Laikam amigos ir vienīgais portāls,kur sievietes nedalās pieredzē ar savām kulinārijas prasmēm,receptēm vienvārdu sakot ...našķiem.
Interesanti gan...kāpēc? -būtu tak visai interesanti šo to jaunu uzzināt...kādu jaunu salātiņu recepti ar tām pašām pupiņām ...un ne tikai(Aivar )
Draugos tik daudz visa kā interesanta,garda un jau izmēģināts...
Pie mums tikai sekss da sekss,dzejolišī,citātiņi,muzička un kurš kuru...tā pamatīgāk "APLIKS" no galvas līdz kājām...
Atslegas vārdi: ikdiena.0
Nu nē , receptes tik apetīti uzdzen , labāk viss pārējais ..., bez receptītēm / kulinārām / , pārējās atļautas ....
ja vēl man tai tējiņā kādu pulverīti [purgenum] neiebērs..p
kinoteātrī nē.. tur var dabūt *svinu* ribās..))..ppp
Nu re tad jau Aivar klizmu nevajadzēs, uzvāri tikai tādu vājāku to kumelīšu tējiņu!
Tikai kinoteātrī neēd un papīrīti nečaukstini.....
es šokolādītes ēdot, piedzeru klāt kumelīšu tējiņu..))
Ēdot šokolādi ,izbārsti pa grīdu graudus,lai redz...cik lēti būsi uzturams uz priekšdienām...galvenais -neaizmirsti par ūdeni.
es šodien sapirkšu daudz šokolādītes un ***viens pats*** ēdīšu.. papīrus skaļi čaukstinādams filmas laikā.. vot kā es izdarīšu!..p
ceri vien...
es tā ceru..p bet ej nu sazini, ..))
Aivar ,labi ka vēl ūdens spainīti pasniegs,varbūt izbēgsi no klizmu procedūras
Man pat kauns palika, es veģetāriete un nepazīstu tādus kailgraudu miežus!!!
Varbūt noder...
Auzu piens
Sastāvdaļas
100 g auzu milti
250 g vārīts atdzesēts ūdens
vaniļas cukurs
medus
Pagatavošana:
Samaļ kailgraudu auzas vai ņem gatavus auzu miltus ½ glāzi, tos aplej ar 1 glāzi vārīta atdzesēta ūdens un 4 stundas ļauj uzbriest ik pa laikam apmaisot. Izkāš caur ļoti smalku sietu un lieto ar garšvielām vai bez. Var saldināt ar medu.
Piebilde par tiem graudiem. Tiek izmantoti kailgraudu mieži. Nu tie, kas bez plēksnēm. Tādi ir. ja-ja.
man jau laikam auzas pabērs priekšā..un ūdens spainīti blakus noliks..))..))..))
Man jautājums..................a kādi graudi nepieciešami tiem salātiem, ir taču kviešu rudzu utt.?
Neglāba Tevi šoreiz Svētā Marija.......Karbonādīšu un kotletīšu vietā knābāsi uzbriedinātus graudus ar čilli pipariem....Bet marmelādītes un zefīriņus aizstāsim ar vīnogu un vistas gaļas maisījumu...Tā mēs turpmāk ēdīsim.... Varbūt tik daudz te nekulstīsi mēli......
ak svētā. marija.. ka tik mana sieva neizlasa.. tad dabūšu graudus knābāt vēl..))
... Tev taisnība, pēc receptēm es ieskatos citās lapās.
...vienkārši kā tikko pieliku savu punci ar ko līdzīgu desertā, tāpēc jau tik tēlaini nejauši paspruka, bet nu tā kā labot uzrakstīto mans ir pa slinku, atdevu komentā kā nu sanāca....