kādēļ sieviete-virietis sev iegādājas mīļāko?

27. mai 2012. 18:38

Ir dzirdēti daudzi un dažādi iemesli, kādēļ sieviete-virietis sev iegādājas mīļāko. Kādai(am) tā ir bēgšana no rutīnas, citai(am) vienkārši izklaide, vēl kāda meklē trūkstošās emocijas

Atslegas vārdi: sex5970

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (58)

Dzēsts profils 18. jūn 2012. 12:03

Vīram nepatīk mans ķermenis. Nekas cits neatliek, kā sākt meklēt kādu, kam tas varētu patikt...

Dzēsts profils 28. mai 2012. 19:22

Visi tie iemesli- sieva/vīrs slikti, ģimenē nedabon to , ko gribas, rutīnas aizdzīšana, izklaide.....u.t.t.- tā ir vienkārši atruna, gadījumā, ja nu tiek pieķerts pats krāpējs.. un reāla ir iespeja - dabūt pa mizu.Patiesie i emesli ir divi- slinkums un bailes. Un tā tiek  pieņemts lēmums- būs attiecības ar cilvēku, kurš/-a  nav vīrs/sieva. Viss pārejais ir domāts priekš tam , lai pats savās acīs  izskatītos biku smukāks nekā tajā situācijā vispār kāds var izskatīties.

JAUKUMIŅŠ n. 28. mai 2012. 12:57

An DA ,man nu dziļi vienalga citu dzīves un tākā es Tevi visp';ar nepazīstu ,tikai no tā ka centies šeit pati visiem stāstīt atklātību par sevi un saviem noslēpumiem un citas sievietes nosaucot par tirgus sievām, man var rasties kāds priekštats par Tevi ,bet  ja godīgi nav nekādas intereses iedziļināties Tavos noslēpumos .........nu ko lai saku ,lai Tev viss jaukais izdodas un dzīvo laimīga ar saviem noslēpumiem ,man tak nav žēl  

Dzēsts profils 27. mai 2012. 22:29

...Jaukumiņš ir mana Labā Tante

Dzēsts profils 27. mai 2012. 22:16

Kāpēc viena puse...
Viena puse laimīga staigā, otra arvien vairāk saskābst... cik tā var?

Dzēsts profils 27. mai 2012. 22:03

Tad viena puse sev atrod citu partneri. Dažreiz arī labs savedējs noder. Un īstenībā,ja reiz jauns vīrietis mājās,daudz jaudīgāks un prasmīgāks,tad arī mīļāko vairs nevajag

Dzēsts profils 27. mai 2012. 22:00

...arī ja pankūkām pietrūkst olas, iet uz veikalu...vistas reti kuram ir mājā...

Vineta K. 27. mai 2012. 21:57

Ja,majas nav tas ko velas,tad jau nozime ka kautkas nav kartiba.

Dzēsts profils 27. mai 2012. 21:56

he..pazuda visas speciālistes mīļāko jautājumos..

Dzēsts profils 27. mai 2012. 21:47

eku, vīrieša viedoklis arī..

Nu ja, manā uztverē vienkārši -
1. Sporta pēc - iraid kadri, kas vienkārši kolekcionē sievišķus, un dara to gan pirms, gan pēc savaņģošanas (lasīt - kāzām), savādāk nevar.
2. Lai nod* kārtīgi, un dabūtu to, ko no sievas - ņema. Te var arī ieskaitīt tos, kam sieva nodrošina diskomfortu zāģējot un ēdot nervus, tie vairāk psiholoģisko mieru meklē.



Dzēsts profils 27. mai 2012. 21:45

pareizākais ir pieklājīgi atvadīties un godīgi aiziet citu attiecību meklējumos.  

Dzēsts profils 27. mai 2012. 21:43

kukucim viss nejauši..pate atnāca, pate uzkāpa..tus jau niko i nedarīji...nu vāks vecīt..

Dzēsts profils 27. mai 2012. 21:43

Kreisais- pareizākais solis...ja līdz tam novedušas attiecības laulībā...
Un nav raudāju, mocekļu vīru un sievu...

Dzēsts profils 27. mai 2012. 21:42

an da, bizot riņķī meklējoties un tad vēl plātīt muti par kaut kādu atbildību par bērniem, ir pilnīgs idiotisms..

savsem k. 27. mai 2012. 21:41

Nu , nejauši zooveikals ceļā pagadījās ...  

Dzēsts profils 27. mai 2012. 21:40

Iekopēsim ko gudru, lai kriksim pētījumam noder  

Sperot šo aizliegto soli, sievietes visbiežāk gaida jaunas pārmaiņas, iespaidus, piedzīvojumus un pārmaiņas seksuālajā dzīvē. Diemžēl visbiežāk attaisnojas tikai cerība uz jaunām pārmaiņām. Vienīgā problēma, ka pārāk ātri nāk pieradums. Tāpēc pirms krišanas kārdināšanā jāatceras, cik ātri pierod pie pārmaiņām un vai tas ir to vērts?

