Ruduļu Jura buljona recepte:
Kad spiningojot ar āķi aizķer kaiju,tai galvu nost,noplūc un katlā iekšā.Lielām kaijām ir stipra zivju piegarša,tāpēc jāvāra alumīnija katlā vairākos ūdeņos.
Kad jau trešo reizi ūdens uzvārījies,noņem putas,pievieno apceptu sīpoliņu,piparus,lauru lapas un vāra,līdz kaija mīksta.
Tad buljonu ar visu katlu izmet pa logu.
Atslegas vārdi: sadzīve1115
Bus japamegina!
...ja nu vienīgi trīs kilo zandarts
Atceros Rudulu Jura pràtulu : "kas var bût garshiigàks,par pasha kerta, pàris kilogramu smaga cepta zandarta!"
Ja nopietni,Dzintra,es piekrītu-lai dzīvo tie,kurus negribam apēst,bet tikai izmest pa logu
Valdi Veider,Tu pie Vasīlija kursos biji?
ir nu gan sadistiska recepte.....
a ko, rimi "kubiki" vairs necopē ak laiki, ak tikumi...ulmanim esot bijuse <latvijas brūnā>, tagad, miera laikos, mums ir <latvijas blondā> - gove kā gove, bet nosūks kā sacīkšu velosipēdu, mīst būs jāiet ar ķemmīti
kaut kaijas ir dirsējas, bet lai dzīvo:)
Izvāri ēdamu buļjonu no iekšu iekšām! Labu apetīti!
lai tava kaijas zupa kļūtu nedaudz sātīgāka, piesvied tur kādu skuķa stilbu klāt