Neliec man citādai būt

25. apr 2012. 16:34

Neliec man pļāpīgai būt -
Kā vārnai koka zarā !
Neliec man kautrīgai būt -
Kā gliemezim upes malā !
Neliec man sevi lauzt -
Ne šā , ne arī tā ;
Es esmu - kas esmu ,
Tāda būšu es sev,
Tāda būšu arī tev !

Neliec man citādai būt !

25.02."'12
/ S. Grasmane /

P. S : Pārdomas izraisīja šodien redzētais : kāda man radiniece pateicības vietā savam 40 gadīgajam dēlam izteica asus pārmetumus, ka viņš pārāk daudz runājot ( viņai tas nepatīkot !!!), pārāk skaļi runājot , u.t.t.
    Kāpēc mēs nemākam  vai negribam otru pieņemt tādu, kāds viņš ir ?

Atslegas vārdi: Pārdomas691

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Skaidrīte G. 25. apr 2012. 19:25

Dzejolis nav par mani, jo neviens negrib mani pārveidot , un es nekad neesmu gribējusi otru pārveidot . Protu otru pieņemt tādu, kāds viņš ir .
Es tikai izsaku savu attieksmi pret novēroto.

Skaidrīte G. 25. apr 2012. 19:21

Bieži esmu Anglijā . Redzu, kāda tur ir cilvēku attieksme vienam pret otru , vienmēr izjūtu  prieku , neizsakāmu prieku, kad veselais ( pieaugušais, jaunais, vecais....) otru cilvēku ( slimo, veco, jauno... ) uztver kā līdzvērtīgu - iecietīgi, saprotoši, ar cieņu ...
  

Ingrida X. 25. apr 2012. 17:33

Skaidrīt.
Ne jausmas- kas ar to dēlu; un- nevēlos iebraukt tajā; bet- BET!!!!!! -

Tu esi tāda- un -tikai- kāda nu esi- ar visiem  + un  - ;
es esmu tāda- un tikai- ar saviem + un - ; un- laužot sevi- jā- zinu, ko runāju!!!!- nesanāk būt ne labākai, ne krietnākai, ne pareizākai; jo- ESI TĀ, KAS NU ESI. DAŽIEM- VISJAUKĀKAIS CILVĒKS PASAULĒ; DAŽIEM (BIEŽĀK GAN- DAŽĀM- VARIANTS CRAZY)- NE ĪSTI CILVĒKS PIESKAITĀMS; jautri.

Bet- Jaukā!!!!!- kas- kas tieši ir tie citi???? Vismazāk jau- mēraukla Tev!!!! Mērauklas sev- esam tikai un vienīgi pašas; cik tas, ko darām izdarām tā vai šitā- iet kopā ar to, kas esam, ko domājam, jūtam, pa īsto.

Mums visiem- visām!!!!!- jāpieņem tas, ko- ne vnm tik viegli. Netiesājot, nemaz. Jā, dažbrīd norijot kamolu kaut kādu, jo- neesam pratušas tās robežas, pašas, kuras- zinājām taču!!!!!! Un- ja zinājām- kāpēc sev atļāvām neievērot???

Jauki Tev:)
Turies.

Dzēsts profils 25. apr 2012. 17:18

labi, ka tā piebilde pielikta , citādi jau biju gatava nobarināties uz Amoru...Amīru....atvainojos...Armīnu ...sadomājies te mainīt sieviešu būtību pēc saviem ieskatiem un fantāzijām   

Autorizācija

Ienākt