"Amigos" draugi

2. mai 2012. 22:49

Pirms brīža uzaicināju draudzēties vienu šeit populāru jautājumu autori, jo šķita, ka līdzīgi vērtējam pasauli. Nē, neapstriprina. Aizdomājos par tām sociālo tīklu draugu lietām. Nav man daudz te - " Amigos". Veseli ( -as) 13. Lielākā daļa klusējošās. Favorītes ir divas - Sonja, ko uzskatu par dzīvesgudru sievieti un Rižaju Bezstižaju, kas principiāli pasaulei ir forša draudzene, jo allaž pateiks visiem kādu labu vārdu, apsveiks vārdadienā. No otras puses - kā statistiķis un sociologs sekoju līdzi Madaras Magonītes draugu pulkam. Tagad ir 1607. Kad prasu: " Nafig Tev tas vajadzīgs?" neatbild.
Man jau nu būtu interesanti uzzināt, kā citi te ar to draudzēšanās apstiprināšanu un kvantitāti izrīkojas.

Atslegas vārdi: Kvantitāte0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (16)

Ingrida X. 4. mai 2012. 18:40

Katram jau ar to apstiprināšanas vai neapstiprināšanas lietu savādāk.

Man- jocīgi pat mazliet. Ja būtu te gribējusi sakrāt tos draugus, tad, kā jau bezmaz katram, kas vēlas ko tādu, būtu apakšā tā kopiena ne mazā. Bet- nu nesaprotu- jēga kāda, ja cilvēki viens otram tālāk ir vienaldzīgi pilnībā??? Par kādām domapmaiņām vai ko tad vsp bar būt runa??? Tie ir cilvēki, ar kuriem esmu.... mēnešus pāris jutusi kaut kādu kopīgu stīgojumu vai kā, kas likuši par sevi domāt, arī datoru izslēdzot. Un tad- gadās- satrūkst tā sasaiste, tad, lai cik tas ir grūti, jā, tā arī pasaku: nu nevajag mums te skaitīties kaut kam, vienam zem otra. Draudzība (sasaiste), ko jau vairs nejūti kā tādu, dažbrīd, īpaši sieviešu vidē, liedz paust īstās domas, ja esi atklājusi, ka meklētas tiek tikai līdzdziedātājas.

Vārdu "jocīgi" lietoju tādēļ, ka viens no diviem te visvislabākajiem maniem draugiem, cilvēkiem, kam ticu par 200 un vairāk, apzināti palicis aizkadrā. Tā vajadzēja un viss; gadījies piedzīvot ne mazums nesmukumu un urķēšanās no malas.

Dzēsts profils 3. mai 2012. 19:49

"Nafig" būt kāda statistikā... padomā pats par savu žurnālista ētiku pret citiem.

Dzēsts profils 3. mai 2012. 16:35

Es piekrītu Dārzniecei.

Dzēsts profils 3. mai 2012. 12:34

Man tikai 3 cilvēciņi Amigos draugu statusā,ar kuriem arī reāli sarakstos un tiekos...Galvenais nav kvantitāte,bet kvalitāte.Tā lūk...bet ir daži,kam tas vienkārši ''nepielec'',tad nu,lai viņi krāj tos bezjēdzīgos tūkstošus.

Dzēsts profils 3. mai 2012. 11:34

Man nav neviena un kkā maz uztrauc   Varbūt tā Magonīte sev personīgo mērķi izvirzījusi-savākt visus reģistrētos  

Dzēsts profils 3. mai 2012. 09:05

Labrīt, labrīt. Wow, pat mazliet sakautrējos- tas p[ar to favorītes būšanu... bet patīkami jau ir, kas ir tas ir.   Paldies.
Manuprāt, šeit- virtuālajā pasaulē, var satikt , (arī tāpat- virtuāli), līdzīgi domājosus un , kā Tu raksti- pasauli tverošus, cilvēkus.. un tas tad arī var būt par pamatu draudzībai šeit. Un tad tālāk jau ir izvēle- turpināt  šejienes pazīšanos un domapmaiņu reālajā dzīvē, vai atstāt visu tepat..
Līdz tam, ka draugu skaits šeit dotu papildus bonusus- ja godīgi, tad pat neaizdomājos.. Apstiprinu parasti tos uzaicinājumus, kuru autori ir  interesanti sarunubiedri, kuru domas un viedokļi ir saistoši. Neapstiprinu jaunus censoņus( un ne tik jaunus arī), no tuvākām un tālākām zemēm, kuru interešu loks sākas un beidzas ar zemjostas jautājumiem un interesēm.

