Titānu cīņas.

1. mai 2012. 10:22

1. komanda
Nekrietnais Zvirbulis - Jacky kreisā roka(zināmu iemeslu dēļ atteicās no titula labā roka). Tautā labāk pazīstams ar savu bandu no pagalma.

Džipss - Dažiem pazīstams kā masaļinātors700. Pats stāsta, ka ir ieradies no nākotnes, lai uzvarētu Titānu Cīņās.

Džerijs - Kaujas laukā jūtas kā niere taukos. Iemācījies no galvas visas Godfather filmas.

2. komanda

Galovijs - Rūdīts gaļēdājs. Saplosīs gabalos jebkuru pretinieku mazāk kā 0.37 sekundēs un pēc tam atkal saliks kopā divreiz ātrāk.

Leopards - Ja katru rakstu varētu pārvērst naudā, viņš būtu nopelnījis vairāk nekā Šlesers ar Kalvītis nozaguši.

Bitīte - Baumo, ka viņam patīk meitenes. Plāno nozagt savu pretinieku rakstus, vēl pirms pretinieki tos ir uzrakstījuši.

3. komanda

Sneikijs - Spēj nobanot jebkuru lietotāju, ar skatienu vien. Reiz izslēdza 7 būdīgus tēvaiņus, jo viņi "ne tā" paskatījās uz viņas Hektora glāzi.

Baltā Pele - Neļaus nevienam uzķēzīt sev uz galvas. Ļoti brutāls un nežēlīgs- labāk nestāties viņam ceļā.

Toms -  Taktiķis, sazvērestības teoriju piekritējs. Cīņā izmanto smadzenes nevis ieročus. Lepojas ar to, ka salika 2x2 kubika rubiku nepilnās 2 minūtēs.

4.komanda:

Vija - Mīļākā cigarešu marka- Marlboro. Savus pretiniekus uzveic ietinot tos miglā un uzrīdot saniknotus vēžus.

Pipinella - Daudzi man prasa, ko cilvēks ar tik maigu un labsirdīgu dvēseli dara tik nežēlīgā spēlē kā Titānu Cīņas? Ja uzvarēs, viņš savu balvu atdos Spoku Labdarības Organizācijai, kuras vienīgais loceklis pagaidām ir tikai viņš pats.

Tū Tū -  Lai sagatavotos Titānu Cīņām, viņš izveidoja speciālu treniņu programmu, kurā ietilpa peldēšana izlietnē, skriešana ap istabas stūri kā arī griešanās veļas mašīnā kopā ar ķieģeļiem un akmeņiem.

5. komanda

Basis - Pārzin 8 dažādas cīņas mākslas. Visas iemācījies no ciema barveža Genādija. Specializējies tuvcīņā pret čiuļiem.

Kate -  Jau izdzirdot viņas vārdu vien, spokiem pārskrien šermuļi pār kauliem. Bieži vien cīņās izmanto aizliegtus ieročus- varavīksnes,puķītes un ponijus.

Beppo -  Bīstams tipiņš, kurš nebaidās ne no kā. Šoka sadaļu apmeklē jau kopš 2 gadu vecuma un vēljoprojām domā, ka 18+ nozīmē "sākot no pusotra gadiņa".

Atslegas vārdi: alus20, lietus667

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Nav komentāru

Autorizācija

Ienākt