DIVAS SISTĒMAS UN TREŠĀ

4. jūl 2012. 12:11

Pilnīgi noraidāma komunistu un dažādu internacionālistu uzspiestā doma par visu tautu vienādību. Ja tas tā būtu, tad nebūtu dažādu tautību, dažādu kultūru utt. Komunistiskās idejas mērķis ir iznīcināt tautas, pārvēršot tās vienā bezveidīgā masā, kuru ir daudz vieglāk pakļaut. Atskatoties uz 20. gadsimtu nav grūti pamanīt, ka procentuāli visvairāk komunistisko ideju realizētāji bija žīdu izcelsmes cilvēki. To apliecina arī pašu žīdu vēsturnieki. Tai pašā laikā Rietumu pasaulē netrūka žīdu, kas veikli un attapīgi izmantojot pārspīlētās demokrātijas iespējas, izveicīgi sarausa sev bagātības, kas nodrošina varenību pasaulē. Lielais kapitālisms uzvarēja un izrādījās spēcīgāks par rupja despota un varmācības paņēmieniem tautu pakļaušanā, kaut arī kādu laiku nodrošināja ietekmi. Komunistiskā un kapitālistiskā režīma nometnes bija kā divas pasaules, kas sacentās, pierādot efektīvāko dzīvotspēju. Ieskatīsimies pašreizējās Latvijas valstī un pārliecināsimies, ka «modernais» kapitālisms izplata to pašu tautu vienādības ideju, ko komunisti, tikai pannas ir citādas formas, nekā komunisma ideju nesējiem.

Eiropā radās vēl trešā, vācu nacionālsociālistiskās strādnieku partijas ideoloģija: būtībā Vācijā iedibinājās iekārta, kas pirmām kārtām rūpējās par vāciešiem — tātad par Vāciju. To apbrīnoja pazīstamais zviedru ceļotājs Hedins (žīds) un ne tikai viņš. Par Vācijā sasniegto Hedins ieteica piešķirt Ā. Hitleram Nobela prēmiju!

Kad naudasmaisi un sarkanie briesmoņi nobijās no Vācijas panākumiem, tie žigli apvienojās cīņai pret to. Apvienošanos cīņai pret «nezvēru» pamatoja ar argumentu, ka cilvēce neesot pieredzējusi lielākas šausmas par tām, ko nesot Lielvācija, iekarodama citas zemes.

Kopš 1917. gada apvērsuma Krievijā līdz tā saucamajam padomju impērijas sabrukumam, noziegumi pret daudzām jo daudzām tautām un vispār pret cilvēci pārsniedza jebkādas robežas, un, salīdzinot pat ar Vācijas nodarījumiem, tie ir milzīgi. Pieminekļi atgādinājumam par holokaustu, tā upuru piemiņai jāceļ latviešiem, ukraiņiem, krieviem un citām nīcinātām tautām.

Kad latviešu tauta saņems atlīdzību no tiem, kuri laupījuši Latviju un tās tautu? Vai tikai izredzētā tauta ir tiesīga pieprasīt un saņemt dažādu atlīdzību par ciešanām?

Laimonis Gedrovičs

Avots: http://latvietis.lv/index.cgi?action=7&id=1717

Atslegas vārdi: polītika3025

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (1)

Jānis S. 4. jūl 2012. 12:50

Iesaku pastudēt http://www.klich.ru/

Autorizācija

Ienākt