Unikāla zināšanu sistēma. Revolūcija zinātnē!

30. nov 2011. 20:07

"Daudz ko no tā, kas šeit tiek publicēts, cilvēki nosauks par brīnumiem, varbūt pat visu.... Par to nav ko brīnīties, kaut arī tas tā nebūt nav. Pēc kāda laika, pēc nepieciešamo zināšanu apguves un apziņas līmeņa iegūšanas, "brīnumainās" iemaņas kļūst gluži ikdienišķas, saprotamas un ļoti efektīvas. Rodas iespēja dzīvot un radīt tādā līmenī, par kuru reti kurš spēj iedomāties.... Dzīve kļūst tik interesanta, apzināta un piesātināta, ka elpa aizraujas...."

Citāts no titullapas http://www.levashov.info/index.html

Es ar šo zināšanu sistēmu iepazinos pirms nepilniem diviem gadiem. Sākumā lasīju ar lielu piesardzību - pārāk labi pazīstami visādi šarlatāni, taču iedziļinājies sapratu, ka tas ir tieši tas, kas vajadzīgs (pastāv tāda lieta kā ģenētiskās atmiņas rezonanse). Pāris mēnešus pēc autora grāmatu izstudēšanas, kad jau biju paspējis krietni daudz no tā visa izlaist caur sevi, dzīve piespēlēja situāciju, kad biju spiests jaunapgūtās zināšanas pielietot praksē. Nebija izvēles. Pamatīgi apsaldēju žokli (salā tika vilkts auto, kuram nedarbojas motors, darbinot ventilatoru, lai logi nesvīst ciet, no Jelgavas līdz Olainei). Pirmo nedēļu nomocījos, mēģinādams vienu metodi, līdz sapratu, ka tā šajā gadījumā neder, tad izdomāju citu, pilnīgi jaunu un tiku galā ar šo iekaisumu 2 dienās, bez jebkādu medikamentu lietošanas. Tālāk jau vienkāršāk - skola rokā. Tagad jebkura apaukstēšanās man beidzas pēc 10-15 minūtēm. Esmu pārliecināts, ka šādas spējas ir lielākajai daļai cilvēku, vienkārši trūkst izpratnes par šīs pasaules patieso uzbūvi, dzīvības un saprāta  darbību noteicošajiem dabas likumiem. Šeit to visu var atrast! Pasniegts viegli uztveramā formā, bez matemātiskām pārgudrībām. Zināšanu sistēma pilnībā norauj gadsimtiem pūstās miglas plīvuru no tā dēvētajām paranormālajām spējām. Izrādās - nav tur nekādas mistikas, viss - viens vienīgs 100% materiālisms.

P.S. nevajag satraukties, ja lasot, ne viss uzreiz ir saprotams. Vēlāk atgriežoties pie tā paša teksta, kad ir daudz kas vēl uzzināts un "pārstrādāts", arī šīs, sākumā neuztvertās lietas, kļūst saprotamas.

Šur tur ir pa kādai drukas kļūdai, taču tās nav kritiskas, netraucē saprast lietas būtību.

Īsam ieskatam: Ļevašovs ir izstrādājis vienotu teoriju, kas izskaidro gan makro, gan mikro, gan vidējās pasaules (kurā mēs atrodamies) parādības vienotā sistēmā ar vieniem un tiem pašiem likumiem.
Teorijas pamatā ir tikai viens postulāts: matērija eksistē. Viss pārējais ir likumsakarīgs. Tie paši likumi nosaka zvaigžņu un planētu rašanos un dzīvi, tie paši - dzīvības izcelšanos, saprāta rašanos un attīstību, tie paši - atomu uzbūvi, elektrību un gravitāciju. Vienīgā teorija, kas patiešām izskaidro kas tad īsti ir elektrība un gravitācija.
Bez tam šīs zināšanas norauj mistiskas noslēpumainības plīvuru no tāda dabiska procesa kā nāve. Rezultātā, izzūd bailes no tās.

