piekrist vai nepiekrist

13. jūl 2012. 10:51

Viņas draugs ļoti vēloties pamīlēties ar divām meitenēm vienlaicīgi, un sieviete šaubās — piekrist vai nepiekrist
Manuprāt, ļoti svarīgi ir tas, ka vīrietis uzdrošinās but pietiekami atklāts un godīgs pret savu draudzeni un atļaujas viņai izstāstīt savas velmēs un fantāzijas. Tas jau ir solīs pretim dialogam, iespējamai sapratnei vai vismaz diskusijai par to, kas katram konkrētajam pārim ir pieņemams, bet par ko labāk būtu aizmirst.
Cik zinu, ne viena vien sieviete ir saskārusies ar šādu lūgumu no sava drauga puses, arī man pašai dažās no iepriekšējām attiecībām ir nācies pieņemt vienu vai otru lēmumu, tāpēc nebija pārāk grūti atrast cilvēkus, kuri būtu gatavi padalīties savas pārdomās par mīlēšanos trijatā. Šoreiz tikai sieviešu viedoklis, jo cik nācies runāt ar vīriešiem, tad viņi patiešām gandrīz visi ja ne gluži sapņo par to, tad vismaz neatteiktos izmantot izdevību, ja tāda iekristu rokās

Atslegas vārdi: sex5970

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (12)

Guna a. 13. jūl 2012. 21:57

Piekristu .Kāpēc cilvēkam liegt to , pēc kā viņš ilgojas ?!   Ar mazu piebildi - bez manis ...un jauku vēlējumu uz atvadām - Lai Tev lidojumam labvēlīgs laiks !

Dzēsts profils 13. jūl 2012. 21:51

Domu gājiens drīzāk jau kā Kristīnei nevis kā Kristapam    

Dzēsts profils 13. jūl 2012. 14:37

Kur  divi ir - tur trešais - lieks... Un , ja tiem diviem viss ir okey savā starpā- tad trešais atkal ir lieks...  

Elva E. 13. jūl 2012. 12:09

Man tas nebūtu pieņemami , plašāk nekomentēšu .

kristaps P. 13. jūl 2012. 11:52

Pēc «Pfizer» pētījumu datiem, beidzamo piecu gadu laikā Krievijā uz pusi pieaudzis to seksa partneru skaits, kas ir nodarbojušies ar seksu trijatā. Piemēram, 2005. gadā Krievijā no katriem 15 aptaujātajiem vismaz divi ir nodarbojušies ar grupveida seksu vismaz vienu reizi mūžā.
Izrādās, tā ir viena no sievietes izplatītākajām seksuālajām fantāzijām. Tieši viņa grib izmēģināt, kādas ir sajūtas, kad viņas ķermeni vienlaikus glāsta četras gribošas rokas.

Vineta K. 13. jūl 2012. 11:51

Nu,laikam esu vecmodiga.Jo sava intima pasaule es svesiniekus neveletos.Tagad,vinam ir velme milet,mani un manu draudzeni.Tad ta fantazija var aiziet vel talak,jo ir dzirdeti varijanti.Taka,katris lai dara ka velas.Ta ir vina privata dzive.

Dzēsts profils 13. jūl 2012. 11:28

...lasīju reiz stāstiņu par diviem draugiem...un vienu meiteni...iesāka pirtī ...un tā turpināja visi trīs dzīvot...

kristaps P. 13. jūl 2012. 11:23

Saka, ka visas nelaimes sākas no salīdzināšanas. Kāpēc nelaimes? Varbūt pieredze? Nu, kā tu, cilvēks, konstatēsi, kas tev garšo labāk garneles vai siļķes, ja nesalīdzināsi un nepavērosi, kā uz kuru jūras velti reaģē tavas personiskās garšas kārpiņas? Skaidrs, ka vienam labāk garšos siļķe, citam — garneles ar citronu. Bet katrs konkrētais degustētājs ir konkrēts vēders ar tiesībām uz savu gaumi.

Tāpat seksā. Neviens nevar nomēģināt visus pretējā dzimuma pārstāvjus uz pasaules, bet lielāka vai mazāka pieredze ir katram. Ir arī savs viedoklis par nobaudīto; kas no tā visa der un kas ne

Dzēsts profils 13. jūl 2012. 11:19

...tik pieticīgi...-ar diviem... varbūt ar trijiem- bet svešiem, ne no mājas....

kristaps P. 13. jūl 2012. 11:14

Pirmais solis grupveida seksam ir vēlme pamēģināt trijatā. Parasti to ierosina vīrieši, un nav iespējams uzminēt kāda būs sieviešu reakcija. Tā var būt: dusmas, naids, apvainošanās, skandāls, kāda var pat pārtraukt attiecības, bet kāda tajā visā iesaistīties. Katrs izdara savu izvēli, un to apspriest nav iemesla. Ja kādam sekss trijatā ir attiecību beigas, tad tā ir viņu darīšana. Pārspriest to, kāds “nelietis” ir šis vīrietis var ar draudzenēm, bet es piedāvāju tikt galā ar situāciju, kad sievietei pašai gribās izmēģināt, bet baidās. Galvenais bieds ir bailes būt liekajai. Un kas tas par seksu, ja ir bailes? Pareizi!
Ja tomēr ir vēlme pēc neparastām izjūtām, lieliska seksa, patīkamām atmiņām, tad pie tā ir kārtīgi jāpiestrādā.

Un tas var aizņemt ne vienu vien vakaru. Pirmkārt, ir jāpierunā otrā pusīte. Un vīrietim ir jāapraksta sīkāk:
1. Kā viņš iedomājas seksu trijatā?
2. Ko vēlas īpaši?
3. Kāpēc to vēlas?

Dzēsts profils 13. jūl 2012. 10:56

...sapnis tikt samīlētam Visam...kaut simtu čuskulēni lai trinas visapkārt...viņiem nav sejas---vēlme ļauties.

Dzēsts profils 13. jūl 2012. 10:53

Ja ir uzticība savstarpēja, tad visas iegribas un kaisles iekāres tiek izrunātas un realizējamās realizētas.

Autorizācija

Ienākt