Stilīgi zābaki

30. mar 2012. 12:51

Ieejot veikalā mēs pievēršam uzmanību galvenokārt uz preces vizuālo izskatu. Arī izvēloties gumijas zābakus mēs gribam, lai tie ir stilīgi un moderni. Tāpēc jāpriecājas, ka pasaulē ir cilvēki, kuri garlaicīgākos gumijniekus var pārvērst dizainiski pievilcīgos apavos, kas atgādinās mākslas darbu. Šādus apavus būs grūti atrast parastos veikalos, tieši tāpēc Jums jāizvēlas interneta veikals Boomboots.lv.

Pērkot firmas Boomboots gumijas zābakus, ir jāatceras, ka nēsāšanas laikā tie nepastiepsies ne par milimetru. Vieni no firmas modernākajiem zābakiem ir Black&Pink, kas būs pieejami visos izmēros no 36 līdz 41. Tie būs garie zābaki ar 40 centimetru augstumu un nelielu – 2 cm papēdīti. Zābaki valkātājas vizuālo tēlu padarīs īpašu, jo tiem priekšpusē ir sasienams pušķītis. Pašlaik zābaku vidējā cena ir 30 lati, kas patiešām nav daudz priekš vienreizējiem un unikāliem apaviem. Jāuzsver, ka Boomboots zābaki kļūst arvien pieprasītāki tieši prestižos apavu veilalos. Tos var ieraudzīt arī uz mēles, modes skatēs Eiropā un Amerikā. Glamūra piesitiens ir arī Black&Spots zābaku modelim, apaviem ar punktojumu. Bet ja dāmām kārojas pēc gumijas zābakiem ar papēdīti, tad arī tas ir pavisam reāli. Zābaki Black&Violet Short ar piecu centimetru augstu papēdi eleganti izskatīsies gan valkājot tos ar svārkiem, gan ar biksēm. Konkrēti šie zābaki ierindojas vidēja augstuma kategorijā, jo to garums sasniedz 25,5cm.

Plašākais piedāvājumu klāsts ir atrodams Boombots.lv mājas lapā, tur var aplūkot visus modeļus un pieņemt lēmumu par labākā apavu pāra iegādi. Piedāvājumā ir gari un vidēja garuma gumijas zābaki. Ja ir vēlēšanās, tad zābakus var iegādāties arī vairumtirdzniecībā. Jums noteikti nebūs jānožēlo sava izvēle, jo Boomboots zābaki ilgi neizies no modes, jo firma citiem apaviem priekšā ir vairākus soļus.

Atslegas vārdi: zābaki0, gumijas zābaki0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

jautrite b. 30. mar 2012. 15:00

un ja lielāks par 41-ko tad,man draudzenei meita basketboliste-viņai kurpes 44,tad kur raut gumijniekus

Vasilijs P. 30. mar 2012. 13:39

Paldies par informaciju saistiba ar Swedbank...

Dzēsts profils 30. mar 2012. 13:11

un ko darīt, ja 35. izmērs, iet uz bērnu veikalu:)

Autorizācija

Ienākt