šis rīts arī varbūt skaists, vien, kā mēs to pratīsim iekrāsot.

21. jūl 2012. 09:09



Lepnība, iedomība, lielība un augstprātība ir milzīgs kaitējums tev. Nekas nav tik kaitinošs kā augstprātīgs un iedomīgs cilvēks, kas, šķiet, tā vien prasās, lai viņam "aplauztu ragus"! Ja mēs paši varētu redzēt, cik niecīgu vietu aizņemam uz šīs zemes, mēs mazāk domātu par sevi un vairāk - kā varam palīdzēt citiem.

Ogs Mandino.

Atslegas vārdi: kā aplaust ragus ragnesim0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

savsem k. 21. jūl 2012. 21:22

Jo mazāku vietu mes aizņemam - jo vairāk par sevi japadomā  

Dzēsts profils 21. jūl 2012. 10:26

No vienas puses taisnība ir ar lepnumu nekur tālāk netiek un izpalīdzīgākam
vajaga ar būt,tad citi ar izturēsies tāpat... Jauks video un melodija...

Elitá K. 21. jūl 2012. 09:51

tieshaam SIRDI PLOSOSHS VIDEO! FOOOOOOOORSHS!!!!!!  Labriit un attaa,ja jau celja juutiis! Zheel,ka Mees cilveeki tik riebiigi esam ,varam buut,ar laiku taadi paliekam.Tu vismaz pie Sevis piestraadaa,centies buut labaaks! VISIEM VAJADZETU MAACIITIES BUUT LABIEM! pat ja teaatris tas buutu,tikmeer teelo,teelo lomu-kameer jau esi tajaa pilniibaa iemiesojies un nemaz dziivot savaadaak nespeej.

uz V. 21. jūl 2012. 09:33


... Lai šie vārdi sasilda tos,.kuri jūtās vientuļi. Bet es nu jau iešu ...    

uz V. 21. jūl 2012. 09:27


Teikšu ar Oges Mandino vārdiem,
Pasaulē taisnības nav un nekad nebūs. Neērtības, šķēršļi, aizvainojumi nedrīkst jūs padarīt par pesimistu! Esiet optimists! Nešaubieties par saviem nākotnes plāniem un izredzēm.
Jel piedod, Dievs, kad gaužos es!

Ineta L. 21. jūl 2012. 09:22

Rīts ir skaists! Paldies par glāsmaino melodiju!
Iespējams, ka cilvēkiem sajūk lepnums ar lepnību. Paši sevi neizprot, neizpratne ved pie stresa. Varbūt noderētu meditacija vai smadzeņu treniņš .Nu kaut vai apgulties, atslābināties, izjust savu ķermeni, siltumu, aizvērtām acīm paklausīties skaņas, nešķirot, vienk.klausīties...

jautrite b. 21. jūl 2012. 09:20

Labrīt!Lai jauka diena,lai darbi šķiras,lai pietiek laika atpūtai-piemācies ir ,bet kamēr nelīst var iziet pastaigā,varbūt ir reize,kad palasīt ko labu,bet varbūt plānots kautkur doties-diena piemērota izstāžu appmeklējumam

Autorizācija

Ienākt