neticami bet fakts

6. sep 2012. 00:21

..paskatijos un biju shokaa jo dazham kafijam Latvijas Costaa cenas augstakas nekaa te.....
http://www.coffeenation.lv/index.html

..zinams fakts ..kafiju visaa paaulee pateree ljoti lielos dadzumos......nu garsho mums shis dzeriens..vai pat arii eam nedaudz atkariigi....vai esat parekjinajuhi cik videji menesii izterejat kafijai????..bet ja jau jusu kafejnicas ir tadas cenas..tad summai vajadzetu but diezgan pienacigai.....

Atslegas vārdi: kafija12

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (32)

Ewa S. 9. sep 2012. 19:46

jaaaa kafija un sex..kaisliigi temati....::))..

Dzēsts profils 7. sep 2012. 12:37

...ak mēs nabadziņi...labu kafiju neesam dzēruši........bet ziniet tā slavenā vīnes kafija arī nav manai gaumei....tā droši vien arī paciņa nomētāsies

Dzēsts profils 7. sep 2012. 10:57

Tehniskie parametri- fizikāli - ķīmiskās proporcijas, mikrobioloģiskie rādītāji- izejmateriālam, tāpat- standarts -kafijas pagatavošanas tehnoloģijām- tie ir pieņemti biznesa vajadzībām, lai būtu vieglāk visu to plūsmu kaut kā nebūt kontrolēt un vadīt, salīdzināt, mainīt pēc vajadzības- t,.i- pieprasījuma augšanas vai krišanās gadījumā.
Garšas sajūtas- tā ir pilnīgi cita opera. . Un tāpat kā jebkuru citu , dabīgu produktu, arī kafiju var tikai tuvināt kādiem nekādiem - pieņemtiem standartiem, ne vairāk.
Degustācija- tā ir tikai viens no kafijas vērtēšanas  paņēmieniem, pie tam- vispersonīgākais un līdz ar to- visneobjektīvākais. Pie tam- ne katrs , kurš ir aizrautīgs  kafijas dzērājs vai cienītājs- automātiski var sevi dēvēt par degustētāju..  

Dzēsts profils 7. sep 2012. 08:56

:D acīmredzot Ewai tas šķiet svarīgāks, jo nav ne par ko citu jūsmot:DDD Esmu pat manāmi pārsteigta, cik ļoti te kāda cenšas apgaismot neattapīgo tautu par to, cik nožēlojami dzīvojam un neizbaudam...pareizo kafiju:P:P:P:P:P:DDDD

max m. 7. sep 2012. 01:56

kafija izràdàs karstàks temats pat par sexu

Aļoša R. 6. sep 2012. 22:35

Ak, Ewa sasmīdināji mani   .....kādi palicēji Latvijā ir mazi nabadziņi, ka tavuprāt nebaudam labu kafiju. Ir mums weit labas kafejnīcas, piem., '' Monte Kristo'', kur var pagarwot tādu kafiju, kā Jamaikas Zilo kalnu un daudzas citas wķirnes un nopirkt, ja iegarwojas. Costa nav kafijas ''guru''!
Cik tad ilgi mācījies degustēt kafijas, ja uzskati sevi par labas kafijas pazinēju?
Sanāk, kamēr dzīvoji Latvijā dzēri suslu un naudas pietrūka labai kafijai   . Ak, Tu pazemotā!  

Sandis x. 6. sep 2012. 21:53

tikai Braitonā ir īsta kafija par labu cenu, Rīgā dzer suslu par lielu naudu,, to saule izsprieda no sava virtuāla pētījuma:))
Zini, atbrauc ar visu draugu uz Latviju un no degustē, liec lietā savas zināšanas;))
Vairāk kaut ko uzzināsi par MŪSU kafejnīcām:P

Ineta L. 6. sep 2012. 21:01

Izskatās, ka es strīdos
Man vienkārši parauj smiekli, kad kāds saka...oi, jūs to neesat piedzīvojuši..man jūsu žēl
Nu ir tās cenas kafijai neadekvātas..nav kvalitāte kā gribētos...bet tas ir tāds sīkums,.. ka nav ko smadzenes piepūlēt un pārdzīvot.

Ewa S. 6. sep 2012. 20:52

Ineta.nestrideshos ar tevi par kafiju..haha un zini kapeec???tapeec ka zinu par kafiju ljooti daudz...esmu daudz par to macijusies...degustejusi..bet kaa jau pati teici gaumes dazhadas...bet laba kafija ir un paliek laba..jautajums vai nu to vienkarshi nejuut un nesaprot..tapat kaa par viniem..es no vijiem maz saprotu....tapeec kad mans draugs saka ka tas ir labs viins jo vinjsh tiesham par vinjiem zina daudz..nestridos..bet zinu ka man tas ,,labais,,garsho mazaak kaaa tas ne tik labais....

