dzeina ramanasvili ir ex-maruta ilguma jeb blokjeetaaja!

16. mar 2012. 21:28

Viirieshi esiet uzmaniigi,neuzkjerieties uz rupjibu rakstiitaajas ar drausmiigaam latvieshu valodas kljuudaam,kad to vinjai draudziigi aizraadiiju,vinja mani vispirms nolamaaja taapat ar kljuudaam,bet tuulinj arii noblokjeeja neljaujot pieklaajiigi atbildeet.Droshi,ka izgliitiiba 4 klases un kolonijas gaitenis.  VIIRI ESIET MODRI!  Gaidiisim naakosho ex-marutas ilgumas-dzeinas ramanasvili pseidoniimu!  Jautru vakara izklaidi visiem viirieshiem un blokjeesim dzeinu ramanashvili!!!!!  Macho,ar cienju pret kaartiigaam sievieteem.

Atslegas vārdi: dzeina0, ramanasvili0, maruta0, ilguma0, rupekle0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Dzēsts profils 17. mar 2012. 22:29

Romi Es visuvarenais par sadu vardu zini cik gadus var dabut, pec kriminalkodeksa apsaukasanu publiski, bez pieradijumiem, velk uz 5 gadiem. Tiesam labak lai tad izdzes neka lasit tadus blogus.

Dzēsts profils 17. mar 2012. 22:25

Cik zinams, ka pats pirmais lamuvardus iesaka lietot Romis Es ,ta ka apskaties visus ieprieksejos blogus, neticu, ka Macho ir tavs istais uzvards, tiesam latviesi , vai jums nav kauns pasiem par sevim. Man ir kauns, ka te atrodas tadi balelini kas viens otru aplama, So blogu lasa  ari berni , no ka vini macas> No izvirtusiem aplamatajiem, seit nav iepazisanas portals ,lai baiditos.

Dzēsts profils 17. mar 2012. 22:15

Pats esi tads ar kludam  pasu tevi atradisu caur  adresu galdu ,doma, ka policisti nelasa,ja puisiti viss sitas ir saglabats ta ka pats ,esi noilgojies pec zekiem.

Dzēsts profils 16. mar 2012. 23:27

Tā kuce arī man nesaprotamā latviešu valodā uzrakstīja un nobloķēja,ir arī uzvārdu brālis,Juris,ābols no ābola tālu nekrīt!!!...

Juris M. 16. mar 2012. 21:31

dzeina ramanasvili ex-maruta ilguma-meliem iisas kaajas!(latv.paruna)

Valters Z. 16. mar 2012. 21:31

Paldies , ka pabrīdināji , vecīt !   Ar steigu roku ierakumus !

Autorizācija

Ienākt