Sex trijatā

29. feb 2012. 00:57

Pēc lasītāju lūguma – pirmais raksts, kuru ir rakstījusi sieviete. Lasiet un izbaudiet.

Man nekad nav bijis sekss trijatā un domāju, ka arī nebūs. Esmu daudz domājusi par to, kas mani ierobežo un neļauj atbrīvoties uz kaut ko tādu. Ir teiciens – Kur divi, tur trešais lieks. Lai arī mani uzskati ir tieši šādi, uz šādu seksa veidu tas nav attiecināms.
Sekss trijatā patiešām varētu būt interesants, ekstravagants, kaut kas tāds, kas katru dienu nenotiek. Bet tas nav priekš manis. Sekss trijatā manuprāt, var būt tikai starp tādiem cilvēkiem, starp kuriem nav spēcīgu jūtu, mīlestības. Šādi trīs cilvēki ir brīvi viens no otra, nerodas nekāda greizsirdība. Bet, ja ir divi mīloši cilvēki, tad ielaist starp viņiem trešo ir neiespējami, vismaz no sievietes puses. Sievietei pieņemt to, ka ap viņas vīrieti lakstojas kāda cita, ir sarežģīti…grūti. Tevi ar vīrieti saista jūtas un jums ir daudz citu kopīgu interešu, bet re – viņš mīlējās ar citu sievieti tavu acu
priekšā, jūsu pašu gultā. Šādā brīdī sievietei sāk mākties šaubas par to, cik patiesībā viņa šim vīrietim daudz nozīmē, rodas mazvērtības kompleksi, uzmācas bailes, ka šī otra sieviete neiepatīkas labāk..tā varētu vēl turpināt…Ja sieviete mīl savu vīrieti, tad viņa nekad nepiekritīs dalīties ar kādu, kas ir viņas, jo – mans ir mans!!! Protams, ir sievietes, kuras to izdarīs, lai izpatiktu savam vīrietim, vai tādas, kurām patīk sekss trijatā. Mēs katrs esam personība ar savām domām un uzskatiem.
Parasti seksu trijatā ierosina vīrieši, kad vēlas seksa dzīvē kaut ko pamainīt, atsvaidzināt, piedzīvot kaut ko jaunu un pārsteidzošu. Viņi zina, ka viņiem patiks. Bet kā ir tad, kad seksu ierosina sieviete – saka, ka vēlas seksu trijatā – viņa un divi vīrieši. Kā jūtas vīrietis, redzot, ka ap viņa sievieti darbojas kāds cits, redzot to, cik viņai ir labi…Vai vīrietis neizjūt greizsirdību, vai viņš var tā mierīgi paskatīties, kā sieviete baudas pārņemta, lokās cita vīrieša rokās? Kā ir ar jums vīrieši?
Nezinu, vai man kādreiz būs sekss trijatā. To rādīs laiks. Ja būs šis intīmais process trijatā, kas radīts diviem cilvēkiem, tad noteikti ne ar cilvēkiem, ar kuriem mani saista jūtas. Tas būtu pārāk grūti. Bet dzīve ir domāta tam, lai izmēģinātu visu jauno….

Atslegas vārdi: hjy0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

max m. 29. feb 2012. 11:31

Man patiktos,varétu sachkot!

Ewa S. 29. feb 2012. 10:21

vienam patiik riti..citiem vakari....miers ar jums..katrs dara ko grib un...amen :))

Dzēsts profils 29. feb 2012. 10:11

Horam nebūtu feināk.

Dzēsts profils 29. feb 2012. 09:50

trusīšu spēlītes bez emocijām

Dzēsts profils 29. feb 2012. 09:08

....tad jau var arī četratā, piecatā... kāda vairs tur starpība...

Guna a. 29. feb 2012. 08:46

Nesaista .

Vasilijs P. 29. feb 2012. 08:38

Intervija ar arstu,National geographick zinu kanals-CIP dokumentets ieraksts.

Dzēsts profils 29. feb 2012. 08:08

....un kā tad ir ar neatkarīgajiem novērotājiem? ...vai tas neskaitās?

Autorizācija

Ienākt