Atslegas vārdi: daba9250, zinātne38, Dzīve38590, visums7, saprāts0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (33)

Dzēsts profils 1. dec 2011. 10:11

Paldies par jaunu info.Tas, ka cilvēks modernais, mūsdienīgais- nu nenovēlās jau kā gatavs produkts uz šīs planētas, vēlams ar visām piedevām, to pašu - noutbuku padusē ieskaitot- nu tas jau nav nekāds lielais noslepums, vai ne. Arī tas, ka attīstījusies, pilnveidojusies, izdzīvošanai piemērojusies-esam daudzus gadu tūkstošus.Un visa šī info diezgan kompakti ir mūsos palikusi, tikai- šobrīd tā vairs nav tik aktuāla, jo ir citas prioritātes un uzdevumi. Līdz ar to- arī netiek izmantoti visi tie resursi, kas mums ir dabas doti jau kops seniem laikiem.. Arī tie, ko mēdz apvīt ar noslepumainību, misticismu un saukt par maģiskajam spējām.
Par lūgšanām un meditācijām - piekritīšu,ka tās var būt bīstamas arī dzīvībai, gan no cita skatu punkta, ne par astrālajiem mošķīšiem domājot.

Jānis S. 1. dec 2011. 09:23

Medeņa kungs, nu ko lai dara, ja lielais vairums (80% saskaņā ar Britu Akadēmijas oficiālo informāciju) no pasaules zinātniskajiem atklājumiem un izgudrojumiem ir slāvu tautību cilvēku gara darbs. Tas nebūt nenozīmē, ka viss kas nāk no Krievijas ir "ēdams". Visāda publika tur ganās, tāpat kā citur pasaulē.
Prātā nepieciešams stingri nošķirt īstenos krievu tautas pārstāvjus, kuru rīcību nosaka Gods un Sirdsapziņa, no visādiem salašņām, patreizējās "politeļitkas", kam ar krievu tautu, šā vārda labākajā nozīmē ir visai attāls (vai galīgi nekāds, neskaitot skatuves pseidonīmu) sakars. Starp citu, ebrejiem Krievijā visizplatītākais uzvārds ir Ivanovs.

Varen krieviski "krievi": Abramovičs, Berezovskis, Gusinskis, Raikins, Galkins, Kasparovs, Medvedevs (Menahems Ārona d. Mendels), komunisti (dažus nosaukšu pemēram, saraksti ir ļoti gari) - Trockis (Leiba Bronšteins), Zinovjevs (Apfelbaums), Dzeržinskis (Polijas ebrejs), Peters (Lietuvas ebrejs), Kameņevs (Rozenfelds), u.t.t.- avots Viktors Marsdens "Ebreji Krievijā", 1921.gads.
Par galveno komunistu apvērsuma  finansētāju, Jakovu Šifu, ziņas atrodamas The Jewish Communal Register of New York City. Edited and published by Kehillah (Jewish community) of New York City. 356 Second Ave.
Tā var turpināt ilgi un dikti, kaut vai ASV majora Šulera ziņojumi, Theodore Draper «The Roots of American Communism»., A.N. Field «Socialism unmasked».,
«Jewish Chronicle» London, April 4, 1919
.....
u.t.t.

Dzēsts profils 1. dec 2011. 09:01

Es vēl nemāku tik precīzi izteikties, bet īsti nepiekrītu, ka meditācijas, t. sk. arī lūgšanas ir dzīvībai bīstamas. Dzīvībai bīstams ir tas, kā to pasniedz mūsu pašu līdzcilvēki, kuri uzskata sevi par guru, skolotājiem utt., un, ka ir atklājuši mistisku, maģisku noslēpumu un tagad kā dārgu (bieži arī finansiāli dārgi!) pasniedz mums, it kā izredzētiem.
Gandrīz jebkurš autors, kas ir kaut ko izdomājis, t. sk. arī metodes un tehnoloģijas, uzsver ka tas ir vienreizējs un unikāls bez maz vai kā baznīcā!... Bet ir kā Tu pats rakstīji, jābūt ir "izpratnei par procesiem"... metodes un tehnoloģijas uz šīs bāzes paši sev varam izveidot, tādas kādas tikai katram individuāli ir vajadzīgas un tikai tieši uz katru personīgi darbojas...
Paldies par ieteiktām grāmatām!

