Pārdomas...

5. jūl 2012. 16:04

Ko jūs mīļie, domājat par operāciju, kuŗ izgriež pusi kuņģa? Vai tādu, kurā uzliek gredzenu? Lai nevar ieēst par daudz. Un vai jūs desertā, lūdzu, gribētu tabletītes, kas izraisa smagu vemšanu un caureju? Vai arī stumdīt pa šķīvi divas salātu lapas, tad nosmēķēt divas cigaretes un stundu skriet krosu pa parku? To mēs visu darām-ideālā skaistuma vārdā. Kāda mana paziņa, tikusi pie bagāta vīra, sāka sevi TŪNĒT, tostarp savas slaidās kājas, kuras vēlējās padarīt vēl slaidākas, izoperējot daļu ikru muskuļu.
Kājas kļuva pavisam tievas, toties ar bedrēm. (tā notiek arī pie mums LV netikai filmās) Nu ne ļoti uzkrītošām, bet pamanīt varēja....kā celulīts 2 pakāpē...Tādā nu sabiedrībā meitene bija nokļuvusi - kur svētku reizēs dāmas to vien darīja, kā salīdzināja, cik slaida kura atkal kļuvusi, Arī viens no maniem draugiem 32 g vecs, inteliģents IT speciālists vienā sarunā atzinās, ka neesot paņēmis par sievu mīļoto meiteni, ar kuru draudzējās jau kopš vidusskolas laikiem, jo jutis vecāku un citu radinieku (arī draugu un vienaudžu) attieksmi - vai tad tu, tik forš džeks, nevarētu dabūt kādu smukāku - garkājainu zaķi?
Sabiedrība jau sen aizrijusies ar saviem skaistuma kanoniem, tas ir nepatīkams, glums kumoss - anoreksija, depresija, slimības, neapmierinātība ar dzīvi, bet vai kautkas virzās uz labo pusi? To ir vnk pārbaudīt..portālā Draugiem.lv ieklikšķiniet ikonu -visi draugu draugi- ! Gandrīz katra trešā meitene ir kā pēc šablona...ļoti slaida ar taisniem blondiem matiem. Nu..reizēm tumšiem. Tāds pats skats vērojams pasākumos. Rodas jautājums..vai viņas pašas neredz šo pārsteidzošo, tik garlaicīgo līdzību???????

Atslegas vārdi: ............4

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Dzēsts profils 5. jūl 2012. 19:15

Aptaukošanās ne vienmēr ir iedomāta un ne vienmēr to var risināt tikai ar trenažieru zāli vai masāžu- ja tā ir medicīniska problēma- tad  ,. jā , ar ārsta ziņu  tiek izdarītas šādas kuņģa operācijas.
Diētas - tie ir ēšanas režīmi, nevis  " salātlapa uz diviem" un kross līdz pusnaktij pa parku..Lai gan- fiziskās aktivitātes un saprātīga pieeja ēdienkartei-  vēl nevienam par ļaunu nav nākušas. Bez fanātisma, atbilstoši vecumam, slodzei, paradumiem, iespējām.
Tajā sabiedrībā, ko Tu, Daina , aprakstīji, personīgi es noteikti neiederētos, un vel- man pašai tur būtu dikti garlaicīgi, ta kā- ņe mojo. Smuki izskatīties gribam mēs visi- kā nu kurš to smukumu domā, taču- ar varu sevi  mainīt - lai tikai atbilstu kāda priekšstatam par to, kas tad īsti ir skaists- nu nē, ja tam "kādam"  ir tik svarīgs tievums, resnums, cm vai kg- lai iet un meklē jkādu, kurš būs ar mieru likties zem naža, badoties, stiepties, darīt dajebko vel tāda smukuma vārdā.

Dzēsts profils 5. jūl 2012. 19:07

katrs dara kā grib..labāk pievērsies sev, jo ''sii muld\e\sana ir bezjēdzīgs laika patēriņš.

Maija V. 5. jūl 2012. 17:48

Nezinu nevienu sev tuvumā,kam būtu izgriezts kuņģis,uzlikti gredzeni citur,ka vien uz pirkstiem ,vai slimotu ar bulīmiju,tā ka nav nemaz tik traģiski,bet nenoliedzu,ka ir arī tādi,kas to dara,bet censties sevi ieturēt mērenībās un dzīvot kustīgu dzīvesveidu,ir tikai prātīgi,jo liekie kg arī nav nekāda medusmaize,kas jānēsā līdz.Tas attiecībā uz svaru,bet to,ka sabiedrība pieprasa savas nodevas ir fakts,bet katra paša ziņā ir ļauties tam,vai ne...Smadzenes taču neviens vēl neizoperē smukuma labad,vai ne,tad nu tās arī nevajadzētu nēsāt,tikai kā galvas kausa formas pildījumu,bet būtu arī jāliek lietā,lai domātu un apdomātu ielūkojos arī Tavā profilā un nemanu īpašas atšķirības no tūkstošiem citu šādu meiteņu,ja nu vienīgi šīs prātīgās pārdomas ,tās tiešām ir prātīgas un ar odziņu

Vasilijs P. 5. jūl 2012. 17:40

Ja vel iespejams Augstaka kulinarijas izglitiba-tad Zelta Cilveks...

Vasilijs P. 5. jūl 2012. 17:39

Protams-Inteligentie ir daudz patikamaki-kuri nelamajas...

Ineta L. 5. jūl 2012. 17:02

Tā nu sanāk, ka izvēlas sev ceļabiedru/ -eni, nevs kurš sirdij tuvs (varbūt tā sirds nemaz nespēj just pret kādu mīļumu), bet prestižam

Guna a. 5. jūl 2012. 16:58

Anda , nejauc rozīnes ar rozīnītēm...

Dzēsts profils 5. jūl 2012. 16:49

...rozīne- kaltēta vīnoga...kā gumija...
varbūt labāk- būt kā vīnogu ķekaram... katru dienai- sulīgām sajūtām....
gadās pa vidu arī iebojātas dienas...un dienas (mirkļi) sakaltušas rozīnēs...

Guna a. 5. jūl 2012. 16:09

Hmm , katram ir kāda rozīnīte , jāprot tikai to parādīt , tā atšķiroties no citiem    
Tie , ar daudz rozīnītēm , tie  ir parasti keksi /keksienes/, daudz,  un visi vienādi ...

Autorizācija

Ienākt