Par mums Latviešiem vai, kas mēs esam?

9. jūl 2012. 14:19

It kā mēs te pārsvarā esam pieauguši cilvēki, kas rakstās -čato Amigosā, jau cienijamu vecumu sasnieguši, tak nāktos to neaizmirst. Ne uz visiem tas attiecās, bet uz nedaudziem, bet konkrēti izcelšu vienu pārīti. Kā arī vajadzētu neaizmirst par jauno paaudzi, kura  vēro un mācās, -kā tā pasaule veidota un kādā sabiedrībā tie aug. Vai spējam apzināties savas muļķIgās kļūdas, rīkojoties savos blogos? Bērnišķīgās izteiksmēs, kas izpaužās savstarpējā attieksmē, kā personīgās negācijas un antipātijas izpaužot uz citiem cilvēkiem, kad paši tai pat laikā nespēj pret sevi attiekties paškritiski un rakstīt par sevi, lai cik arī sevi uzskatītu neciliem, var jau ar to paš padižoties. Es saprotu, ja cilvēks ir neapmierināts par kaut ko, vai pats ar sevi, -nu tad vienreiz izsaki, ja tevi nesaprot, rīkojies, tiecies ar psihalogiem un izrunājies! Nu nekādigi neizprotu tādus cilvēciņus, kuri uz vienu kritiku, neatlaidīgi velta simtiem blogu, kā bērns mēdoties! Cik tad var te atkārtoties anonīmi varoni tēlot? Esi tak vecis, izlien no savas slēptuves. Vai kas tu tāds nebūtu, bet nelga pēc pilnas programmaas Paties!
Es neskartu šo tēmu, ja apkārtējie to paši manītu un pakaļ nedancotu... Vai tiešām mūsu sabiedrība tik nenobriedusi, ka atbalsta glupības un bērnišķīgumu, kā tādu klaunnādi?
Mani tas lierā mēra netracina, bet uztraucos par kopējo mūsu Latviešu tēlu. Es bieži un daudz vairāk paklusēju nelikdamies ne ziņas, bet kad tas viss izstiepjas līdz bezgalībai, uzskatu, ka laiks tam pievērst uzmanību. Pamēģināju vakar atbildēt ar to pašu, rezultāts, -tas kā saldais ēdiens kašķīgajiem. Klusēju, tie tik turpina savā inercē savu nepatiku izrādīt. Nu tak attopamies vienreiz un iztiekam bez publiskas mēdīšanās. Ja tevi tas tomēr aizrauj, ej tak uz zooloģisko dārzu un meklē sev līdzīgos! ...

Atslegas vārdi: tava sirdsapziņa0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (58)

Sandris X. 10. jūl 2012. 10:02

Kā kļūt par LATVIETI !

savsem k. 9. jūl 2012. 23:23

Labunakti   !

savsem k. 9. jūl 2012. 23:23

Nuja - vieglākais variants ne vienmēr tas sliktākais ...

uz V. 9. jūl 2012. 23:21

Nemšu tavu ieteikumu, par ceļamaizi. Paldies. Un visiem ar labunakti  

Ineta L. 9. jūl 2012. 23:20

kuku trāpīgi..ko nevar pavelt malā, tam kāp pāri.. jeb, ko nevar izmainīt, maini savu attieksmi..

savsem k. 9. jūl 2012. 23:09

Nu labi...kāp baļķiem pāri , bet nemēģini viņus no ceļa nostumt - darbs kaitīgs veselībai  

uz V. 9. jūl 2012. 23:04

Nē Ku ku, vairs mani neviens nespēs pielīdzināties citu jēlībā un nenolaidīšos līdz zemisko pārīša pukaiņa un zz līmenim, jo tikko tu man ļāvi izkratīt savu sirdi, nu varu tīrs turpināt savu ceļu. Vēl viņi piedošanu parādā Skarletai.

