Neredz, ka brūk

22. mar 2012. 19:34

Kaut kad lasīju virsrakstu - Kāds skolotājs, tāda sabiedrība. Bet patiesībā varbūt ir otrādāk - kāda sabiedrība, tāds skolotājs? Vai tad tas skolotājs nav sabiedrības loceklis, skolotājs nokrīt no gaisa kā debesmanna?Skolotāji sola septembrī streikot, ja nepalielinās algas. Solīt sola... Tāpat kā tās gudrās galvas. To iemācīties nav grūti. Izpildīt solījumus gan neprot. Tas laikam tomēr grūti. Čaklie un steidzīgie igauņu bēleliņu skolotāji esot streikojuši. Ātrāki kā gausie un kūtrie latvieši.Te tikai plāno. Jau kādu laiku izveidots Pārresoru koordinācijas centrs, kas nu izstrādā „Nacionālās attīstības plānu 2014-2020”. Plānot plāno. Plānot māk, čakli plānotāji. Kaut kas  no tiem plāniem realizējas ar? Kurā plānā bija ierakstīts, ka Murjāņu sporta skolai jābrūk? Kurā plānā ir rakstīts, ka skolotājam gadus 20 jāstrādā tikai par audzināšanas tieksmes apmierināšanu?

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Gunta L. 23. mar 2012. 11:03

Paldies par dažādajiem viedokļiem. Un aitām vajag ganu. Pat kaut kādā reliģijā tas ir teikts. MAZĀ Kaija -  tas, ka kaija māk dirst no gaisa un knābt, ir zināms. labu veiksmi. kaijai jau ir arī maza galva., normāli, tad jau nemaz nevar zināt iecienīto latviešu tradīciju ticējumus - tam, kam lieldienās ar krāsotām olām sitoties, ola paliek vesela, tam lielāka laime. Dzintara un zelta olas te lieti noderētu.

Ingrida X. 23. mar 2012. 06:36

Nu izbeidz, Inta!!!!!

Dāvini kaut 100 un vienas brilles, tas taču viss ir muļķības, tīrākās!!!!

Vismaz sevi neliec apsmieklam. Ne jau tie, kas vsp spēj sākt domāt, tur sasēduši; ne jau tos jūs paši, čaklie balsotāji, tur sabalsojāt.

Ingrida X. 23. mar 2012. 06:32

Gunta.
Visas šitās pārdomas ir neauglīgas.

Ja esam tauta, kas piecieš visu, tad esam. Un- tad nav ko te apcerēt: kas, ko un kā??? Cērpjamas aitas vnm būs cērpjamas aitas.

Tad- vai nu jāsamierinās, kā jau vnm; vai- jākrāmē čemodāns un: Čau, sirdsmīļotā tēvu zeme; čau- mana pašas dzīve.

Kas ir vienīgais, kas spētu ko mainīt te, esmu izteikusies ne reizi vien. Atkārtoties- kāda jēga??? Tikai iekš kārtējās parunāšanās par un ap tēmu "ai, cik te viss stulbi"??

Kurzemniece E. 22. mar 2012. 22:41

Atkal KLukstītei jauna "zelta "ola.

Dzēsts profils 22. mar 2012. 21:32

kas no tā visa mainīsies...??? NEKAS

Inta J. 22. mar 2012. 21:30

..visa dzīve uz parāda....deputātiem būtu jāuzdāvina"skaudrās patiesības brilles"...varbūt tad vini sāktu domāt...

jautrite b. 22. mar 2012. 21:12

nav jau tikai skolotājiem tā,daudzās profesijās ir tā,pat pensijas maksā no aizņemtas naudas

Moon M. 22. mar 2012. 20:47

.un ar ko atšķiras šis Tavs rakstiņš.......??? no domāšanas un plānošanas...NE AR KO !!!
Izlasīs un aizmirsīs-,bet tāpat neko neviens  nedarīs..tikai noplātīs rokas.............
Kamēr visi tikai lasīs,plānos un rakstīs............nekas no tā nemainīsies.
Sorry.

Ingrida X. 22. mar 2012. 20:11

...........aizķēri tieši. Gana ilgi apmierināju to savu audzināšanas tieksmi. Detu ljybjat menja i ja- bezgranuchno jix; tikai- tas dārziņš ir samēslots tik, ka aiz to sūdu pārpilnības nekas tur vairs neaug.

Autorizācija

Ienākt