Domas...

13. feb 2012. 05:48

Ja tu neizproti dzīvi, Tev nav attiecību ar Īstenību.Bet, par spīti tam, tu vēlies, lai īstenībai būtu attiecības ar tevi. Kas tu, mazais cilvēk, esi Diženās Īstenības priekšā, kura ir radījusi visu Visumu?. Nekas cits kā puteklis.Vai šī Īstenība var pildīt putekļa vēlmes?
.............................................................................................................................

Atslegas vārdi: cilvēce0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Vasilijs P. 13. feb 2012. 08:23

Tadi burvji nu Jus esat-paldies,kad uzklausijat-savadak palidzet-nevaru.

Dzēsts profils 13. feb 2012. 08:22


Dažkārt šķiet, ka pasaulē nav pūķu. Nav neviena drošsirdīga bruņinieka, nevienas princeses, kas klīstu pa noslēpumainiem mežiem, ar savu smaidu valdzinādamas briežustauriņus.Dažkārt, mēs domājam, ka mūsdienu laikmetu no pagātnes šķir strikta robeža un tajānav vietas piedzīvojumiem. Liktenis, šis ceļš aiz apvāršņa. Soļi pa to aizsteigušies tālā pagātnē, viss sen pagājis.Cik brīnišķīgi, ka nepavisam nav tā! Princeses, bruņinieki, burvji un pūķi, noslēpumiun piedzīvojumi... ne tikai joprojām eksistē, patiesībā nekā cita uz zemes nemaz nav bijis.Mūsu gadsimtā tie, protams, mainījuši izskatu. Mūsdienās pūķiem ir valdības vīruuzvalki, neveiksminieku kostīmi un slimnieku pidžamas. Sabiedrības dēmoni ar spalgiemkliedzieniem metas mums virsū, tiklīdz paceļam skatienu no zemes un speram soli palabi, jo mums taču lika iet pa kreisi. Ārējais veidols kļuvis tik mainīgs, ka princesēm un bruņiniekiem grūti pazīt ne tikai citam citu, bet pašiem sevi.Tomēr sapņos joprojām sastopamies ar Realitātes meistariem. Viņi atgādina, ka nekadneesam pazaudējuši vairogu, kas pasargā no pūķiem, ka zila liesma arvien deg mūsos, laimēs varētu pārveidot pasauli, kad vien to vēlamies.Intuīcija saka priekšā patiesību :mēs neesam putekļi,mēs esam burvji!

/ Ričards Bahs - Tilts pāri mūžībai. /

Vasilijs P. 13. feb 2012. 08:20

Tad drikst ievadit,kaut Zirga devu Koncentracijas...

Vasilijs P. 13. feb 2012. 08:17

Bet,ja sadala uz svara,un kimiskas proporcijas...Tad ad libittum-nav nepieciesams-jau Iedarbojas.

Gunars s. 13. feb 2012. 08:15

     Cilvēki dievu nav redzējuši ,viņš ir! Spoku ir redzējuši ,bet viņa nav!

Vasilijs P. 13. feb 2012. 06:54

Republikanis,nevaru spriest.

Dzēsts profils 13. feb 2012. 06:34

ja īstenība ir radījusi visu Visumu,tad arī mani,bet vai es esmu kādam lūdzis sevi radīt?

Autorizācija

Ienākt