Pirmā darba diena!

2. jan 2012. 13:49

Veros pa logu viss apmācies un drēgns, paskatos datorā, atkal paskatos logā un saprotu, ka mājās brīvdienās bija jautrāk. Jāatzīst, ka darbs kuru darīt vajadzētu, nepatīk, bet ja nauda ir vajadzīga tad jādara dažādi darbi. Gribās jau tā vienreiz piecelties un pateikt man patīk viss, bet tā ir gadijies reti. Labprāt sēdētu mājās, braukātu vadīt bērnu ballītes, periodiski uzrakstītu kādu scenāriju, un atkal sēdētu mājās, gribās darboties kultūras vidē, bet kam gan tu nepazīstams esi vajadzīgs. Atkal veros ārā pa logu, pienācis janvāris, bet ārā tā pat kā oktobra beigās, ko darīt. Sapratu, ka ir lietas kuras nevar izmainī, tev jāziedo sevi, lai pastāvētu. PATIESĪBĀ VISS ŠIS MURGOJUMS IR VIENA PARASTA IEMESLA DĒĻ, LAI MĒS RETU REIZI AIZDOMĀTOS UN NODARBOTOS AR LIETĀM, KAS MUMS PATĪK, UN ATZĪTU SEV, KA TIKAI MĒS ESAM TIE, KURI VARAM PALĪDZĒT SEV. UN PAR DARBU RUNĀJOT! KĀ TEICIS KONFŪCIJS - "JA TU DARI DARBU, KAS TEV PATĪK TU NEMAZ NESTRĀDĀ".

NOVĒLU VISIEM JAUNAJĀ GADĀ VESELĪBU, UN JA TĀ BŪS TAD ARĪ BŪS VISS PĀRĒJAIS, IESKAITOT DARBU, KAS PATĪK!

Atslegas vārdi: PĀRDOMĀM810

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

max m. 2. jan 2012. 21:38

Man pasham par pàrsteigumu dabûju pastràdàt,jo bija jàrucii otrs shefs:)

Dzēsts profils 2. jan 2012. 17:55

Ak,vai...es gan labprātāk šodien strādātu,nevis kravātu koferus ceļam.... Tiešām jauks vēlējums,paldies! Ceru,ka arī Tev pašam,Vladislav,tas piepildīsies,un nesīs jaunas,patīkamas pārmaiņas dzīvītē!

Gunars s. 2. jan 2012. 14:47

Nedaudz paškristiski,starp izgļītotiem komponistiem  ( kuri pazīst Baha,Bethovena,Čaikovska Mocarta u.c. muziku )un mūsdienu pašdarbniekiem ir milzīgs bezdibenis,kurš tiek kā vērtība iezombēts masās,piemēram ;Maskavas TV 1 visai nožēlojams koncerts jaungada naktī.Ostankina,kurai dota iespēja ieiet katrā dzīvoklī,bet LTV1 iespējas tiek ierobežota.Kas tu esi,Vladislav ?

Māra O. 2. jan 2012. 14:17

Lai nebūtu tā kā tev ,man šodien šefs brīvdienu iedeva. Rīt varēs strādāt ar patiku. Būs pavisam cits darbaprieks.

max m. 2. jan 2012. 14:01

Jauki un patiesi uzrakstiiji,lai veicas!

Autorizācija

Ienākt