Labrit!

16. jan 2012. 12:10


Kaut kads sviests ar to amigos noticis, patiesham,nu jau vairakus gadus neesmu ielukojusies....un no mana bloga vairs nekas nekas nav pari palicis....
Pirmdienas rits pec lielas weekenda slinkoshanas...saku pamazam kusteties. Liekas,ka butu beidzot jaatrod vel kads weekenda hobijs,slinkot vispar ir diezgan garlaicigi un nogurdinoshi.

Tatad - novelu sev,lai man shodien butu apkart tikai smaidigi, priecigi, pozitivi ladeti pieklajigie cilveki!

Visiem citiem - lai jauka pirmdiena!

P.S Kaitinosha sajuta, ka tu raksti un tavs teksts viena mirkli vienkarshi pazud. Un garo versiju jau vairs nebija pacietibas rakstit. Fuu, ka sadusmojos.

P.P.S. Jaa,miiliishi shodie ara tik jauki spid saulite,domaju beidzot jadoda ieksha shaja diena un japadara vinja lieliska!!!!  

Atslegas vārdi: lalalaa pirmdiena rits0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

pecinja :*) t. 16. jan 2012. 12:20

Ha! Nu,paldies. Skatos,ka te maz veco blogeru palicis, maz tadu "ka agrak" blogu (sajutos veca). Zjel,patiesham pat ljoti. Taja pasha laika liekas,ka shi ir tada klusaka un mazliet ne tik publiska vieta,kur blogot :) Ka nu kam labak patik :))

pecinja :*) t. 16. jan 2012. 12:15

Paldies! :)) Tev ar' :D

Ewa S. 16. jan 2012. 12:15

diezgan forshi palasiit..kautko...kas navnemaz tik garsh teksts..un kas nav copy paste....:)..lai Tev arii jauka diena..busi pati pozitiiva..cilveeki gribot negribot tev uzsmaidiis..pameegjini..kaadam ignam cilveekam kautko jauku pateikt...taadu kas nedaudz vinju glaimotu..pasniedz to visu ietiitu pozitiivaa smaidaa....un redzeesi cik labi tas stradaa :)).
P.s..iespejams es ikdiena sastopos ar ljoti daudz feikusmaidu..un pieklajibu..bet tik un taa tas ir patiikami..ekaa kaads patiess burkshteetaajs uz ielas..:)...der pasmaidiit..ja nemaz to negribas.vienkarshi tapat..lai kamdam citam nenobojatu dienu :)

Dzēsts profils 16. jan 2012. 12:14

Nu,nu...būs jau labi!:)Lai jauka dieniņa!!:)

Autorizācija

Ienākt