vislabakaa recepte kaa pagatavot zivi

3. mai 2012. 20:17

....runajot te par zivim un ar ziviim..protam nevienam tas nav parsteigums ka zelta zzivs prot runaat..man sakarojas cepta zivs....varbuut ir kadam padomaa kada laba receptite..kaa visgarshigak pagatavot zivi....cepeshkrasnii :)

Atslegas vārdi: vakarinjas0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (142)

Ewa S. 5. mai 2012. 12:22

godiigi..sheit nebija zemteksta..vienkarshi gribeeju uzzinat kaadu jaunu recepti...citreiz nevajag rakt tik dzilji..iespejams...bet jaaa..zivs izdevas laba..sen apaeesta..un jau sen aizmirsta...zheel ka te cilveeki tik ljoti visu uztver saasinaati un personiigi.....shis miljie ir tikai nets....nekaa personiiga...no manas puses..nekaa personiiga

Dzēsts profils 4. mai 2012. 18:21

    ...nu kā tad ar to zivs recepti???

uz V. 4. mai 2012. 17:10

Ļoti interesanti zvērkāvi ;), ja tev pie "sievietēm" viss štimmētu?, tevis te nebūtu! Bet nu, paturpini savu naida izvirdumu...    

Dzēsts profils 4. mai 2012. 17:02

Brilles ir Tev vajadzīgas ērgli ar aplaistām kājām... Manis te nebija no vakardienas 19tiem un atnācu tikai tagad, bet pūkaini piesauci visu laiku, laikam skumsti, bet piedod nāksies vilties man perveri tipiņi kā Tu neinteresē, man sievietes tuvākas un arī panākumi pie tām labi. Nav kā Tev vienam jādzer un kašķis te jāmeklē...

uz V. 4. mai 2012. 16:55

Uzliec brilles zvērkāvi! ja slinkums pasekot norises secìbai?! Tev ka tik iemeslu iedod lai murmuli patēlotu! Kas vēl ir aizķēries tavos apcirkņos? Lai savu dvēselīti apmierinātu?...  

Dzēsts profils 4. mai 2012. 16:32

Zinies ir nācies dzīvē satikt cilvēkus kuri dzērumā kļūst jocīgi, bet šitik slimu fruktu vēl nē   Pats ar sevi plosās un beigās citiem vainu uzliek...

uz V. 4. mai 2012. 10:42

Labs gan vakar bija tas B&G "cabernet sauvignon" -O'doc. Atver visas zemapziņas apcirkņus, var pat teikt, iztīra tās. Tas ko pie skaidras apziņas neatļautos paķerties uz netīrām spēlītēm. Parastu kulināriju pataisot par sadales lodziņu. Nu bet ceru, ka arī zz atzīst savu vainu ķoķitējot slēktajā blogā?.. ..Tākā abi vainīgi un no manas puses ATVAINOJOS.

Dzēsts profils 4. mai 2012. 01:48

Tas atkarīgs,kādu zivi Tu gribi cept! Vislabāk izvārīt zuti sāls ūdeni,vienkārši,ērti un garšīgi,pat pirkstus laizīsi...  

Dzēsts profils 4. mai 2012. 00:16

eju.

Ewa S. 4. mai 2012. 00:14

to var pamaniit...varbuut ej atputies :))

Dzēsts profils 4. mai 2012. 00:09

laikam pietiks,es piekusu.

Ewa S. 4. mai 2012. 00:02

vasabi nav gluzhi sviests milit...bet gan piedeva...zalja..stipra..un to nav jagatavo..to vienkarshi noperk gatavu :))

Dzēsts profils 3. mai 2012. 23:58

a vasabi sviestu.

Ewa S. 3. mai 2012. 23:56

es protu pagatavot ljoooti gardus sushi..mani draugi saka..tie esot pashi labaakie
a

Dzēsts profils 3. mai 2012. 23:52

man sap veders ,laikam pietiks

Dzēsts profils 3. mai 2012. 23:51

susi

Dzēsts profils 3. mai 2012. 23:51

ewa tu maki sosi uztaisit                 http://valts.21.lv/sushi/

Dzēsts profils 3. mai 2012. 23:49

Piededzināji zivju pirkstiņus un ieslēdzās signalizācija, jeej, man patīk, ka zvana apsardze un man jaataisnojas, ka es nemāku cept!

Ewa S. 3. mai 2012. 23:45

man negarsho zivju kotletess..bet iespejams ja tu pagatavotu..hmmm

Dzēsts profils 3. mai 2012. 23:42

Pagatavošana:
Bļodā liec malto gaļu, ķiploku, kaltētus tomātus, sāli un piparus, rīvmaizi un saldu krējumu. Visu kārtīgi samīci, lai viegli veidojas kotletes. No masas izveido 8 nelielas kotletes.
Sagatavo mērci. Bļodā liec majonēzi un mārrutkus. Pipargurķus sagriez garenās, vidēji biezās strēmelēs un iemaisi mērcē. Pievieno piparus un pagaršo, vai nepieciešams vēl sāls un pipari.
Pannā sakarsē eļļu un, kad tā karsta, liec cepties kotletes. Cep uz vidēji lielas liesmas, līdz apakša kļuvusi brūna. Tad apgriez otrādi un apcep arī no otras puses, līdz ir brūna.
Ņem nost no pannas, nosusini uz papīra salvetes un pasniedz ar mērci un, piemēram, tvaicētiem kartupeļiem vai ziedkāpostiem.

Autorizācija

Ienākt