11 septembris. Atminējuma atslēga.

17. jūl 2012. 09:09

"Miers" ir nosacīts - kamēr cilvēki ticēs mākslīgi radītam mītam, kamēr pakļausies ar viltu un meliem, ar vardarbību un ārkartīgu nežēlību uzspiestai pasaules kārtībai, kamēr necentīsies atbrīvoties no "neģēļu armijas" važām.
Jūs domājiet, ka paši izvēlaties kā dzīvot? Maldi - jūs dzīvot, domājiet, ēdiet, ģērbjaties, audziniet bērnus - pēc NOSPRAUSTAS PROGRAMMAS.
Un apgalvot pretējo - liecina par neziņu. Ir cilvēki, kuri nevar samierināties ar neziņu, bet lielākā daļa dzīvo vienkārši apmierinātībā ar sevi, un ja kaut kas sāk neiet, kā gribētos - nespēj pacelt skatienu augstāk par pašmājas jumtu.
Dzīvojiet neziņā - strādājiet, audziniet bērnus, iekārtojiet savu dzīvi - kamēr JUMS TO "ATĻAUJ" - KAMĒR PIENĀKS JŪSU KĀRTA!
Bet tad būs par vēlu.






Atslegas vārdi: dzīve38593, cilvēki682, politika3025, bērni73, izglītība13

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Vilnis S. 17. jūl 2012. 13:03

Tā ir neprātīga utopiska ideja ko jūs sludināt.. Cilvēce gadu tūkstošos, savas pastāvēšanas laikā, ir izveidojusi savu dzīves modeli un to nevar grozīt katrs pēc savas saprašanas. Tas vienkārši nav iespējams. Piekrītu Jums, mēs nedzīvojam pilnīgi tā kā gribam,bet vienmēr cilvēks centīsies sev iegūt vairāk un labāk ,ja varēs nestrādāt nestrādās, Tā dzīvē iekārtots, arī dzīvnieku pasaulē izdzīvo stiprākais, arī augi stiprākie aizēno vājākos. Pieņemsim ,cilvēki atvērs acis un to netaisnību redzēs, bet redzēs katrs savādāk ,sapratīs katrs savādāk, kas notiks, ja katrs dzīvos pēc savas saprašanas , laikam tomēr kāda vadība, tas ir valdīšana būs vajadzīga un tas nozīmē, ka atkal nebūs visiem pa prātam. Utopiski sapņotāji ir bijuši vienmēr un labi vien ir - ir ko paklausīties,bet tas nemaina un tuvākajā nākotnē neko nemainīs cilvēka dabā.

Inta D. 17. jūl 2012. 11:59

Tev taisnība.
Bet tā arī ir taisnība - jo vairāk mēs par to runāsim - jo pamazām aizvien vairāk cilvēku sāks atvērt acis. Un kamēr nav par vēlu - tas ir jādara. Neviens cits to nedarīs mūsu vietā - ne sākot ar valdībām ( tās ir cilvēces pretinieku pusē), ne masu saziņas līdzekļi ( arī tās visas ir cilvēces pretinieku pusē).
Piemēra pēc - es sāku likt Amigosā video par šo tematu - un man bruka virsū, kritizēja.
Bet pamazām tomēr ir atradušies cilvēki, kuri tomēr skatās un sāk domāt.

Dzēsts profils 17. jūl 2012. 11:46

jam dzīvot mežā, kā mežoņi pliki un nabadzīgi, tur nav zīmes, nav simbolu, nav zombētāju...


Vineta K. 17. jūl 2012. 11:43

Cilveki,macas tikai no savam kludam.Un kamer vinus nav skarusi si problema.Ta ari dzivos.Un tu nearko,nevaresi viniem mainit domasanu.Ta ir dzives izsteniba.Jo sini jautajuma ir jaiedzilinas,un japalauz galvina.Kapec notiek ta,nevissavadak.

Dzēsts profils 17. jūl 2012. 10:01

     brr!

Autorizācija

Ienākt