Viriesu uzvediba kopdzives laika!

28. feb 2012. 15:04

Kapec viriesi,kuri pirms iepazisanas ar sievieti saka vinai ka mil vinu un velas izveidot kopdzivi ar vinu uz visiem laikiem,bet tad kad ir kopa,tad raksta vinas klatbutne citam.Saka vinam,ka ir iemilejies,sievas vai draudzenes nav.Ka justis tai sievietei kura ir tomer ar vinu kopa?

Atslegas vārdi: Sapes nekad neparies0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Raisa O. 21. nov 2015. 11:19

Burak A. 13. apr 2012. 00:08

Dzēsts profils 28. feb 2012. 21:30

Tas ir drausmigi

Vineta V. 28. feb 2012. 17:33

Grūti atbildēt nezinot sīkumus. Solīt kaut ko, par ko nevari būt drošs ir muļķīgi, kā arī, muļķīgi ir tam ticēt. Vari apsolīt, ka, piemēram, būsi uz tikšanos, bet tad arī nav teikts, ka tā notiks...
Saņemies, mīļā. Ir grūti, bet ja Jūs paliktu kopā, tad Tu vairs nekad nebūtu par 100% pārliecināta, ka tas neatkārtosies, ja reiz tas noticis.

Dzēsts profils 28. feb 2012. 17:01

Nu tad sieviete var  apsveikt sevi ar uzkāpšanu uz ļoti izplatīta grābekļa-- no lielās vēlmes būt ar kādu kopā, nemanījusi visu to, kas liktu būt piesardzīgai.  
Kā var būt, ka kaut ko sola pirms pazīšanās- abet  tepat , netā, katru dienu var lasit visādus solījumus, stāstus, sirdi plosošas atzīšanās  u.t.t.... Sieviete tatad ir noticējusi tiem stāstiem- un satikusies, bet- nav padomājusi, paskatījusies-paanalizejusi- kas tad tāds par fruktu viņai ir gadījies. Un piekritusi  kopdzīvei.. Čoms nav ģimenes vērtību cienītājs, tikai- savu personīgo ērtību uzpasētājs.
Šito visu - ar steigu  jāieraksta savā puieredzes mapītē, bet comu- ārā no dzīvokļa( ja dzīvo pie damas), un dzīves arī.. lai iet un savas problēmas risinā pats.

Ineta L. 28. feb 2012. 16:14

Man nav skaidrs, kā pirms iepazīšanās ar sievieti, vīrietis var teikt, ka mīl viņu- nu galīgi nav loģikas!!!  
Trāpījies parasts "tēviņš", ne "ģimenes tēvs"! Tēviņš tā arī turpinās batonus spraust ausīs un medīsies riņķī.

Dzēsts profils 28. feb 2012. 15:11

Šitas ir vel baigi labais variants.....īstenībā godīgi(cik nu tas vispār var būt godīgi) lai nelolo nekādas cerības, to var darīt arī pa kluso, bet tad viss velkas ilgāk.....labāk, ka viss ir skaidri...............un vispār, kādu emociju vadīts viņš gribēja veidot kopīgo ģimeni?.........varbūt no paša sākuma jau bija doma par pagaidu variantu......a to vidno buģet ....situācijas dažādas vienādu recepšu nav.....jāizdomā būsvien pašai ko darīt......vis pareizāk izmet un miers lai staiga....

Autorizācija

Ienākt