Dārzniece K. 3. mai 2012. 09:02

           Dzintar, es Tevi apsveikšu vārda dienā, draudzene nebūdama, ja Tev tas ir svarīgi saņemt apsveikumus no svešiem cilvēkiem!  

         Labi, ka mani neesi pamanījis un atsūtījis ielūgumu, tad es arī noteikti būtu iekļuvusi Tavā blogā. Nu pasaki lūdzu, vai Tu  apstiprinātu  draudzību ar tādu cilvēku, kurš  privātas lietas iznestu uz  PLACI visu acīm? Es noteikti nē.....
    

Ineta L. 3. mai 2012. 07:21

Apstiprināti tikai personiski pazīstami cilvēki un viens cilvēks, kura izzinošie ieraksti saistīja. Neredzu jēgu draugos "glabāt" nepazīstamus, lai arī tas dotu kādus papildus bonusus.

Dzēsts profils 3. mai 2012. 00:26

Draugi var būt tikai tad,kad iepazīstas,bet amigo aicina skaita pēc!    

Dzēsts profils 2. mai 2012. 23:53

Vēl gribēju piebilst, ka liki aizdomāties, un nu būs stimuls atsijāt nejaušības pēc iekļuvušos draugu listē, kkā spontāni apstiprinātus pēc pāris sarunām. Par Tevi jāteic, ka neesi no nejaušajiem, bet kkā īpaši sajustajiem cilvēkiem, es to saitīti augstu vērtēju...
tādu te nav daudz

Dzēsts profils 2. mai 2012. 23:44

Nu, bāāāc,   paldies, DziDzi    aššš nosarku...
pasaulei forša draudzene- tas par sevi man ir kkas jauns
Man ir reģistrētie draugi 22, no kuriem komunicēju retāk vai biežāk ar kādiem 10, laikam muļķīgi skanēs- bet kādreiz pat visiem nesanāk laika atbildēt
un tad vēl ir nereģistrētie, bet patīkami atšķirīgi un šķietami- uz viena viļņa, ar tiem pa retam pārmiju kādu vārdu, vairāk gan sekoju viņu atbildēm un komentiem
zini, man ir tā, ka ne vienmēr nepieciešama saruna ar amigosa draugu, viņa klātbūtne onlainā vien patīkami nomierina vai uzmundrina   

Ārija x. 2. mai 2012. 23:25

Man te tapa paskaidrots, ka lielāks draugu skaits dodot iespēju vairāk atbildēt uz jautājumiem! Neesmu gan pārbaudījusi, vai šis apgalvojumns atbilst patiesībai.
Es, rau, arī esmu ziņkārīga - atļaujos pavaicāt, kamdēļ pilnīgi sveši (pat virtuāli sveši   ) ļauži mani uzaicina...
Neapstiprinu gan tikai tos - iz Stambulas un tml veidojumus.

Dzēsts profils 2. mai 2012. 23:14

Es apstiprinu draudzību, piemēram, ja cilvēks pirms tam ir uzrunājis un liekas interesanta persona..savādāk jau tādi ''kolekcionāri'' lai iet garām. Kvantitātei nav nozīmes.

Dzēsts profils 2. mai 2012. 22:54

Ne vnm tā ikona draugu saraxtā nozīmē tāda esamību ... Un otrādi - ir ļoti labi un uzticami draugi , bez tās izredzēto ikonas ...

savsem k. 2. mai 2012. 22:53

Gribēju teikt - satīriķu ...

savsem k. 2. mai 2012. 22:52

Statistiķis ... hmm - tas ir himoristu paveids ?

Autorizācija

Ienākt