mēs varam

25. aug 2012. 01:12

uzbūvēt ideālu pasauli, kas nevienam nebūs vajadzīga. mēs varam saules akmeni - un sēdēs tur Swedbanka. vai ne? tak kāda jēga, ja es ceļu sev pirtiņu, bet sēž tur svešas maukas?
Nav ideālu pasauļu, nav un nevar būt ideālas sabiedrības. Nevar būt pat nekādas konsolidācijas. Ir tikai PIF - personisko interešu fronte, šodien tāda, rīt jau vieglāka (nu kad skuķam tomēr tek). Vakar bija vai traka, šodien uzelpa. Un tā katru dienu. Prāts pa dliedi var aiziet. Nav uz ko paļauties, nav pret ko atsperties. Svētie bļaustās kā izvarotas mūķenes...cilvēki, mēs esam pasaule. Nevajag upēm straumes mainīt, vajag nemaiot gultni tiltus būvēt, lai mans meitēns, kas tru slikts, būs mums kopīgi mazbērni. Vai tev upenes žēl vai, uztaisi sēņu mērci. Un čalos viss kā strautiņš, tev pat brilles nevajadzēs, mazmeita avīzi priekšā nolasīs, ar izteiksmi.
Cik var paņemt līdzi kapā, cik var asaru pir kapa salasīt - nopietna štelle un divas dažādas lietas. KO mēs atstāsim tiem Līgām, Reiņiem un daudz citiem, laikam tikai rapsi. Reinis domā, ka tās ir pienenes, lai, maziņš vēl. Lai tā domā. Pienenes, jopiķ.

Atslegas vārdi: pienenes1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Valdis V. 27. aug 2012. 14:06

kukū, mazbērniem kad jautāsi, tie jau sāks pirkstus locīt

savsem k. 25. aug 2012. 22:16

Latviešu prezidentus nosaukt nav grūti ...

Valdis V. 25. aug 2012. 10:18

jeņķiem pilsonības iegūšanai ir jānosauc visi prezidenti, jopiķ. Frenku Sintaru zin visa pasaule, ar tiem prezīšiem tā ir kā ir. Un lūk, man te ienāca prātā - kad zatleriem un citām bābām būs kažoki un mašīnas, ko atcerēsies mūsu bērni. Tak ne jau Vairu. Lapčenoku un Grīnbergu zinās visi. Un tas ir pareizi, pat ne pareizi, tā vienkārši būs.

Autorizācija

Ienākt