Kā mums neiet vai iet? (otrā daļa)

20. jūn 2012. 06:37



Ar Latvijas valdības līdzšinējo politiku,
drīz labus darba darītājus ar uguni meklēsiet!
"Baltie" cilvēciņi - pieradušie pie komforta un ērtībām:
tajā skaitā arī automašīnām, kuras savukārt prasa labus ceļus - kas tad
jums to "melno"darbu darīs???
Jo zemo atalgojumu un Darba likuma totāla neievērošana
aizdzen labākos speciālistus prom no Latvijas!!!
Latvijā "melnā" darba darītāji tiek vērtēti necienīgi zemu!

Atslegas vārdi: darbs5610, dzīve38593, cilvēki682, politika3025

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (15)

Inta D. 20. jūn 2012. 19:29

Inta D. 20. jūn 2012. 19:29

Šeit uzņemtos video par lidlauku Lielvārdē nekad un neviens nerādīs nevienā TV kanālā, laikrakstos un citos masu saziņas līdzekļos.
Ieeja teritorijā slēgta - pasu pārbaude, arī filmēšana aizliegta.
Kāpēc es ieliku šo video šeit? Tak vienkārši tāpēc, ka naivo muļķīšu vēl aizvien ir pārpārēm Latvijā, kuri akli tic visam, ko stāsta TV un raksta avīzēs!
Patiesību par Latviju cītīgi slēpj aiz bieziem aizkariem!

max m. 20. jūn 2012. 16:53

http://youtu.be/-xJ1Okg7kWI
shii ir manis uznemta,pagaidàm vieniigà..

Inta D. 20. jūn 2012. 16:18

Dzēsts profils 20. jūn 2012. 16:11

kas pateiks, kam taisnība un kas nerunā, lai nebūtu jāmelo.

max m. 20. jūn 2012. 15:24

..drebiet-nàks kàrtéjà samazinàshana!

max m. 20. jūn 2012. 15:23

kaut jums biroji uzspràgtu-baltàs apkakliites!
parazitchiki!

Vineta K. 20. jūn 2012. 13:35

Nu,ko.Tagad stradas armija.Ja ta turpinasies,Latviju pametis vel vairak,neka lidz sim.

Aija B. 20. jūn 2012. 11:12

Kamēr vēl latvieši būs, pastāvēs latviešu valoda. Ap 2030 gadu vairs nebūšot tāda Latvijas valsts.Tas būs tikai tādas senvēsturiskas atmiņas. Latvija paredzēta kā Lielvalstu tirdniecības ceļš izmantojot Daugavas ūdeņus un Baltijas jūru. Pārējā būs Ķīmisko atkritumu zeme. Kas būs jauns un gudrs, laicīgi brauks prom, pārējie paliks kā vergi savā zemē. Vecie ļaudis pārāk labi vēl dzīvo un viņu dēļ tiek izmantota pārāk lieka nauda, tādēļ jāpagarina pensijas vecums,lai viņi strādājot jeb badu ciešot ātrāk aizietu uz viņsauli,( jo nebūs naudas zāļu iegādei).

Dzēsts profils 20. jūn 2012. 10:09

Es Tavu ieceri atbalstu no visas sirds! Jā man būtu mazliet labāka veselība (ko sačakarēju) strādājot seit, laistos arī prom!
Es uz savas ādas esmu izbaudijis un izjutis visus ''labumus'' ko mums parastiem strādniekiem var dot mūsu valdība. Darba vietu radīšnu aizvieto ar optemizāciju, samazinot un uzkravjot uz viena civēka vairāk pienākumu( kuri nav saistīti ar viņa tiešo specilitāti), formālo darba aizsardzību, pat nenodrošina normālus darba apstākļus.
Es jau gaidiju kā reakcija uz Tvu blogu nebūs liela. Jo parsvarā tie kas te pareiz atrodas ir lielāka daļa tie paši biroju darbinieki (baltie cilvēki)  Mūsu darba rūķi!!!
Un tiešām kādus stūlbumus te raksta...

Inta D. 20. jūn 2012. 09:15

Un tas taču ir tikai viens no daudzajiem armijas objektiem! Interesanti - cik Latvijā to ir pavisam, un cik daudz Latvijas zemes tiek šādā veidā izniekota?
Man gribot, vai negribot nāk prātā doma - kurš ir ieinteresēts dezinformēt tautu, ka valdība dara visu, lai uzlabotu valsts ekonomiku, jo pielikt naudiņu pensionāriem daudzbērnu ģimenītēm, maznodrošinātiem u.t.t. - naudas mūžīgi trūkst...

