Vai to sauc par neiztrakošanos?

21. sep 2012. 10:45

Šodien nejauši uzduros vienam rakstam no tvneta.

«Aizvien vairāk pēdējā laikā «uzduros» kā internetā, tā žurnālos tēmai «neuzticība». Nolēmu šeit uzrakstīt savas pārdomas un pieredzi. Un vēlos lūgt, lai jūs, kurām ir līdzīga pieredze, arī dalāties un izsakāt savu viedokli. Vēlos zināt, kā tas viss notiek, kā tas beigu galā beidzas, cik tālu cilvēki iet?» Kāpēc man to ir svarīgi zināt? Jo esmu pati tagad tā sapinusies, ka nezinu, vai spēlēt teātri (kā to daudzi dara), vai dzīvot godīgi, kas ir savā ziņā nedaudz garlaicīgi un negodīgi pret sevi pašu. Un pats galvenais, ka šo jautājumu man nav kam dzīvē uzticēt, lai varētu par to mierīgu sirdi izrunāties.Esmu dažādu sajūtu virpulī, manī nav miera jau vairākus mēnešus. Protams, ka tas «nemiers» ir vīrietis. Protams, viņš ir aizņemts vīrietis. Tāda pati situācija arī no manas puses – esmu precēta. Man ar vīru ir divi burvīgi mazuļi. Ar šo vīrieti viss sākās pavisam nejauši un nevainīgi, tā sakot, saskatījāmies vārda vistiešākajā nozīmē. Un ar to pietika. Arvien biežāk pieķēru sevi pie domas, ka
domāju par šo cilvēku, nevis vairs par vīru. Katru dienu, katru nakti. Šobrīd jūtos pilnīgi kā apmāta Ilgu laiku es jutu, ka viens otru vēlamies. Un tad vienu reizi tas notika pavisam nesen, pavisam ātri...Mums abiem ļoti patika, un tagad tās ziepes ir tādas, ka es par šo vīrieti domāju vēl vairāk nekā pirms tam. Man ir bail, ka esmu iemīlējusies. Es nezinu, vai esmu, bet, ja es neprātīgi trīcu katru dienu, kaut tikai mani šis vīrietis uzmeklētu (kas ir iespējams reti), tad kas gan tas cits var būt? Nezinu, vai šī ir abpusēja mīlestība, es nojaušu, ka esmu tikai rotaļrīks, taču gribu cerēt, ka tā nav. Gaidu ziņu kādu no šā cilvēka jau divas dienas. Lieliski apzinos, uz ko eju – risks ir pazaudēt visu, kas man šobrīd ir – gādīgs vīrs, bērnu tēvs, lieliska vīra ģimene. Būtībā izskatās, ka pašreiz esmu ieguvusi mīļāko, BET. Lielākais jautājums, kas mani nomāc, kā viņš uztver mani? Vai esmu pārāk naiva, vai lieki tērēju laiku, sēžot un gaidot kaisles mirkli ar šo par mani vismaz 15 gadus vecāko, aizņemto vīrieti?
Vai viņš mani gribēja tikai vienu šo reizi? Man katru vakaru gribas raudāt, kad viņš nav piezvanījis. Kopš pirmās reizes, kad viss notika, neesam runājuši, neesam vispār vārdus nekādus pārmijuši klātienē. Ar vēsu prātu spēju aptvert, ka mums nav nākotnes, un es nemaz negribu pieprasīt no viņa neko.
Gribēju tikai to, lai tas nav vienas nakts sakars.
Man nav ne jausmas, cik daudz viņš par mani domā. Un  nezinu, ko vispār domā vīrieši tādā vecumā.
Šādi savā dzīvē esmu rīkojusies pirmo reizi... Precējusies neesmu ilgi, taču attiecībās nekad neesmu sāpinājusi otru. Vienmēr esmu bijusi pareiza, uzticīga, mīloša, gādīga mātes meita. Es jūtu, ka nav sakārtota mana iekšējā pasaule. Nosaukt to laikam var dažādi, nenobriedums, jaunības pārgalvība... Par maucību es to nekādā gadījumā negribu nosaukt. Šis vārds ir tik pretīgs – uzskatu, ka nekādā gadījumā tas nav attiecināms uz mani. Man nav vienalga, ar ko es pavadu kopā intīmas attiecības. Maukas taču nešķiro cilvēku pēc skata/inteleketa/garīguma, galvenais – samaksā un izdari, vai ne tā? Kāpēc man šis cilvēks ir tik ļoti vajadzīgs?
Esmu sevi pieķērusi pie domas, ka man ar katru dienu paliek grūtāk skatīties acīs savam vīram. Un tas nav no kauna sajūtas. Tas ir no sirdsapziņas pārmetumiem par to, ka man nav sirdsapziņas pārmetumu. Jeb drīzāk, cik ilgi es izturēšu izlikties, ka man ir labi ar vīru. Jūtos tā, it kā gribētu visu izstāstīt, tāpēc, lai man paliktu vieglāk.
Ko man darīt, ko man darīt... Tie ir tauriņi vēderā, taču putra galvā.
Baidos izskatīties pēc lētticīgas meitenītes, kura pārāk daudz sacerējusies.

