Pētījums: vakcinēti bērni slimo 5 reizes vairāk

3. jūl 2012. 23:45

Факты

Смертность детей в течение 3-х дней после прививки АКДС в 8 раз выше, чем у детей, прививку не получивших.

Дети, получившие прививку Hib-вакциной, имеют в 5 раз больший риск заразиться гемофильной инфекцией, чем те, кто не были привиты.

80% детей, заболевших коклюшем в возрасте до 5-и лет, были полностью привиты.

87% случаев полиомиелита в США с 1970 г. были вызваны прививками.

90% акушеров и 66% педиатров отказались привиться против краснухи.

Знаете ли вы, что…

любая прививка, сделанная вашему ребёнку, может стать причиной его болезни, инвалидности и даже смерти;

ни одна прививка не гарантирует защиту от болезни, против которой она делается;

в нашей стране принят закон, отменивший обязательность прививок для детей;

отказ принимать в детсады и школы непривитых детей является нарушением законодательства;

во многих вакцинах в качестве консерванта используется ядовитая соль ртути – мертиолят (тиомерсал);

некоторые вакцины производятся на клеточных линиях, полученных из абортированных человеческих плодов.

http://ru-an.info/news_content.php?id=1656

Atslegas vārdi: Dzīve38590, politika3025, parazīti0, slepkavas0, noziedznieki0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (22)

Vilnis S. 5. jūl 2012. 11:08

Ļeņins arī bija "gaisma" cilvēcei. Es tikai saku ja cilvēks zin visu, visās jomās, tad tās ir pupu mizas.

Vilnis S. 5. jūl 2012. 11:07

Ļeņins arī bija "gaisma" cilvēcei. Es tikai saku ja cilvēks zin visu, visās jomās, tad tās ir pupu mizas.

vilnis s. 4. jūl 2012. 22:18

Nu Vilni var jau meginat ilenu noslept maisa un aizbast muti šadiem cinitajiem , bet vienu zinu ta vieta atnaks citi, tadeļ  ir lietas kuram janotiek ,  Jamis ar savu darbu cenšas apkarot nezinašanu , un fakts ka sežot tumsa apspid spilgtas gaismas stars tad nav patikami.Janis dara labu darbu cilveki uzzin to ko tikai nojauš . Uzzin to kas apslepts un aktivi dara to kas butu jadara lielakai sabiedribas daļai lai mainitu savu dzivi , Un es ppieļauju ka tas ko viņš dara nemaz tik viegli nenak domaju ka viņš sava dzive ir daudz upurejis, lai to ko viņš dara zinamu putu parliecinoši .

Vilnis S. 4. jūl 2012. 20:27

Redziet viss pasaulē ir slikts un nepareizs, ekonomisti ir muļķi, ārsti neko nejēdz un nezin par vakcīnām , fiziķi, nabadziņi visu laiku domāja,ka šie kaut ko zin bet uzrodas Jānis un visiem viss kļūst skaidrs .Nevajag vairs ārstus,nevajag ekonomistus, nevajag zinātniekus vispār . Jānis zin visu un par visu viss notiks . Otrā "Jēzus"atnākšana.,

Dzēsts profils 4. jūl 2012. 15:56

Materiālu ir daudz, bet visur viens un tas pats... nekā jauna :) Un jau vairākus gadus desmitu nekas nenotiek uz labu.

Jānis S. 4. jūl 2012. 15:44

Salmes kunga demagoģiskās frāzes ir vienkārši apbrīnojamas savā "konkrētībā". Tik "bagātīgu" faktoloģisku argumentāciju vēl jāpameklē.

Man jau tikai desmiti avotu norādīti kopumā, ko lai dara - slinks esmu visu klāstu katrreiz uzskaitīt...

Vilnis S. 4. jūl 2012. 15:34

Valodai nav ne vainas tikai Jūsu izvēlētie autori ir mazliet dīvaini un šāda veida filozofēšana tikai jauc normālo dzīves kārtību. Tāda tipa pļāpas nodara tikai ļaunumu, kā līdz šim to ir nodarījuši visi utopisti un pasaules "lāpītāji":

Dzēsts profils 4. jūl 2012. 14:34

Es sevi uzskata, ka daba ir tā, kas ārtē un dziedē un cik vien iespējams jāieskatās tās sākotnē, kā tas ir bijis pirmatnē... Āfrika, man šķiet, ir tā vieta pasaulē /noteikti, ka ir vēl/ diezgan pirmatnēja, tur jau kopš dzimšanas zem ādas cilvēki kā vakcīnu iešuj indīgus kukaiņus un tā ik pa laikam visa dzīves garumā /vismaz tai ciltī, kuru zinu es/. Tas nenozīmē, ka mums tagad būtu kukaiņi zem ādas jāšuj    diez vai mums tas derēs, bet tas pierāda, ka vakcīnas ir vajadzīgas ...ņemot vērā kādā sociālā vidē dzīvojam jāizvērtē pašam vakcīnas derīgums un vajadzība.

Dzēsts profils 4. jūl 2012. 14:18

Tieši tā- vieni ārsti( izglitoti, zinosi, profesionāļi)- ar putam uz lūpām stāsta - ka nevajag, turpta blakus- citi - tik pat izglītoti speciālisti- runā un skaidro , ka vajag  gan. Personīgi man paveicās ar normālu  bērnu ārsti, kura strādaja n- tos gadus- lieku viņa bērniem  nerekomendēja  , bet par šīm pāris lietām, ko jau minēju- ieteica , ka tomēr - jā, vajadzetu gan, lai lielākas šaizes nesanāk. Un pirms potēm- tapat pārbaudīja veselības stāvokli,  visu ka nakas.

