Receptes

3. jūn 2012. 06:30

Ruduļu Jura buljona recepte:
Kad spiningojot ar āķi aizķer kaiju,tai galvu nost,noplūc un katlā iekšā.Lielām kaijām ir stipra zivju piegarša,tāpēc jāvāra alumīnija katlā vairākos ūdeņos.
Kad jau trešo reizi ūdens uzvārījies,noņem putas,pievieno apceptu sīpoliņu,piparus,lauru lapas un vāra,līdz kaija mīksta.
Tad buljonu ar visu katlu izmet pa logu.

Atslegas vārdi: sadzīve1115

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Dzēsts profils 20. jūl 2012. 16:06

Bus japamegina!

Andris K. 3. jūn 2012. 14:40

...ja nu vienīgi trīs kilo zandarts

max m. 3. jūn 2012. 13:57

Atceros Rudulu Jura pràtulu : "kas var bût garshiigàks,par pasha kerta, pàris kilogramu smaga cepta zandarta!"  

Andris K. 3. jūn 2012. 11:49

Ja nopietni,Dzintra,es piekrītu-lai dzīvo tie,kurus negribam apēst,bet tikai izmest pa logu

Andris K. 3. jūn 2012. 11:47

Valdi Veider,Tu pie Vasīlija kursos biji?

Dzēsts profils 3. jūn 2012. 11:20

  

Dzēsts profils 3. jūn 2012. 10:52

        
ir nu gan sadistiska recepte.....

Valdis V. 3. jūn 2012. 08:14

a ko, rimi "kubiki" vairs necopē     ak laiki, ak tikumi...ulmanim esot bijuse <latvijas brūnā>, tagad, miera laikos, mums ir <latvijas blondā> - gove kā gove, bet nosūks kā sacīkšu velosipēdu, mīst būs jāiet ar ķemmīti

Dzēsts profils 3. jūn 2012. 07:25

kaut kaijas ir dirsējas, bet lai dzīvo:)

Gunars s. 3. jūn 2012. 06:44

   Izvāri ēdamu buļjonu no iekšu iekšām! Labu apetīti!

Valdis V. 3. jūn 2012. 06:41

lai tava kaijas zupa kļūtu nedaudz sātīgāka, piesvied tur kādu skuķa stilbu klāt

Autorizācija

Ienākt