Caram Pēterim I bija īpašums "Carskoje selo". Vienreiz esot aizbraucis un ieraudzījis ziemas laikā ezerā peldam gulbjus.
Jautājis: ko jūs dariet lai gulbji nelido prom arī ziemā?
Atbilde: sasienam kājas un apgriežam spārnus.
Pēteris I: stulbi, labāk būtu labi barojuši, tad paši nelidotu prom.

Tā arī mūsu valdība - labāk būtu kārtīgi pabarojusi tautu, bet nē - ar savu nodokļu sistēmu visu grūž postā, kaut tikai pašiem ir labi!!!

Inta D. 20. jūn 2012. 09:01

Pati dzīvoju Skultē aiz lidlauka "Rīga". Skatoties vīra atvestos ierakstus par Lielvārdes kara lidlauku - tur ļoti labi var redzēt, cik MILZĪGA teritorija ir atvēlēts armijas lidlauka vajadzībām! Tas vienkārši ir gigantisks, arī dispečera ēka četrstāvu gluži jauna ēka - lidostai "Rīga"ir tikai divstāvu; "Rīgas" teritoriju ātri vien var apiet kājām, bet tur pat uz darba objektu jābrauc desmitiem minūšu! Un patlaban tur iet skrejceļu būvniecības darbi! Bet tur taču aiziet nodokļu maksātāju naudiņa, tajā pat laikā šie paši nodokļu maksātāji, vismaz ļoti liela daļa - knapi velk dzīvību!!!

Vasilijs P. 20. jūn 2012. 08:52

Glab!

Dzēsts profils 20. jūn 2012. 08:50

cilvēki evakuēti uz citām zemēm, mežains apvidus, interesanta karstā punkta zona veidojas...

Inta D. 20. jūn 2012. 07:25

Atvados no Latvijas!
Žēl, tā tomēr ir mana Dzimtene.
Bet tā kā pie varas ir ierāvēju bars, kuriem ir tikai viens mērķis - kā pie labākās siles piedabūt savus bērnus, radus un draugus - un pēc viņiem kaut pasaules plūdi, tad šeit vairs nav ko darīt.
Nesen viens cilvēks (nesaukšu viņa vārdu), pastāstīja, ka Latviju ir paredzēts pārveidot par vienu lielu kara poligonu, jo atrodas ļoti stratēģiski izdevīgā vietā. Amerikāņi esot jautājuši - vai Latviju atdos ar vai bez cilvēkiem - atbildējuši, ka bez; ka liela daļa aizbrauks, bet tie, kas te vēl būs - būs vietējie "vergi".
Tad nu viela pārdomām tiem, kas šo lasa - kāpēc tad valdība tik daudzu gadu garumā nepieņem nekādus mērus, lai izskaustu to pašu populāro darba devēju totālo likumu neievērošanu, nelegālo nodarbinātību, izvairīšanos no nodokļu maksāšanas un ļoti daudziem citiem tamlīdzīgiem jautājumiem? Kāpēc šīs problēmas ir aktuālas vēl aizvien - gadi iet, bet problēmas tikai aug augumā? Mana māsa nesen izteicās, ka Latvijā nemaz tik slikti nav. Protams - augstākās izglītības dod iespējas strādāt labi atalgotus darbus, bet atkal - tie ir biroju un iestāžu darbinieki - "baltie cilvēki".
Bet kas domā par tiem, kuri nodrošina jums visiem to komfortu - ērtus jaukus dzīvokļus, labus ceļus, gardu ēdienus, skaistu apģērbu u.t.t.? Nekas nav mūžīgs - dzīvokļi, automašīnas, un viss pārējais ar laiku prasīs remontu, atjaunošanu...
Cik daudz kvalitatīvu, profesionālu (un tas rodas tikai ar daudzu gadu pieredzi!) vairs būs palikuši? Ja nebūs aizbraukuši, tad "atstiepuši pekas" ņirdzīgi zemo atalgojuma dēļ!
Dzīvot šeit un priecāties par dzīvi - cik jauki un skaisti - un vienlaicīgi censties neredzēt un neievērot to pelēko un melno...
Es neizprotu, cik zemu jābūt nospiestai sabiedrības pašapziņai, lai tā tik ilgus gadus turpinātu šādā garā...

Autorizācija

Ienākt