...vārds "vecmeita"-apvainojums....

9. mai 2012. 11:26

Gadās dzirdēt........Tu nu gan uzvedies kā īsta vecmeita.......kāda tad ir īsta un neīsta vecmeita ???????

Atslegas vārdi: nesaprašana.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (60)

Elitá K. 12. mai 2012. 20:06

...kam vajadzeja,tas saprata!!!!!,,,,Lai Tu laba VIIRAMAATE!!!!

Dzēsts profils 12. mai 2012. 19:52

Ar precēšanos kā  situāciju- jā, kārtībā- pieņemām lēmumu, izpildījām. Process nepalika gaisā karājoties... Bet pats process netika sākts un virzīts- tā kā  Tu to definē- kārtības labad, vai tādēļ, ka - tad nu būs kārtība.... Tur ir atšķirība. Laikam šis neta formāts ir tāds, ka ne vienmēr var izteikties tā, ,lai otrs saprastu to domu, kas nu ir pamatā.

Elitá K. 12. mai 2012. 19:07

Pati sevi lamataas ieliki,vait nesaprati? ja saki,ka tev ar precesanos viss KAARTIBA, tatad...apzinaati vai neapzinaati man piekriti par KARTIGUMU....Ta kaa uz bidee tev buutu jaiet.....! nedusmo!,bet KARTIBAI un tiribai jabuut!

Dzēsts profils 12. mai 2012. 18:41

Par precēšanos, par precēšanos- tā lieta jau sen ir notikusi ..   Var teikt- nokārtota..
Lai gan- ne visai Tavā koncepcijā- - tādēļ, ka tā tam būs būt, lai būtu kārtība..  

Elitá K. 12. mai 2012. 18:37

...par kaadu KARTIBU tu tkk uzrakstiji ?????????? )))))))))))))))))))))))  saviem vardiem neesi saimniece.

Dzēsts profils 12. mai 2012. 16:53

Jā, es uzdevu Tev jautājumu par Tavu komentu - kaut kur laiku atpakaļ, šeit - ne tikai izsaka savas domas, bet cilveki arī sarunajas - ja esi pamanījusi. Tās galējības jau Tu pati minēji kā piemērus- tatad- acīmredzot tās ir Tev pieņemamas lietas.  Paldies par piedāvajumu - dasni , dāsni, bet- man ar to precēšanās lietu jau sen viss ir kārtībā un - pat , ja kas mainīsies dzīvē- pati arī turpmāk kārtošu savu privāto sfēru. .

Elitá K. 12. mai 2012. 14:32

Tev jau patik konkreti kadu uzrunat un spriedelet...palasi no saakuma!Tu jau man kaa dadzis pielipi un tik manaa vietaa runaa! Ko Tu vari zinaat ,ko es miilu un cik man un kadas autoritates(man nau tiesibu tiesibu te to teikt!)..Varens spektrs!!-apgalvoju! ,un galejibas pa tiesho man pierakstiiji...vispar tur Tu trapiji-man patik EKSTREMS-funkcijas extreemaas veertiibas!!JA KAADI JAUTAAJUMI-KAA IISTU VIRIETI NOPRECEET--paliidzeshu!)))))))))))))))))))))))))))))

Dzēsts profils 12. mai 2012. 13:43

Elita, ta mēs atkal aizrunāsimies labi talu un labi prom no Moonas tēmas..
Tu uzskati, ka es izsakot savu viedokli- kadu uz kaut ko kūdu- - nu uzskati tā, kas Tev liedz to prieku.. Pūšanu- degšanu- isti nesapratu, ko domāji. Par pareizo- nepareizo- katram jāspriež pašam, Tev- piemērots kas viens- Tu teiksi- tā ir pareizi, citam tas būs galīgi nederīgs- tas teiks - nepareizi.
Ne man , ne kadam citam nav jādomā- kas un kam par labu nāk vai sliktu nāk- priekš tā katram pašam ir galva uz pleciem un smadzenes taja galvā. Nav man aicinajuma domāt citu vietā.  

