Prasās pēc formulējuma....

23. jūl 2012. 14:02

....nekad neesmu spējusi skaidri formulēt......kas ir feminisms......vienīgi zinu.....ka mani par feministi sauc ik reizi\...... kad neļauju sevi padarīt par kājslauķi.....

Atslegas vārdi: attieksme3443

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Elva E. 23. jūl 2012. 19:39

Neatbalstu nekādus pārspīlējumus , bet par sevi ir jāprot pastāvēt !

Laura E. 23. jūl 2012. 16:34

Feminismu izdomāja tie,kuriem bija svarīgi,lai viņi mūsu bērnus netraucēti varētu izaudzināt par apzinīgiem vergiem.

Dzēsts profils 23. jūl 2012. 15:21

Kājslauķa vai ne - kājslauķa būšana/saukšana  patiešām nekādi nav saistīta ar feminismu kā tādu- tur pilnīgi piekritīšu Andai. Feminisms  nekaro - pret vīriešiem, bet- par sievietēm, sieviesu tiesībām - uz izglītību,  līdzvērtīgi apmaksātu darbu, apmaksātu atvaļinājumu,  kompensācijām par negadījumiem darba vietās, atlaišanas pabalstiem, socialajām garantijām, medicīnisko aprūpi- grūtniecības un pēcdzemdību laikā, apmaksatu bērna kopšanas atvaļinājumu... šobrīd tas viss liekas- pašsaprotami, bet nebūt ne tik sen daudz kas no visa minētā( un neminētā arī vēl )- bija sievietēm nepieejams.

Dzēsts profils 23. jūl 2012. 14:53

...ar feminismu tam nav sakara...- tikai savas vērtības apzināšanās...

Anna N. 23. jūl 2012. 14:06

Es zinu, ka neesmu feministe. Man nepatīk karojošās feministes.   Viņu afektētās ārdīšanas pēc, vīriešiem jau ir bail padot roku, , mēteli, atvilkt krēslu utt. Mans vīrietis joprojām to dara, jo es noteikti viņam nekraušu ar somu pa galvu par to, ka viņš ļauj man justies sievišķīgi.

Autorizācija

Ienākt