Esmu vēl jauna, tikko pēc 23 gadu jubilejas, nepieredzējusi, kādā mērā arī vieglprātīga, taču tas, ka man ir bērni, nenozīmē, ka jūtos  pieaugusi. Sāku saprast, ka attiecības man vienmēr bijušas drošības sajūtai.

Vai to sauc par neiztrakošanos?

Atslegas vārdi: sex5970

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (31)

Ivo E. 21. sep 2012. 23:13

Labās meitenes atpogā pāris podziņu, kad viņām kļūst karsti;
Kad sliktās meitenes atpogā pāris podziņu, karsti kļūst pārējiem , kuri vēl nav iztrakojušies.

Vineta K. 21. sep 2012. 13:43

Sini jautajuma,tev var palidzet,tikai pate sev.nEM LAPINU UN RAKSTI,VISSU SLIKTO,UN OTRA TIKAI LABO.Un salidzini vienu ar otru.Secinajumu tev pasai bus jaizdar.Patik tev vai ne.

Sandis x. 21. sep 2012. 12:32

vakar NE savs vīrs, bet rīt jau SAVS;)))
labi jau labi, na chuzhoj babe:P

Dzēsts profils 21. sep 2012. 12:30

...par daudz domā, analizē un secina vai arī, kur bija prāts, tik pamatīgi ieķerties ne savā vīrā?:)

Sandis x. 21. sep 2012. 12:24

traks var palikt ar tām meitenēm:P:DDD

Dilaila L. 21. sep 2012. 12:07

Da ne jau te es kaut ko saskatu, bet kaut kādus secinājumus tomēr izdaru, palasot diskusijas un pavērojot cilvēkus!

Dzēsts profils 21. sep 2012. 12:02

lai tak pagniebjas meitens,viru zel.

Dzēsts profils 21. sep 2012. 11:56

ja ,tagad vecenes ir perkamas,krize,viriesi tagad var nopirkt saldejumu,un labakaja gadijuma aizvest uz kino,un ja kadreiz uz ielam redzeji daudz smuku sieviesu,driz vairs neredzesi,vinas sedes dzipos,vai mersedesos,vai sava  maja,smuku sievu vares atlauties tikai bagats vecis

Dzēsts profils 21. sep 2012. 11:52

Laila te visās saskata lapsas...nez ai ko tā?:DDD es patiesībā biju vientuļā garāmgājēja-zelta cauna šajā mežā, kas pat necentās to mednieku sazatikt...no viņiem tikai nepatikšanas gaidāmas:)

Ineta L. 21. sep 2012. 11:43

Anda pareizi pieminēja- laulības līgumu. Precības- tas ir līgums starp vīrieti un sievieti, ar visiem līguma nosacījumiem. Ja kāda no pusēm nav apmierināta ar līguma nosacījumiem, nieievēro tos, tad līgumi tiek lauzti, >diezgan sāpīgs process.
max max, neesmu teikusi, ka visur vainīgi vīrieši... vienkārši bieži, jauni cilvēki, stājoties laulībā, īsti nezina, kas tas ir, katrs cer uz ko citu. Vīrietis uz pilnu zupas bļodu, seksu regulāru(lai nav jāskraida nepārtrauktos meklējumos), apbrīnu un novērtējumu, sieviete atkal stipru plecu, nedalītu uzmanību sev, to vienīgo un skaisto princi, kurš lutinas un lolos. utt.