Iespējams, ka pašreizējās attiecības ir ieslīgušas rutīnā, kļuvušas pārāk seklas, bez kaisles un intereses, proti, ir zudis tas, kas bijis attiecību sākumā, kad viss likās tik rožains un burvīgs. Tomēr negribas riskēt ar šīm attiecībām, un tas ir loģiski, tāpēc prātā iezogas doma par mīļāko vai vienkārši par kādu viena vakara piedzīvojumu. Šādās situācijās jābūt reālistiem. Vai esi gatava riskēt un, iespējams, zaudēt pilnīgi visu, kas tev līdz šim ir bijis? Pēc nopietnu attiecību beigām parasti neturpinās citas nopietnas attiecības, bet gan dažādi gadījuma sakari vai vientulības brīži.

Bieži vien sievietes, krāpjot savus partnerus, grib sev pierādīt, ka viņas vēl joprojām ir spējīgas iekarot un savaldzināt. Visbiežāk tas ir gadījumos, ja partneris vairs neizrāda īpašu uzmanību (kas ir ļoti nepieciešama) vai ja ir radušās aizdomas, ka arī viņam ir cita. Tāpēc, lai pārliecinātos par sevi, ir vajadzīga jauna uzvara, jauns piedzīvojums! Lai spertu šo soli, ir jābūt pilnīgi pārliecinātai par sevi un savām spējām. Ja tevi moka kompleksi un mazvērtības izjūta, tad visticamāk, ka tavs nodoms izgāzīsies.

“Kreisais solis” var būt atbildes reakcija uz partnera neuzticību, bet tas jau sāk izskatīties pēc pilnīga attiecību sagruvuma. Visticamāk, ka tev izdosies šis revanšs… ja nav žēl izjaukt pēdējās attiecību paliekas. Vīrieši ir spējīgi būt greizsirdīgi arī tādas sievietes dēļ, pret kuru jūtas ir zudušas, tāpēc neuzticību viņi pārdzīvos tikpat spēcīgi kā agrāk.

Ja jūsu seksuālās attiecības, tavuprāt, ir kļuvušas kritiskas, tad tev ir jāizvēlas – vai nu pārtraukt tās pavisam, vai arī būt neuzticīgai savam pastāvīgajam partnerim. Izvēloties krāpšanu, novērtē savus spēkus: vai viegli iepazīsties ar vīriešiem, vai spēj iniciatīvu ņemt savās rokās, vai spēj dzīvot dubultu dzīvi un ik dienu dzīvot melos? Ja ne, tad tev nav vajadzīgs mīļākais, bet gan jauns pastāvīgs partneris. Turklāt seksuālo dzīvi vieglāk var uzlabot ar jau esošo mīļoto cilvēku – ar viņu ir daudz vieglāk eksperimentēt, jo jūs taču viens otru jau labi pazīstat.

Vismuļķīgāk un visnaivāk ir gaidīt no mīļākā emocionālo atbalstu. Vīriešiem parasti slepeni sakari ir tikai viens liels piedzīvojums, pieredze, piedzīvojumi un bēgšana no ikdienas rutīnas. Tavs mīļākais pats vēlas gūt jaunus iespaidus un diez vai ir gatavs uzņemties labākā drauga vai mīļotā vīra lomu. Diemžēl…

Tas, protams, nenozīmē, ka visiem neuzticības mēģinājumiem ir lemts neizdoties. Tā nebūt nav. Tomēr neuzticība ir liels risks, tāpēc pirms tam jāpārdomā, ko tu gaidi no šīm attiecībām un vai to vispirms nevari gūt no pašreizējām attiecībām – varbūt tavs partneris arī vēlas pārmaiņas? Bet iespējams, ka tev nemaz vairs nav ko zaudēt un neuzticības solis ir tava pēdējā cerība būt laimīgai, mīlētai un atrast savu īsto dzīves vīrieti. Tādā gadījumā lai veicas, jo katram šajā dzīvē ir tiesības uz laimi!



Dzēsts profils 27. mai 2012. 21:39

...atbildība par bērniem sauc mājās...abus Mīļākos...

Dzēsts profils 27. mai 2012. 21:39

Man arī tie ,,utainie,, - nepieņemami ..., bet ja tāds ar tādu satiekas, var veidot kopēju - utu ganāmpulku ...

Dzēsts profils 27. mai 2012. 21:38

Uz krāpšanu mudini,An Da? Izcilu mīļāko sieviete nepaturēs ilgi,lai nenovalkājas.

Dzēsts profils 27. mai 2012. 21:37

Tie Mīļākie- Mīlstības Tupiks....bez nākotnes...

Autorizācija

Ienākt