Jānis S. 1. dec 2011. 08:49

Ar V.Bogdanoviča darbiem neesmu pazīstams, taču ja ir runa par kaut kādu pašiedvesmu, meditācijām u.tml. blēņām, tad nav jēgas laiku tērēt. Tas, ko sniedz Ļevašova teorija nav metodika, bet gan izpratne par procesiem. Tad, kad saproti, kas tur organismā, un kāpēc notiek, tad arī izdomā pats ko darīt. Viņa biogrāfiskajā darbā "Зеркало моей души" ir pieminētas dažas metodes, ko viņš kaut kad ir lietojis, taču tas ko es daru nav nekur aprakstīts. Izdomāju, balstoties uz viņa sniegtajām zināšanām.
Kā jau minēju, attiecībā uz dzīvību un saprātu "Сущность и разум" dod visvairāk informācijas. Citās ir vairāk apskatīta visuma uzbūve, mikropasaule (likumi jau tie paši), dzīvības un saprāta tēma mazāk. Pats es savā laikā sāku ar "Россия в кривых зеркалах". Diemžēl varas turētājiem Krievijā šī grāmata tik ļoti nepatika, ka safabricēja tiesu (tiesas spriedums balstīts uz grāmatā minētu citātu no Toras, kuru nez kāpēc neviens pat nedomā aizliegt). Šeit http://www.1-sovetnik.com/textes.html var atrast.

P.S. visādas meditācijas (lūgšana arī ir savdabīga meditācijas forma) patiesībā ir dzīvībai bīstamas. Notiek dramatiska dzīvības enerģijas zaudēšana (astrālo parazītu barošana), kuru maskē ar eiforisku sajūtu.

Dzēsts profils 1. dec 2011. 08:25

Ko teiksi par V.Bogdanoviča teorijām un tehnoloģijām sevis dziedināšanā?
Kas attiecas uz tēmu, kuru grāmatu ieteiktu sākt lasīt... grāmatu ir daudz, bet ar kuru vieglāk būtu sākt...

Dzintars M. 1. dec 2011. 01:33

Ir jau labi, ka esi nostājies uz uzziņas takas, tomēr rodas iespaids, ka lasi tikai krievu valodā. Un izlasīto uztver kā absolūtu pirmavotu. Nez vai nu tā gluži būs. Nupat minētais Petuhovs to visu ir nošpikojis no anarhistiem, kas uzskata, ka visefektīvā cīņā pret varu ir "izzušanas" taktika. Proti, ignorēt bankas, nelūrēt TV, iet ar līkumu lielveikaliem un daudz ko citu tādā garā.

Jānis S. 1. dec 2011. 00:28

Jaunajā karā par savu brīvību, patiesu neatkarību un galu galā – par savu dzīvību, "mūsu pienākums ir dot miermīlīgus triecienus, kuriem nevarēs pretoties ne amerikāņu armijas varenība, ne Ukrainas iekšējie kompradoru un tirgotāju-augļotāju elites žandarmu-policijas spēki. Mums nav vajadzīga pretlikumīga rīcība, kura tikai stiprinās bandītu varu, kas konvertējuši  („conversio” lat. – maiņa, pārveidošanās, pārvērtība) varu par īpašumu un aplaupījuši savu tautu.  Šim nolūkam varam izmantot Jurija Petuhova ieteikumus. Lūk, viņa priekšlikumi:
 „katram krievam, Krievijas iedzīvotājam (ukrainim – N.S.) jāizņem visi savi ieguldījumi no visām bankām, visām „krājkasēm” un nekādos kontos nenoguldīt ne grasi, līdz tautas varas uzvarai un koloniālā režīma gāšanai;  
 visos televīzijas kanālos uzmanīgi skatīties rādīto reklāmu un nekad, nekādos apstākļos, nepirkt reklamētās preces un produktus. Nekad!;  
 nekad nepirkt nekādas preces un produktus kioskos un veikalos, kas pieder kaukāziešu un aziātu spekulantiem, kuri līdz absurdam uzskrūvējuši cenas. Neapmeklēt vairumtirdzniecības tirgus (bāzes) – šos legālās noziedzības perēkļus;  
 nekad, nekādos apstākļos nekādās vēlēšanās nevēlēt par demokrātiem – pēc milzīgās pieredzes mēs zinām, ka, ja pretendents sevi nosaucis par „demokrātu” vai „cīnītāju par mūsu tiesībām”, tad viņš noteikti vēlas kaut ko mums nozagt un atņemt pēdējās tiesības (tas ir kā likums). Kā tikai pretendents ar uzsvaru ir izteicis vārdu „demokrātija”, lieciet uz viņu treknu krustu un jūs izglābsiet sevi no kārtējā zagļa-reformatora, no necaurredzama blēža, bet Krieviju (Ukrainu – N.S.) no bojā ejas."

