PADOMA!!!

4. mar 2012. 12:42

Zēns, kuru Tu šodien gaitenī pagrūdi, pirms pāris minūtēm izdarīja pašnāvību. Tā meitene, kuru Tu klasē nosauci par mauku. Viņa ir jaunava! Puisis, kuru Tu nosauci par kropli. Viņš katru nakti strādā, lai atbalstītu savu ģimeni. Tā meitene, kuru Tu šodien nogrūdi zemē. Viņa arī mājās cieš no vardarbības. Tā meitene, kuru Tu nosauci par resnu. Viņa badojas. Tas vecais vīrs par kuru Tu smējies un nosauci viņa rētas par pretīgām. Viņš karoja mūsu valsts labā. Tas zēns, par kuru Tu smējies, tāpēc, ka viņš raud. Viņa māte ir uz nāves gultas. Tu domā, ka pazīsti viņus. Zini ko? Tu nepazīsti!

            P.S-PIRMS IZDARI SECINAJUMUS PAR CITIEM, SAAKUMA PADOMA!

Atslegas vārdi: Viņš10, Viņa2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Ineta L. 4. mar 2012. 15:34

Labu laiku atpakaļ nācās pedalīties kāda tiesas sēdē, kur tiesas priekšā stāvēja pusaugu zēni, kas bija apzagušies. Pēc procesa, noskaidrojot personu raksturojošos datus, puikam pajautāja par ģimenes stāvokli(domāts: precējies, neprecējies), uz ko zēns, īsti nesaprazdams, par ko runa, atbildēja 'ļoti slikts"..
To bija tik briesmīgi dzirdēt,  šo viņa naivo atzīšanos... ar mokām noriju kamolu kaklā, lai varētu tulkot(sinhronā tulkošana).

max m. 4. mar 2012. 15:17

Tango un Lédija ir   gudras!

Dzēsts profils 4. mar 2012. 14:08

...cilvēki savos spriedumos ir nežēlīgi un truli...

Ledija J. 4. mar 2012. 14:03

Piekritu musu sabiedriba ir slima,ka nesaprot vienu tadu lietu,ka dots devejam atdodas.Cilveki ir palikusi nezeligi .bezjutigi,pat akli pret cita cilveka sapem,cillveki nirgajas ,izsmej ,grauj cita pascienu, bet isteniba vini ir pasi nulles.Un tapec ,lai aizenotu savu nepilnvertibu,aizskar citus un pazemo

jautrite b. 4. mar 2012. 13:38

droši vien nevienam no mums nepatiktu aprunāšana,kritika nevietā,tenkas-kurām nav pamata-bet bieži gan pie vainas ir ģimene-cieņa un elementāra pieklājība ir jāmāca-bet ja māte 3 gadīgu bērnu ,kas neiet tik ātri kā viņa grib-rausta un sauc rupjos vārdos-tad ko varam gaidīt-bērns paaugas-un sāk runāt tāpat-jo māte tak tā runā

Dzēsts profils 4. mar 2012. 12:44

Nav jau visi jāpazīst, nedari to ko nevēlies saņemt atpakaļ

Autorizācija

Ienākt