da Lieputrija,kāpec trūkst darba roku? Atkal ķer mušas ar medus podu. Ir teiciens ''Visur labi,kur mēs neesam'',pilnīgi tam piekrītu,tagad bardaks ir visur.

Dzēsts profils 28. nov 2011. 15:25

Cienījamā ina pickurenko, cik zinu, Dombrovskis nav no Tautas partijas! Un nevajag iedomāties, ka tauta ir tik stulba... šodien vairākas reizes reklamēja, ka Novgorodā darba rokas trūkst...pabalsts, dzīvoklis tiek piešķirts, etc.... vperjod rodina matj zavjot!  

Dzēsts profils 28. nov 2011. 14:26

...es sen vairs ne par vienu nebalsoju, jo nav jau par ko...

ina p. 28. nov 2011. 14:25

Atbildu Evitai Motrīcijai. Iesaku nākamreiz padomāt,pirms iet vēlēt vai parakstīt kādu aptaujas balsojumu,tagad vērsties visos iespējamos i-net portālos šinī sakarā,uzruna't mūsu ''mīļo'' valdību,''pateikties'' par kaŗtējo šmaukšanu.

Dzēsts profils 28. nov 2011. 14:16

...un ko tu iesaki darīt?

Autorizācija

Ienākt