Varētu būt... Ir, kā ir

9. apr 2012. 11:19

Bez manas dzīves nav manas dzīves. Tā nu ir. Diemžēl. Kaut kāda eksistēšana?

Pa Lieldienām sniga kā pa Jāņiem. Tas teiciens laikam savādāks. Ja līgotāji apsarmoja, tad nesniga? Labi, ka Lieldienu āra izdarības diennakts gaišajā daļā.

Sniegainajās Lieldienās siltumā apskatīju, vai kas pēkšņi nav mainījies interneta komentāros. Manuprāt, nav. Kā komentāru autori ieraduši anonīmi izgāzt savu žulti publiski, tā izgāž. Citādi jau no tās žults nemāk atbrīvoties. Ja pēc gadiem kāds iedomāsies pētīt ko par sabiedrību, tad nonāks pie secinājumiem, ka tauta ne ar ko nav apmierināta. Homoseksuālisti ir pediņi, kas tikai lielās ar attiecību izjukšanu, "parastās" laulībās precas atkal sliktie, šķiras sliktie, priecājas tikai uz citu rēķina... visgaršīgākās esot dinozauru olas... Ha. Dinozauri jau pirms tūkstošgadēm izmiruši. Olu garšotājs arī sen nomiris, vai dzīvs dinozaurs?

Tādi tie latvieši ir. Nekas tiem nav labs. Laba tikai pašu gaušanās. Līst - slikti, auksts - slikti, karsts laiks - atkal slikti. Klimatiskos laika apstākļus cilvēki nespēj ietekmēt, gausties gan spēj. Gaužas arī par to, kas cits notiek vai nenotiek. Citu neko nedara. Gausties gan gaužas.

Balta saule spīd. Par maz. Naktīs, lietū, sniegā, mākoņos saule nespīd. Kaut Saule ir visu laiku. Katram sava dzīve. Katram savā dzīvē jau pat nevar būt nojausma, ka balta saule spīd visu laiku, tikai jāprot to saskatīt.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Nav komentāru

Autorizācija

Ienākt