Jauns nosaukums - gleze?

7. mai 2012. 21:30

Par Sērenes maizi foršas atmiņas ne man vienai. Saņēmu to ar piebildi - sen nebija ēsta Sērenes (cepējfirmai cits vārds) maize, nopirkām tev arī, braucām caur Sēreni. Skaista maize no ārpuses, man trāpījās saldskābā un no ārpuses ļoti skaista kāda īpašā sēklu maize. Iekšā gan - to var saukt tikai par glezi. Mēs jau esam radināti, ka no ārpuses daudz kas ir skaists.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Frēzija v. 8. mai 2012. 20:04

Glīzdaina, neizcepusi maize, diez vai izskatīsies kārdinošs kukulīts no ārpuses, paņemot rokās, to var sajust.
... cilvēkus drīzāk jau var salīdzināt ar grāmatām, ne ar maizes kukulīti  

Elitá K. 8. mai 2012. 11:40

...apmeeram kaa man ar uugu (ogu) maizi sanaaca....Ligatnee.Izsktiijaas apetiteliga,daarga ari...Nopirku draugu beerniem cienastinju...un dabuuju kaunu,ka tik sliktas kvalitates un negarshiga...Sveshaas vietaas risksnti produktus pirkt!

Dzēsts profils 8. mai 2012. 09:13

...no tādas maizes mīkstuma var veidot ķiņķēziņus kā no māla, patrenēt pirstiņus, nomierināt nervus. Garoziņu skaisto ar sekliņām... var apēst.

jautrite b. 8. mai 2012. 09:01

varbūt -glīzdaina,neizcepusies,parasti pērku pa pusītei-var redzēt,kā izcepusies

Kurzemniece E. 8. mai 2012. 00:51

Jaunvārds vai apvidus vārds?

Ivo E. 8. mai 2012. 00:36

Bezē zinu , glezē nav garšots ..

Dzēsts profils 7. mai 2012. 23:11

Nuja , iesaiņojums mēdz būt mānīgs ..., ne vnm tas atspoguļo būtību ...

Autorizācija

Ienākt