ļoti prātīgas rekomendācijas

Jānis P. 1. dec 2011. 00:05

{Par kādām grāmatām runā....tas tikai idioti lasa....palasi, palasi....un vēl kādu žurnāliņau arī vēl par strapu}: Vai tā var izteikties gudrs un inteligents cilvēks?
Šķiet, ka var, ja tikai viņam pašam liekas, ka viņš ir gudrs un inteligents.

Un patiesībā, tie ir mani vārdi, cilvēka kas slēpjas aiz daudziem viltus profiliem. tceriesd vārdus Jānis xxxxxxx, Sandris xxxxx, Valters Zīle, Lily Upīte....tie ir tikai daži aktīvākie....

Dzēsts profils 1. dec 2011. 00:03

.. nu, ja būtu izlasījis Hitlera '' Mana cīņa'', tev kļūtu pavisam interesanti...
Lasot rodas sajūta, ka grāmata rakstīta vakar par šodienu... Un ne jau fašisms ir galvenā tēma.

Jānis S. 30. nov 2011. 23:49

Pēc Ļevašova grāmatām esmu kļuvis visai izvēlīgs, visu tikpat nevar izlasīt, tad nu ir jāfiltrē. Māksliniecisko literatūru lasu maz pēdējā laikā, laikam zināms piesātinājums iestājies. Senčenko pārskatīju, priekš manis nekā principiāli jauna, kaut kādas detaļas vaebūt. Visas aprakstītās tēmas labi pazīstamas, pie kam ar visām "saknēm", norādi uz kurām es viņa grāmatā nepamanīju. Viņa minētās saknes ir tikai aisberga redzamā daļa.

max m. 30. nov 2011. 23:34

re cik besa chakla,kà vàvere stiepj riekstinus:)

Dzēsts profils 30. nov 2011. 23:34

Man jau arī daudz kas vēl stāv plauktā, bet šis tas tomēr nav...

Dzēsts profils 30. nov 2011. 23:31
Jānis S. 30. nov 2011. 23:30

Paskatījos to latvisko, vairums no tām man stāv plauktā, sen izlasītas (kas tos tūkstošus lai zin, cik izlasīts - sāku 5 gadu vecumā patstāvīgi lasīt). Pamanīju V.Levi "Es un Mēs", tur īsi, īpaši neiedziļinoties skaidrojumā ir dota informācija par pārtikas produktu saderību, ar kuru es saskāros pirmoreiz tieši šajā grāmatā. Nu jau būs kādi 30 gadi pagājuši (nopirku tūlīt pēc iznākšanas). Daudz kas ir stipri novecojis, it īpaši no populārzinātniskās tematikas.

Dzēsts profils 30. nov 2011. 23:27

http://www.vieds.lv/m/files/browse/album/Nikolais-eva-ovs/owner/gatto

... strādā un lasi,ja vēl kas interesē - laipni lūgts( ir sakrājušās itin daudzas lietas )

Valters Z. 30. nov 2011. 23:26

Anij , paldies !   

Dzēsts profils 30. nov 2011. 23:23

...arī Šteiners tur ir

Dzēsts profils 30. nov 2011. 23:21

http://gramataselektroniski.wordpress.com/
Te nu pat latviski var palasīt itin brīvi

Jānis S. 30. nov 2011. 23:19

Aisbergā šis tas pazīstams dzīvo. Ciānas gudro protokolus lasīju Harkovas rabīna E.Hodosa (Izraēlā viņu uzskata par atkritēju) grāmatā, ļoti pamatīgi skaidrojumi. Hodoss pamatoti apgalvo, ka tie ir īsti, jo stils norāda, ka sākotnējais teksts rakstīts idišā, nevis krieviski, bez tam tur ir iekļauts milzums punktu, kas pilnībā izriet no Toras teksta (Vecās derības Mozus grāmatas ir piegludināts tulkojums, kurā kritiskākie fragmenti izlaisti). Milzums labu grāmatu un informācija par filmām atrodamas http://www.1-sovetnik.com/index.html. Kaut vai tādi autori kā Jurgens Grāfs, Ettoni Sattons, Eduards Hodoss

Столешников А.П. «Реабилитации не будет или Анти-Архипелаг» sastādīta no arhīvu dokumentiem, velk dienasgaismā komunistiskā terora patiesās saknes un izpildītājus - saraksti pa uzvārdiem.

Valters Z. 30. nov 2011. 23:06

To es par Jāņa norādēm ..., Anija , Tev arī paldies !

Autorizācija

Ienākt