Trilleris, jopiķ

11. sep 2012. 18:27

nevienu ķinīti nevar normāli noskatīties. Ja esat ievērojuši, katrā filmā ir viena histēriska mammīte, parasti jau baigi pareizā, bet sākumā krīt galējā histērijā - uz to parasti arī sižets tiek būvēts   Te viņa spiedz, kā aizkauta cūka, te viņai rokas dreb, ja stroķi iedod...un gaudo. Minūtes 40 gaudo. Kad ķinīša "time line" iet uz beigām, tad šī, kā parasti, pēdējo lodi iešauj tur kur vajag un bučojas saulrietā uz nebēdu   Happy End! Jopiķ.
Šajā sakarā man radās tāds jautājiens - vai visas skuķes ir tik neciešami histēriskas?

P.S. kad rāda tās trakās histērijas, es parasti mazliet "patinu uz priekšu", lai redzētu kas tālāk būs. Bet, jopiķ, nu katrā ķinītī. Tagad pat arī krievu filmās tas pārņemts, agrāk, miera laikā, tos skuķus smukāk pasniedza

Soņa, nu Tu baigā kuce   es jau ne tā domāju, man incēja, kāpēc to ķinīti nevarētu saīsināt, ja jau es griežu uz priekšu, gan jau vēl kāds tā dara. Sanākta laba īsfilma

Atslegas vārdi: trilleris0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

max m. 12. sep 2012. 15:27

Esmu arii to ievérojis,gandriiz visàs filmàs.
Sevishki polichu un "dakteru" seriàlos-vina maza,acis met zibenus,klàré loti pàrliecinoshi,vecis stàv,un mégina attaisnoties..
Kad sûdi tad gan sauc veci paliigà,piedevàm vél sàk bimbot

Dzēsts profils 12. sep 2012. 08:47

man domāt, ka filmas veidotāji cerēja, ka lielākai daļai vīriešu šajos gadījumos radīsies līdzjūtība un vēlme šādas neaizsargātas vājas sievieti pažēlot, bet še tev:D....patin uz priekšu un tā arī ierosmes būt žēlīgākam ne par gramu nav palikušas vairāk:)

Ineta L. 11. sep 2012. 20:29

Valdiņ, Tev svarīga ir fabula, citam "strastji-mordastji"   
Un Sonja trāpīgi izskaidroja. Tiem, kam patīk saīsinātais variats, jāskatās dokumentālās filmiņas vai kriminalā hronika.

Dzēsts profils 11. sep 2012. 19:45

Ahā, un Tu gribēji, lai meitietis , aci nepamirkšķinājis ar  pirmo šāvienu nogāž gar zemi - nu vismaz puspilsētas, vai ciema, vai kas nu tur ir apkārt, pēc tam lietišķi apjautajas- vai visiem viss ir skaidrs un okey... un tad izvelas smukāko puiku , grābj aiz rokas un bučo nost. . Tavā vecumā tāds, hmm, naivums.. Kā tad skatītajs sapratīs- kur šamam ir jādreb bailēs vai - kura dāma ir - maza, neaizsargāta , bet dikti varonīga sieviete, ja nespiegs, nekliegs, un  nedrebelēsies?

Autorizācija

Ienākt