Elitá K. 12. mai 2012. 13:20

Paldies!Man katra diena-brivdiena!-Lutekle! Varbut,ka nevajadzetu Tev ar kuudiishanu nodarboties!? vel jo vairaak,ja kundze esi?-savadaak-pati puuti,pati degi!ar tendeci noliegt visu pareizo...buutu labaak kaa sugas maasa par taam nepreceetajam sievieteem padomajusi...vai Tavi uzskati iet Vinjaam labumaa??? VECHIEM jau nu gan..... daudziem..

Dzēsts profils 12. mai 2012. 12:45

Elita, traki gan, ka par autoritatēm var būt tikai- vai nu Romas pāvests, vai krimināli elementi- mīli krist galējībās.
Ja Tu būtu mazliet ievilkusi elpu pirms metusies mani bārt par kaut ko- tad palasot to , ko rakstiju - pamanītu, ka - izsaku domu , ka var būt dažādi kopdzīves modeļi- un katrs dara tā kā pašam ir pieņemami. Tev ir savs , stingras viedoklis un nostaja- kā ir Tev pieņemami un to arī realizē. Malacis, uzsit sev uz pleca..  Ja nu kas, tad es arī esmu precēta dāma, tikai atšķirība ir tā, ka nenosodu un neapsaukāju citādi darošos un domajošos, pat , ja kaut kas nav līdz galam saprotams man ..  
Moon,. atvaino, ka tā ievilku diskusiju un  nopeldēju mazliet no tēmas nost.
Meitenes- lai visam mums jaukas brīvdienas

Elitá K. 12. mai 2012. 12:44

OKay! -es jau rakstiju-visu cienju! NJEVINOVATAJA JA !!! ))))))))))

Moon M. 12. mai 2012. 11:40

Ai,nu ko Jūs meitenes ņematies.
Nevar būt divi vienādi cilvēki ar vienādiem uzskatiem par lietām.............. -katram savs .............

Elitá K. 12. mai 2012. 09:11

Tu tapat kaa ZILIE ar saviem praidiem-kauna vietaa,uzbaazh publiski savu netiklibu! Tu Romas pavestu neuzskati par autoritati! Varbut LV kriminalaas autoritaates Tev kaut ko nozimee?Pazistu daudzus no Vinjiem,tad zini,Vinji ir APPRECEJUSHI Savas miljotaas Sievietes!!!,bet Tu tik maniakali apgalvo,ka PAREIZI ir virietim ar sievieti dziivot kaa trushiem,kakjiem.zakjiem.Sevi cienosha Sieviete taadu dzivi nepiekops,bet Tu dari kaa gribi vai vari!!!! Nevienu pat netaisos nosodiit,vnk riebjas iniciatvi,viltigi,bet dumji cilveki.

Dzēsts profils 11. mai 2012. 13:39

Katra sieviete dara tā kā uzskata par pareizu, un pārliecināt Tevi- ka ir jādara savādak- kādēļ gan. Vienkārsi- bija interesanti- cik loti cilveks var neredzēt neko citu, ka tikai to, kas pašam ir pieņemami. Un - Romas pāvests man tiešām nav autoritāte.. Tev Tavas vērtības ir tās patiesakās- jā , tas ir pilnīgi normāli.... Bet citiem būs - viņu vērtibas... Un visi dzīvos tā kā paši vēlēsies. Negribi to redzēt - Tava izvēle, un tikai.

