Davai kruti

15. dec 2011. 20:34

Manā jaunībā cien Z.Skujiņš (rakstnieks) laikam izdomāja televīzijas vietā lietot Tālrāde. Kur ir tā tālrāde? Kādreiz cīnījās pret čau, tagad čau brāļojas ar davai un okei. Valodnieki vainīgi? Jeb referendums jārīko pret čau un davai. Kaut kāds komentētājs saka, ka es putrojot staļina represijas ar šodienu. Tās ir pilnīgi neatkarīgas 2 atsevišķas lietas vai tomēr kaut kā saistītas? Cits saka, ka es ar savu drosmi guļu tik savā būdā. Jā, varbūt. Tikai es varu nebaidīties, nebaidos, ka cits muļķis mani nosauc par muļķi. Man reāli uzbrauca piedzēries. Bet vai tik visiem latviešiem nav uzbraucis kāds piedzēries, ka tagad viņi kaut kā cenšas runāt par to, ko paši 20 gadus pieļāvuši. Veci veči skaisti runā par nacionalitāti, patriotismu... Viņi ir pilnīgi pārliecināti, ka kāda vecvecmām... daudzajos karos, kas te gājuši pāri, nav sagrēkojusi, vai jau iztaisījuši DNS analīzi? Naivi un gļēvi ir tie latvieši. Vecais Ulmanis pieļāva baigo kļūdu ar to 15. maiju, vajadzēja ļaut, lai krievija uzbrūk un apšauj visus latviešus.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Dzēsts profils 17. dec 2011. 13:12

Interesanti- Tu arī sevi pozicionē vienmēr un visur ka- naivu, neizglītotu zemnieku tautas pārstāvi, un arī esi sevi pati novedusi ture , kur esi? Kaut kā neizklausās, ka sevi pieskaiti- ta patiesi un no sirds pioe tās , Tevis minētās tautas.. Un tad jau ir  smieklīgi..

Gunta L. 16. dec 2011. 20:25

Sonja - suņa sūds ir viens veselums, bet to daži ierauga tik tad, kad iekāpuši sūdā, pēc tam gan zēlojas. Lai cik skumji tas nebūtu, šī naivā, neizglītotā, zemnieku tauta pati sevi novedusi tur, kur tā ir.
   Un kaut kāda kaija - ir kādi zīšanas prieksļikumi? man patīk sūkājamās, ilgspēlējošās končas, gaļa un kartupeļi gan jākož.

Dzēsts profils 16. dec 2011. 19:24

Nu ir viss vienā čupā- tālrāde, Skujiņš, represijas, Tavs mūžīgais sauklis- man uzbrauca piedzēries,( vai tiešām ar to gribās piesegties , lai lidzcilveki pažēlotu?), patriotisms, nacionalisms... un kā kronis visam- latviesus vajadzēja izšaut- gluži kā jenotus , vai ne? Nebaidās viņa---- izbrēkt nejaukas lietas, nenozīmē - nebaidīties, lielā meitene..Un cilvēks, kurš nepārtraukti gāna savu tautu, vienalga- pēc tautības piederības, pēc finansiālā kritērija, pēc politiskiem uzskatiem, vai vel kā- tamdēļ nekļūst nedz drosmīgāks, nedz kā savādāk izceļas..

Kurzemniece E. 15. dec 2011. 22:31

tu zīst gribi?

Dzēsts profils 15. dec 2011. 21:14

Stop, Gunta!! Nu jau tu aizej par tālu.
Pirms publicēšanas pati izlasīji? Jājautā,kas tad tu pati esi.

Autorizācija

Ienākt