Dzēsts profils 4. jūl 2012. 14:14

Tur jau tā lieta, ka ne piekritēji, ne oponētāji neko uzskatāmu nav pierādījuši, tā kā viss paliek pašu ziņā, kas balstīta uz pašu zināšanām un intuīcijas...

Dzēsts profils 4. jūl 2012. 14:09

Atteikties vai neatteikties no vakcīnām, un no kādām atteikties - tā ir vecāku izvēle. Jā, tas ir zināms risks, taču- tik pat vērā ņemams ir tas risks, kas būs - ja nevakcinēsies. poliomielīts,difterija, tuberkuloze- tās , kas ir pošu kalendārā.. domāju, ka labak ir vakcinēt  bērnu, jo - ir gan risks  bēdīgām sekām, ja nebūs  šīs - kaut arī mākslīgās , bet imunitates. Pret gripu vai ērču encefalītu- tur nu jāskatās  pēc situācijas..
No pašas pieredzes- pati esmu vakcinēta kā jau padomju gados- kā nu tas bija organizēts, sobrīd - man visi trīs puikas ir to pošu kalendāru- līz 18 gadiem , kas ir- izgājusi..  negatīvas sekas -nav manāmas.
Vakcīnu jautājums periodiski aktualizējas- ar atzinīgu vērtējumu, vai negatīvu nostāju, gadiem ilgi tiek lauzti šķēpi- vai vajag, vai ir labums, vai nav... tiek piesaukti visādi argumenti- finasiālā izdevība, praktiskā izdevība, labums, sliktums, taču- vienota viedokļa nav.

Dzēsts profils 4. jūl 2012. 13:57

Atteikties jau es pate varu, bet, ja atteikšu bērnu vakcinēt no valsts noteiktām vakcīnām, man būs tāds nosodījums no līdzcilvēkiem, faktiski es tam izgāju cauri... sekas vēl līdz šai dienas velkas zākājot mani, ka gribu bērnu nogalināt... :) ...un nožēlojamākais ir tas, ka ciešs arī bērns no šīs zākāšanas...
Tu rakstīji, ka cilvēki nemaz nav tik dumji, pamatā ir gan un spriest spēja nožēlojamas, cilvēki savos spriedumos ir nežēlīgi truli, ļoti maz ir  loģisku domājošu cilvēku, kuri vispusīgi redz situācijas... :)

Jānis S. 4. jūl 2012. 13:41

Nav tā, ka nevar atteikties! Slimības izraisītāju ievadīšana pa tiešo asinīs apejot dabiskās imūnsistēmas barjeras ir vismaz nesaprātīga. Alumīnija un dzīvsudraba sāļu esamība vakcīnu sastāvā padara tās par spēcīgiem neirotoksīniem. Noteikti nav prāta darbs indēt, respektīvi iznīcināt, jaudzimušo smadzeņu šūnas.
Bez tam nekādi pierādījumi par vakcīnu efektivitāti neeksistē. Pētījumi par to drošību un nekaitīgumu netiek veikti.

Vilnis S. 4. jūl 2012. 13:31

Jāni Jums tā Krievija ir visu prātu ...

Dzēsts profils 4. jūl 2012. 13:23

Par tām vakcīnām grūti spriest, to, ka slimo tas gan, jo ķermenī ir ielaista faktiski mākslīgi slimība, kura jāapkaro jeb jāiziet adaptācijas periods...  vai vairāk slimo grūti pateikt un daudzas fakcīnas ir valsts noteiktas, no kurām izvairīties nevar....
Āfrikā cilvēki zem ādas iešuj indīgus kukaiņus, lai neslimotu ar dažādām slimībām, tāpat vakcīna vien ir... Tā kā šis jautājums vēl ir ne tikai diskutējams, bet arī pētījams...

jautrite b. 4. jūl 2012. 12:53

papildus-Latvijā vakcinē ar citām vakcīnām,kā piem, Krievijā-tas arī būtu jāņem vērā

jautrite b. 4. jūl 2012. 12:38

domāju,ka labāk ir potēties pret ērču encefalītu-nekā slimot ar to,par masaliņām-ja grūtniece tās nav slimojusi vai nav potēta un nonāk saskarē ar slimo-auglim veidojas 3 kameru sirds/šo patologiju pati esmu redzējusi/,difterijas toksīns un infekcija -var ne tikai nosmakt,bet smagā veidā salimt ar miokardītu.Poliomielīta upuri/nepotēti/staiga ar protēzēm,savā laikā bija daudz mirušo.Domaju,ka protams viss nekad nav skaidrs,un ir idiosinkrāzijas gadījumi,bet bērniņš ,kas apmērām pirms gada nomira BKUS-ar tuberkulozi nebija potēts.

Inta D. 4. jūl 2012. 08:27

Šis materiāls tikai apliecina šī video patiesumu. Iesaku vēlreiz noskatīties - un mēģināt saistīt ar ikdienā sastopamo. Vakcinācija - arī tā ir viens kontroles veidiem.
Un šeit nav vietas komentāriem par PSRS vai ASV, vai vēl kādiem specdienestiem. Tas viss jau sen zināms - un tikai lieku reizi apliecina - pasaulē ir "XXX" - kuri cenšas KONTROLĒT VISU UN VISUS. Viņu centieni - ir GLOBĀLA VARA. VARA ir NAUDA. Vakcinācija - tas arī ir peļņas avots. Katra naudas vienība viņu kontā - tā ir vēl lielāka vara pār MASU. Viņiem nav cilvēki - ir tikai masa, vergi - kuri nepieciešami viņu labklājības celšanai un uzturēšanai.


Jānis S. 4. jūl 2012. 00:00

Lasiet visu rakstu, šeit diez vai salīdīs. Tās pašas beigas.

Autorizācija

Ienākt