Salabšana... sestdienas vakaram.

10. mar 2012. 18:35

Salabšanas horoskops...

Piemēram Auna zīmē dzimušiem cilvēkiem ļoti ātri pāriet dusmas. Pēc strīda (sevišķi, ja jūtat, ka jums bijusi taisnība) pavērojiet viņu uzmanīgi: tiklīdz viņš sāk uzvesties tā, it kā nekas nebūtu noticis, varat uzelpot un sekot viņa piemēram. Auns par visu jau aizmirsis.

Tik vienkārši gan nebūs tikt galā ar Vērsi. Šie ragainie un badīties gribošie radījumi ar grūtībām maina savu noskaņojumu, toties itin viegli atsaucas jūsu aicinājumam. Starp citu, Vērši ir lieli gardēži, tāpēc, uzaicināt viņus kopīgās vakariņās, lai salabtu, būs īsti piemērots gājiens.

Ar Dvīņiem, esiet tik laipni,- salabstiet pēc iespējas ātrāk. Viņu dzīve norit tik intensīvi, ka Dvīņiem vienkārši nav laika ieciklēties uz tādiem sīkumiem kā strīds ar jums. Jo jautrāks un runīgāks jūs būsiet, jo ātrāk Dvīnis atsāks kontaktēties ar jums.

Vēzim sagatavojiet nelielu izrādi. Staigājiet ar bēdīgu vai pat traģisku sejas izteiksmi, vārdu sakot, parādiet, ka jūs arī esat satriekts līdz sirds dziļumiem. Vēžu emocionālā atmiņa ir tikpat dziļa kā visdziļākais ezers un tikpat līkumota kā taciņa gar bezdibeņa malu. Tāpēc cietiet kādu laiciņu līdz ar viņu, lai pēc tam veltītu viņam mīlestības un maiguma plūdus. Tos arī viņš ilgi atcerēsies.

Lauva nesāks meklēt strīda iemeslus un sekas, viņš neatzīs savu vainu un neatgādinās jums jūsējo- Lauva ir pārāk patmīlīgs tādām lietām. Arī pirmais salabt Lauva nemēģinās. Tāpēc lieciet vien galvu viņa priekšā, lūdziet žēlastību, bārstiet komplimentus- karalis ir augstsirdīgs, kas zin, varbūt piedos.

Toties Jaunava noteikti spers pirmo soli, lai izlīgtu- šīs zīmes pārstāvji ir ļoti piesardzīgi un aizdomīgi, tāpēc, ja jūs mēģināsiet pirmais izrādīt iniciatīvu, viņai tas šķitīs aizdomīgi un Jaunava obligāti meklēs iemeslu jūsu tuvošanās mēģinājumam.

Savukārt, ar Svariem gan izlīgstat pirmais,- Svari necieš diskomforta sajūtu un- uzmanību!- neieredz justie vainīgi. Ja nu kāds tiešām viņiem liks justies vainīgiem, Svari to nemūžam nepiedos.

Skorpionam nodemonstrējiet, kā jūs ciešat un gandrīz vai mirstat nost no viņa indesbultām. Mokaties pēc iespējas stiprāk- Skorpionam tas patīk. Stiprāk! Vēl stiprāk! Cerēsim, ka starp priekšpēdējo un pēdējo jūsu elpas vilcienu Skorpions jums tomēr piedos.

Ar Strēlnieku pats labākais būs, ja mierīgi apsēdīsieties un visu izrunāsiet. Viņam patīk šķetināt krustām šķērsām savirpinātos cilvēku attiecību kamolus. Esiet arī gatavs uzklausīt pretenzijas savā virzienā.

Salabt ar Mežāzi....ar Mežāzi labāk vispār nestrīdēties, jo katru strīdu viņš uztver kā nodevību. Jums nāksies ilgi un cītīgi atvainoties, zvērēt, atzīt savu vainu un izrādīt neticamu atbildību visās blakuslietās. Tad varbūt izlūgsieties piedošanu.

Salabšana ar Ūdensvīru ir ļoti neparedzama lieta: jūs varat salabt jau pēc minūtes (pēc strīda), bet varat arī tikai pēc gada (pie noteiktiem apstākļiem). Taču agrāk vai vēlāk- miers iestāsies jebkurā gadījumā- Ūdensvīri ir ļoti draudzīgi un netur ne uz vienu ļaunu prātu.

Izlīgšana ar Zivīm parasti notiek pati no sevis- tieši tāpat kā pēc vētras iestājas miers un sāk spīdēt saule. Zivis mēdz apvainoties par lietām, kas citiem šķiet sīkumi, un kamēr viņas atrodas šādā stāvoklī, mēģināt salabt ir pilnīgi bezcerīgi. Vienkārši nogaidiet, kamēr Zivīm mainīsies noskaņojums un tad, it kā nekas nebūtu noticis, turpiniet sarunu.

No cita portāla / autors nav zināms.

Atslegas vārdi: Salabšanas horoskops.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (12)

Uldis U. 13. mar 2012. 23:33

Ja šeit rakstītais atbilst patiesībai,....tad jau izrādās,ka visu Tu zini.....varētu jau arī ieklausīties,ko gudrie izzīlējuši....

max m. 10. mar 2012. 22:51

Tu biji vai nu Lauva,vai Auns..

Luna L. 10. mar 2012. 21:52

Jā, Max, manējais arī atbilst  

max m. 10. mar 2012. 21:30

Nuja,ka atbilst:)

Luna L. 10. mar 2012. 21:05

Max Max...vai Tavs horoskops atbilst teiktajam?

max m. 10. mar 2012. 21:01

Varbût miers..

Dzēsts profils 10. mar 2012. 20:52

...piedošanas nebūs... pielabināties...nebūs

Sanita B. 10. mar 2012. 20:42

Par Svariem taisnība!

Ineta L. 10. mar 2012. 20:37

Lasījāt, ja, ar mežāzi ni-ni, nemaz nedomājiet strīdēties!

Dzēsts profils 10. mar 2012. 19:47

No Lauvas!   

Skaidrīte G. 10. mar 2012. 19:42

Ūdensvīrs

olegs v. 10. mar 2012. 19:00

Jā skorpions padomās un piedos.taču viņi(skorpioni) necieš teijāteri.

Autorizācija

Ienākt