Līdzība

12. mai 2012. 08:10

Ar Latvijas okupāciju un kolonistu iepludināšanu mums ir nodarīta nelikumīga pārestība. Pastāvošā vara šo nelikumību cenšas padarīt likumīgu. (pilsonības piešķiršana okupantiem) Jāsaka, diezgan veiksmīgi.
Tas ir tāpat, it kā kāds laupītājs Jums atņem jūsu īpašumu, bet policists (+ pārējās valsts iestādes utt) pasaka - jā, tas kādreiz bija jūsu, taču tagad ... ir pagājis tik daudz laika... un laupītāja bērni arī šo īpašumu ir lietojuši... nē, tas vairs nebūs tikai jūsu... tagad arī laupītājam uz to ir tiesības. Tagad ej un lūdz laupītājam lai šis, visžēlīgi dod tev arī to palietot kad pašam nebūs vajadzīgs...
Jā, un uzrodas taču nekauņas, kas apgalvo, ka Latvijas valstiskā neatkarība esot atgūta...

Atslegas vārdi: polītika3025

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Kaspars B. 14. mai 2012. 12:01

Porcelāna enģelītim.
Ko tālāk? o darīt? -- gādāt lai ikviens šīs patiesības zinātu un saprastu. Tad viss nokārtotos pats no sevis...
Es nebūt neapstrīdu, kas starp viņiem ir daudz sakarīgu cilvēku... taču viņi nav savā vietā. Katram sava Tēvija... tā arī katram jākopj... Nevar katra ērtības likt augstāk par visu pārējo.
Nevaru šeit, vienā komentārā visu sevis izteikto pamatot, taču pamatojums ir. Palasi kaut vai iepriekšējos ierakstus, padomā par tajos rakstīto. .

Dzēsts profils 12. mai 2012. 16:51

Jā, tā tas ir...un parunāji...un, ko tālāk....runāt mēs visi mākam pie tam skaisti!!! Kaspar, ko tālāk???...viņi ir aktīvi un darbīgi, kamēr mēs slinki, raudulīgi un gaudeni... tas ir viens.
Otrs, viņu bērni....daudzi ir pat ļoti sakarīgi cilvēki, un viņiem nav citas dzimtenes kā Latvija. Mana bērnības draudzene...uzdod sev jautājumu, kas es esmu un kā man būt, viņas vecāki ir ieceļojuši no Baltkrievijas....viņai nav neviena radinieka tur un viņa nedrīkst būt arī nekas šeit, kaut gan viņa ir pelnījusi te saukties par savējo vairāk nekā dažs labs no mūsu bāleliņiem. Tā, ka nevajag visus mest pār vienu kārti.
Treškārt, viss kas tagad notiek ir tikai liksumaskarīgi....mūsējo attieksme un bezdarbība. Kā tur Rainis teica....tu jau neesi cīņā saucējs, bet gan pavedējs un šmaucējs... tas alegorijās , protams

max m. 12. mai 2012. 16:32

maza valsts,krievija tuvu..Baski,Korsikàni,joprojàm dziivo francijas,spànijas sastàvà..,un vinu ir vairàk par Latvieshiem..

Kaspars B. 12. mai 2012. 15:14

Vai tad Ļeņins šodien valda Krievijā un Latvijā ?

Elitá K. 12. mai 2012. 09:30

LENINAM  paldies!

Autorizācija

Ienākt