Elitá K. 11. mai 2012. 11:33

Skaisti di..t,nau malku cirst! Tik daudz,manupraat,aplamiibas raksti,spreegaa un njemies mani paarliecinot-ka melns ir balts.Labaak tad pajautaa-maldies Tu vai nee kaadai Pasaules autoritatei,teiksim,Romas Pavestam! Man atklaati sakot ir vienalga kursh kaa dzivo-kaa var ,vai kaa grib...,ja vien tas mani neskar.Es palieku pie uzskatiem par PATIESAM VEERTIIBAAM!  P,S.par kaadaam Tu tur kaazaam?atkartoju-man vienalga -vai galvaa Tev plivurs,vai trauku dvielis,bet kopdzivei,pie tam,ja vel ir berni,jabuut likumigai..tik vien..

Dzēsts profils 11. mai 2012. 09:25

Redzi, ja abi kopā dzīvojošie patiešām un no sirds uzskata, ka precēšanās nav galvenais, kas parāda - kas tad notiek abu starpā, vai - kādas jūtas, nodomi ir cilvēkiem ,tad viņi ilgi un laimīgi dzīvos arī bez bildināšanās, kāzām un zīmoga pasē.. Nevis tādēļ, ka šādi protestē pret sabiedrības uzskatiem vai kādiem priekšrakstiem- bet tādēļ, ka viņiem tas vienkārsi- nav svarīgs moments.
Ja abiem ir nozīmīgs tas fakts- precēsanās- tad- apprecēsies un arī , tapat, kā iepriekšējais pāris- būs laimīgi.
Bildinājums nu ne venmēr nozīmē, ka
[patīc pa īstam- tam pamatā var būt oj, cik daudz iemeslu.. un visai tālu no patikšanas.. Tādēļ jau katrs arī rikojas- tā kā pašam ir pieņemami. Un nevar noteikt- tā ir pareizi un labi, bet- šitā- galīgi garām.  

Elitá K. 10. mai 2012. 23:46

O KAY ! ))))) ,bet ja no riita Tevi nebildina,tad vareesi padzivot kopaa ilgi un dikti...znachit nepatiki PAISTAM!Ja veel nesaprati,man zheel..

Dzēsts profils 10. mai 2012. 19:41

Ja ar vīrieti tikai satiksies, uz kino aiziesi, pa jurmalu pastaigāsi, kafejnīcā pasēdēsi, vārtrūmē pabučosies un muti atplētusi klausīsies - cik ļoti viņš mīl, un cik labi būs--- var iebraukt pamatīgās auzās. Padzīvojot kopā - jau ir pilnīgi skaidra aina- var pieņemt kopdzīvi ar so cilvēku, ir lidzīgs skatījums uz lietām - vai nav.  
Attiecības ni nav gluzi tā joma, kur visu pēc priekšrakstiem var darīt-un būs pareizi vai nepareizi. Tas ir dikti radošs process un ar to arī interesants.

Elitá K. 10. mai 2012. 10:44

.izveeles ir daudz....bet KAARTIIBAI jaabuut-LAI PRECEE NOST!!!!!!.....neba nu tik dumjas-ka aatri vien nezimaam-kursh DER,kursh ne ??? ))))))))

Dzēsts profils 10. mai 2012. 09:45

Attaisnojumu meklē tad, kad labi zin, ka rīkojas ne tā kā vajadzētu, bet-dabūt pa mizu negribas viss. Šoreiz gan vairak runājam par- izskaidrojumu, kas un kapēc.  Mēs katra rīkojamies savā dzīvē tā kā uzskatām par labu, sev pieņemamu , un to visu šā vai tā pamatojam. Taču nekur nav teikts, ka tās dāmas , kuras dzīvo savādāk nekā mēs- tās dara nepareizi vai slikti. Ja viņam tā ir okey- tad viss ir kārtībā.
Starp citu- vienalga- māsai, draudzenei, meitai, vai vienkārsi - kādai sievietei- es pat ieteiktu - padzīvot kopā ar izvēlēto vīrieti- arī bez kāzām- lai redzētu- ko tad īsti nozīmē attiecības ar konkrētu cilveku.Bet- tā ir katras dāmas brīva izvēle- ko un kā darīt.

Autorizācija

Ienākt