Dilaila L. 21. sep 2012. 11:42

Skatoties uz apkārt notiekošo, man dažreiz tiešām sāk likties ka tagad pārsvarā lapsa skrien pakaļ medniekam, nevis mednieks medī lapsu!

Dzēsts profils 21. sep 2012. 11:39

ja ir svarīgs skaits, lai būtu ar ko palielīties draugiem, tad protams var pucēt vaļā uz nebēdu, bet vai neapnīk?

Dzēsts profils 21. sep 2012. 11:33

Vai šāds sakars ir pieļaujams vai nē- tas būs atkarīgs no ta- kas pašai meitenei ir pieņemami un kas nē. Un kūkolīte  pareizi atzīmēja, ka sievietēm tā  būšana sākas galvā- ar  to, ko saucam par emocijām un jūtām.. Cik tās būs dziļas , lai tiktu līdz gultai ar ne savu viru- tas jau ir individuāli.. taču krietni retak būs variants- o, pa ielu iet satriecoši skaists, ugunīgs čoms - viss ir kā pienākas, tā- jāgrābj ciet un jāgāž gar zemi..laist garām nav nekādu iespēju
Un arī vīrietis laidīs garām dažādus - arī ugunīgus un kārdinošus piedāvājumus- ja viņam viss dzīvē būs tā kā pats to vēlās..  

Dzēsts profils 21. sep 2012. 11:31

laulības līgums apliecība---mantai un mantojuma dalībniekiem.
Harēmos notiek smagas cīņas par Pirmās  Sulamītes titulu, kuras bērns varētu tālāk pārvaldīt ...-Šahisti-teiksim!...auglīgs un galvu- prātu nepazaudējis/neizkūkojis sexa dēļ ar kādu daiļavu.

kristaps P. 21. sep 2012. 11:21

Ar laulību nekas ja nemainās. Cilvēks jau nav dators, kuram uzstādīta operētājsistēma. Instinkti, hormonu izdale nemainās. Var gudri spriest, saukt par maukām. Esmu vīrietis, nezinu kā ar sievietēm..... BET kurš no JUMS visiem mīlošajiem vīriem , gādīgajiem tēviem, atteiktos no seksa ar 2 satriecoši skaistām, ugunīgām sievietēm ( bez STS :DDDD). Sauciet mani par maukuli , man vienalga . Varat iet stāstīt savām mammām, sievām, komentējat, cik, jūs labi, uzticīgi, ierobežojiet sevi. Vienkārši citi atļaujas vairāk, citiem vajag vairāk. Cilvēki lauza galvas gadiem , kas ir pareizi, kas ne - ar šo rakstu, komentiem tāpat nekas nemainīsies,cik cilvēku , tik dzīves, ne jau par velti 80% laulību šķir, jo cilvēks ir POLIgāms un punkts, tā kā dzīvojiet vien to dzīvi nost:))

Dilaila L. 21. sep 2012. 11:20

Ā, nu skaidrs, savādāk es jau nobijos, ka Tu tik tiešām tā domā par visām!

Dzēsts profils 21. sep 2012. 11:20

...kuš...es tak nevienu nemīlu, kur nu vēl ar dziļām jūtām bārstīties....it kā to neviens te nezināja:)

Dzēsts profils 21. sep 2012. 11:20

šis gadījums aizēnojis visu viņas dzīvi---un no paša gadījuma nav izcēlusies jauna dzīves kvalitāte...viņa sevi Nolēmusi meklējumiem. Varbūt mūžigiem un neatradīs nekad ko vēlējusies.
Varbūt pat dzejos skumjus dzejoļus par kādu Reizi---neizprastu.
Zirneklītis- donžuāns---medī tālāk.

max m. 21. sep 2012. 11:19

"padosies vàjumam dzilu jûtu vadiita" arii precéta?
shedevrs kû koliite!

Dzēsts profils 21. sep 2012. 11:18

Nu es pēc sevis:DDD

Autorizācija

Ienākt