5 iemesli kāpēc spēlēt airsoft

18. feb 2012. 23:57


1. Tas ir jautri!

Tas ir acīmredzams, vai ne? Kur gan citur tu vari uzvilkt ap 10 kg ekipējuma, dabūt reālistisku metāla Airsoft ieroci ar dažādiem aksesuāriem un doties kaujā ar tādiem pašiem adrenalīna alkstošiem domubiedriem. MILSIM (militārā simulācija) varbūt ļoti saliedējošs, turklāt, tā ir vienīgā iespēja tik tuvu izjust uz sevis visu kaujas karstumu bez riska nomirt. Plus, šis sporta veids stiprina draudzību un saliedē komandu.
Airsofts spēj radīt neaizmirstamās emocijas spēlētājā. Iedomājaties to adrenalīna pieplūdumu, kad Jūs taisāties uzbrukt pretiniekam no slēpņa, vai tās emocijas, kuras pārpilda Jūs pirms ēkas ieņemšanas sākuma pēdējām sekundēm. Iedomājaties sajūtu, kad Jums virs galvas nolido lodīšu kārta, tik tuvu, ka Jūs spējat tās dzirdēt.
Emocijas, kuras Jūs izjutīsiet, nelīdzinās nekam citam un, ja Jums tās patiks, Jūs gribēsiet vēl un vēl.

  
2. Tas ir lielisks vingrinājums.

Neviens nevar tam iebilst, īpaši, ja spēlē brīvajā dabā. Pildot uzdevumus mežā var saskarties ar neparedzētām grūtībām, tādām kā purvs, un vienīgā iespēja izpildīt uzdevumu ir iziet caur purvu.
Parasti spēlējot telpās sviedri būs vienīgais papildus svars, kuru Jūs iegūsiet. Bet pēc 35 metriem caur purvu, papildus 5 kg dubļu un ūdens uz Jūsu ekipējuma būs ierasta lieta. Jā, un nedrīkst aizmirst par reljefu! Pārvietojoties par pauguraino apvidu, liks Jums krietni pasvīst.
Viss tas svars sāks vilkt Jūs pie zemes pēc intensīvas kāpšanas, rāpšanās un skriešanās. Jums sāks sāpēt muskuļi, par kuru esamību Jūs pat nezinājāt. Kam vajadzīgs fitness, kad var uzspēlēt Airsoftu?
3. Prasmju pilnveidošana.

Pētījumi ir pieradījuši, ka video spēles var uzlabot reakcijas laiku un priekšnojautu, kā arī palielināt Jūsu grafiskās informācijas uztveršanas spējas par 20%. Airsoftam ir daudz līdzīga ar video spēlēm, tāpēc nav noslēpums, ka daudzi Airsoft spēlētāji ir no geimeru rindām. Tas ir tikai dabiski geimeriem pārbaudīt savas spējas reālajā dzīvē.
Airsofts pilnveido ne tikai reakcijas laiku, uztveršanas spējas un spriešanas spējas, bet arī uzlabo darbu komandā, palīdz risināt problēmas, pilnveido orientēšanas prasmes, attīsta atmiņu un uzlabo gan fizisko, gan garīgo stāvokli. Airsoftu var uztvert arī kā šaha spēli. Tie, kuri spēs pārspēlēt savu pretinieku taktiski, arī vinnēs.
4. Tā ir nākamā labākā lieta…

Airsofts ir nākamā labākā lieta pēc dienesta armijā, jo spēles scenāriju var maksimāli pietuvināt reālām kaujas darbībām. Daudzas pasaules armiju un policiju vienības izmanto Airsoftu, kā alternatīvu treniņu metodi.
Tagad Jums ir lieliska iespēja uzjust nelielu daļu, bet noteikti pašu interesantāko, no armijas dzīves.
5. Tas ir lēts!

Airsofts ir salīdzinoši lēts sporta veids savā kategorijā (Simunition, MILES un peintbols). Dargākā ekipējuma daļa ir pats Arsoft ierocis, kura cena ir no 90 – 140 Ls. Iesācēja peintbola ierocis maksā gandrīz tikpat, bet munīcija ir daudz dārgāka. 2000 peintbola bumbiņu maksā apmēram 45 Ls, bet 4000 0.20 gramu smagās Airsoft bumbiņas maksā 7 Ls. Pārējo ekipējuma (armijas maskēšanas bikses un jaku, cimdus, brilles vai masku) var iegādāties par 40 Ls.
Airsofta ieroči strādā uz elektriskām baterijām, kuras var uzlādēt no jebkura piemērota strāvas avota. Nav nepieciešams staipīt līdzi papildus gāzes balonus kā peintbolā. Ar pilnībā uzlādēto bateriju pietiek 4 stundu garai spēlei.

Beigās gribu pateikt, ka Airsofts ir viena no praktiskākajam, drošām un emociju bagātākajām izklaidēm, kurām Jūs varat veltīt savu brīvo laiku.

www.airsoftizklaide.lv
veikals.airsoftizklaide.lv

Atslegas vārdi: sports1182, izklaide104, ballītes39, airsoft5, paākumi0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

uz V. 19. feb 2012. 10:21

...p.s. Tas tur "bumbulis" bija domàts labā nozīmē ar smieklu pieskaņu...      ...nekā personīgi. Vnk es tobrīd tā jutos....    Tā vai tā no spēlītèm nekā nejēdzu    

raisa l. 19. feb 2012. 08:15

airsofts ir super!!! mans dēls ar to nodarbojas un ir ļoti apmierināts...

uz V. 19. feb 2012. 00:00

...bla bla bla..., vai nevareji vnk uzeakstīt, cik un par ko ir jamaksā...? Sūdvambulis! :ppp

Autorizācija

Ienākt