savsem k. 9. jūl 2012. 22:58

Nu tad uz priekšu , kamēr atkal kāds baļķi ceļam priekšā nogāž ...

uz V. 9. jūl 2012. 22:49

Nu redz Ku ku, es pagriezu muguru tiem abiem, nobloķēju, lai nekràtu viņu šmuci savos blogos. Ilgi izlikos ka neredzu ko tie dara, klusēju un rakstiju savus novērojumus dabā. Bet kad nemitīga ēna gulstās no cita bloga pāri man, tad atliek reizēm par to izrunāties. Nu protams, mēs iesim uz priekšu un atpakaļ vairs neskatīšos, bet man tagad ir vieglāk, ka kāds ļauj man izteikties un vairs pie tā neatgriezīšos. Paldies Tev.

Dzēsts profils 9. jūl 2012. 22:45

Tiešām,vai tas tik ļoti traucē...drīzāk jau interese ir pārāk liela,ka zināmas visas nianses...

savsem k. 9. jūl 2012. 22:42

Vai Tevi tas traucē ?   Trešo nevar iesaistīt - ja viņš pats neiesaistās ..

uz V. 9. jūl 2012. 22:37

Ja pùkainis ir tas pats Jānis A un ZZ Inga T, bet par ko neesmu es gluži pārliecināts, jo savus datus tie pilnībā ir sagrozijuši. Tad runa ir par viņiem, cilvēkiem, kuriem jau gadi ir pāri piecdesmit, bet ņemās, kā aptrakuši pusaudži. Vai nu tiem ir pārlieku zema pašapziņa vai nu sirgst ar mazvērtības kompleksiem! Kad diviem, vienam ar otru nepietiek, bet jāiesaista  vēl trešais savas pašvērtību pacelt, to es neizprotu?! Piemērs jau bija, kad Inga ievietoja savu paškailo foto, ko Jānis mīl darīt, fotogrāfēt visos rakursos ZZ, tad te tik tiešām rodas jautājums, vai viņiem visi ir mājās?

Dzēsts profils 9. jūl 2012. 22:37

Un kādam atkal gribas pasauli lāpīt...

savsem k. 9. jūl 2012. 22:34

Nu kā lai to ņem - kādam vrabūt  gods ir citus apcelt , un  sirdsapziņa neļauj tādu izdevību garām palaist ...

uz V. 9. jūl 2012. 22:27

Ja tas nav meža lops vai akvārijas īpašniece, bet cilvēks, tad tam jābūt i sirdsapziņai un pašcieņai. Ja pratīs tie cienīt citus, tad viņi pazīst, kas ir sirdsapziņa un pašcieņa.

savsem k. 9. jūl 2012. 22:27

Tūlīt pajautāšu bloga autoram - viņš apsolījās nosaukt tos nikus ...   
Nu , Old Wave - kuri tie ir ?

Ineta L. 9. jūl 2012. 22:25

Nezinu, vai ir jēga apelēt pie sirdsapziņas. Katram pašam ir jāiziet tās stadijas cauri, lai saprastu, ka ir arī interesantākas un saturīgākas nodarbes, sarunu temati. Kādam mērkaķošanās varbūt ir starpposms, kādam uzvedības stils visai dzīvei.

Dzēsts profils 9. jūl 2012. 22:23

Par kurām personām tad īsti ir runa,Savsem kuku?

savsem k. 9. jūl 2012. 22:22

Katram ir sava izpratne par pašcieņu un sirdsapziņu ...

uz V. 9. jūl 2012. 22:18

Mēģināt tak var, a varbūt viņos abos vēl ir saglabājusies pašcieņa un kripatiņas sirdsapziņas. Es tak esmu tikai cilvēks, vai nē? Tā tad ir jāciena mums viens otru, jo Latvija ir maziņa un katrs latvietis grib justies savā mājā, kā mājās.

Autorizācija

Ienākt