Kādas ir jūsu domas?

19. sep 2012. 11:34

Kāpēc ir tādi, kas grib, lai otrs viņus mīl? Kāpēc gan man būtu obligāti jāmīl tie, kas mani sāpinājuši? Kāpēc gan man būtu jādāļā sava mīlestība jebkuram, kurš gluži vienkārši nav to pelnījis? Mīlestība ir jānopelna. Tu nevari cerēt, ka tu, bārstot savu mīlestību uz visām pusēm, saņemsi to pašu pretī no visiem citiem par brīvu, it sevišķi, ja nav par ko, vai ja tā tevis dāļātā saucamā mīlestība ir vienkārši uzspēlēta un neīsta butaforija uz tava teātra skatuves. Tā vienkārši ir, sava pagātne ir jāiemācās pieņemt, ar to sadzīvot un nepieļaut vienas un tās pašas kļūdas nākotnē, tomēr pagātni nevar izdzēst. Ja tu iestāsti sev, ka pagātnes nav un izliecies, ka tā tiešām vairs neeksistē, tad aicinu atgriezties realitātē.
Es nevienu neienīstu un ne uz vienu neturu ļaunu prātu. Vienkārši ir lietas, kuras pagātnē, vienalga senā vai ne tik senā, mani ir sāpinājušas un es tās atceros. Un lūdzu, nesāciet sprediķot, ka man vajag meklēt Dievu, lai tas mani atpestī no mana aizvainojuma dēmona, lai varu justies laimīga. Jebkuram normālam cilvēkam ir abu veidu emocijas. Citādi tiktu izjaukts pasaules līdzsvars. Man mēdz būt manas negatīvās emocijas un man tās netraucē dzīvot. Tās man palīdz augstāk novērtēt labās emocijas.Man ir ļoti daudz cilvēku, kuri man patīk, jo viņi ir lieliski cilvēki, bet es te runāju tieši par mīlestību, ne par ko citu.

Atslegas vārdi: pārdomas691

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Guna a. 19. sep 2012. 20:05

Mīlēt visus ir patoloģija ./ Dr .Hauss/  
Mīlestība ir dāvana , kuru nevar pieprasīt - taču Tev vienmēr paliek iespēja sevi kādam uzdāvināt   ... /anuG/

Romis E. 19. sep 2012. 18:06

Par mīlestību jāmaksdā,maukas prasa ap 15 Ls.....  

Dina D. 19. sep 2012. 16:01

...ar varu mīļš nekļūsi...ja kāds GRIB,lai viņu mīl-tas noved tikai pie šķiršanās...

Dzēsts profils 19. sep 2012. 15:09

Nekur  nav teikts, ka ir jāmīl pilnīgi visi Tā var gribēt- tāds cilvēks, kuram ir ērti, nepieciešams, vajadzīgs- lai viņu mīl vienalga, ko pats ir sastrādājis. Taču- viņa gribēšana un ērtums- tas ir viņa problēmas, ne Tavas.
Cita lieta ir tā, ka mīlestību ar pelnīšanu nopelnīt nevar.  Parasti tā pelnīšana ir domāta- ar darbiem.. Tā var saņemt- atzinību, nopēlumu, vērtējumu, arī cieņu vai necieņu- bet ne - mīlestību.  

Dzēsts profils 19. sep 2012. 14:27

....man labāk tā....bac pa pieri ......negribu nopelnīt.....kāpēc vel tas man jādara......pietiek ar to , ka esmu

Elva E. 19. sep 2012. 13:49

Mīlestība nav prece uz pieprasījumu .

Ineta L. 19. sep 2012. 13:23

Izaudzis vēl nenozīmē pieaudzis. Bioloģiski nobriedis var būt nenobriedis psiholoģiski. Pieprasīt no otra mīestību nedrīkstētu, bet tā notiek, jo viņš no otra "barojās, pārtiek".

Dzēsts profils 19. sep 2012. 11:41

mazāk klausies izpušķotos publiskos vārdos---skaties Darbos.

Autorizācija

Ienākt