Ineta L. 6. sep 2012. 20:44

Saule.. kafija citur arī ir labāka un ne tik laba, kā arī cilvēkiem gaumes atšķiras, kam skābāka, kam rūgtāka.. Esmu kafijas fans(atkarīgā), un zinu, ka viena un tā pati kafija L-jā(poļu fasētā) , un tāda pati no Vācijas- ir divas dažādas kafijas, tā tik tiešām ir!

Man no Zviedrijas atveda bundžu kafijas, izmetu, jo nebija baudāma(ne manai gaumei).

Ewa S. 6. sep 2012. 20:25

Ineta..vadijos tikai no tautas komentariem.......un nevajag visu saprast tieshi taa ka pasham gribas....bet vajag visu uztvert objektivi....jo cilveeki pashi teica ka kafejnicas nevar nobaudiit labu kafiju....nu redz.tieshi par to jau man  ljoti zheel..ka ir dargas kafejnicas.bet tirgo ..,,brakjus,,,.tikai vados no rakstitaa :))

Ineta L. 6. sep 2012. 20:21

Saule, Tavus komentus palasot, šķiet, ka mēs te visi esam tik žēlojami un apdalīti bez tās perfektās kafijas   Ek, ne jau kafijā ir sāls..un  no rīta dzerot...pusstundu pat īsti neesmu atmodusies, kur nu vel izgaršot un apjūsmot, ko dzeru.. Protams, ka no kafijas rodas atkarība..un nevar iztikt...baudot labu kafiju, negribas pēc tam kādu suslu.

Ewa S. 6. sep 2012. 20:08

paldies par viedokljiem...:)..Sandiit tavus ipashi nenjemu veraa..jo personiigu iemeslu deelj centies buut dzeligs hahah....man tas patiik :))..
..par to kafiju...nu kaa tu cilveeks majas pagatavosi perfektu kapuchino???ja man tagad te dazhi klaigas ka majas ir kafijas mashinas..tad piedodiet..atljaushos pasmaidiit..jo normalu kafijas mashinu ar ko var pagatavot tiesham labu kafiu..var iegadaties sakot no kadiem 800Ls...kam vajadziga majas tada kafijas mashiia??nevienam.par to naudu vari ilgi sedet kafenicas un baudiit labu kafiju....jaa es tieshi to gribeeju teikt labu....un ja jums nav izdevies Latvijas kafejnicas nobaudiit labu kafiju....tad tiesham man jus ir zheel......lai nu kaa..baudu majas pagatavotu kafiju....ir laba..bet nu nekad taa nespes lidzinaties kad to pagatavo profesionali..lai jums visiem garsho kafija..un tas ir muljkibas ka kafija ir neveseliiga....shaummiigi biedejoshas muljkibas ko izdomajis kads kas nedzer kafiju :))

Dzēsts profils 6. sep 2012. 16:52

Jāsaka, ka esmu kafijas fans- dzeru bieži un ar kaifu.. Pārsvarā  - mājās un darbā... Kafejnīcās- tik reti, ka neskaitās. Un tad tā cena nav tik traģiska. Starp citu, nesen kā reiz biju Stokholmā un ziņkārības dzīta , protams, no visām iespējām- izvēlējos nopirkt kafiju... It kā zināma škirne, fasējums,  nosaukums, bet--- nu neesmu stāvā sajūsmā, ka - nu gan ir kaut kas super- puper.. Laikam pieradums pie vietējā piedāvājuma- bet -šeit, Rīgā, garšo krietni labāk..  

Dzēsts profils 6. sep 2012. 10:47

Nevienas pasaules Šausmas neliedz pirkt un lietot kafiju.

Sandis x. 6. sep 2012. 10:21

Nu tad pietiks runāt un..;))

Dzēsts profils 6. sep 2012. 09:52

mjā...tēja gultā nebūs priekš manis...to jau tā kā secinājām:))

Sandis x. 6. sep 2012. 09:49

Tāpat ka brokastis gultā ar visu tēju:PPP

Dzēsts profils 6. sep 2012. 09:43

labāk sākumā atrast tasi un tad ieliet tēju, nevis uzliet tēju ...un tad meklēt tasi:P:D

Sandis x. 6. sep 2012. 09:39

A ko tu darīsi ar tējas tasi?    Tēju jau ar vajadzētu, teiksim zaļo;DDD

Autorizācija

Ienākt