dazkaart fantaazijas ir viens, bet realitaate ir pavisam cita.

23. sep 2012. 12:24

paziistu paari, kuri ir svingeri. ir sanaacis par sho teemu runaat ar vinjiem. peec vinju pieredzes - lai peec tam nerastos greizsirdiibas, vislabaak, lai paareejos daliibniekus nepaziitu vispaar. vinji taapeec dodaas ik pa laikam vairaakus simtus km no maajaam uz svingeru klubu, lai saglabaatu anonimitaati un peec tam svinga partnerus neredzeetu ikdienaa. cik redzu, saadas aktivitaates vinju lauliibai nav kaiteejushas, bet par abiem varu teikt - vinji nav privaatiipashnieciski un greizsirdiigi, kaa arii netic monogamijai. par sho labaak izrunaaties ir pirms, lai peec tam nebuutu taa, ka saakaas no vinja puses greizsirdiibas leekmes un kompleksi, ka otrs bija labaaks par vinju vai arii tu nesaac domaat peec tam par to otro viirieti. dazkaart fantaazijas ir viens, bet realitaate ir pavisam cita. ar shaadaam lietaam ir jaabuut uzmaniigai.

Atslegas vārdi: fgr0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

kristaps P. 23. sep 2012. 14:22

protams, ka tas ir grupniks, nu neviens jau nu nedomaju ka sedes mala un tikai skatisies ka vina meiteni kads tur izmile. Nedomaju ka meitenei tas nepatiktu, ja to vienlaikus apmierina vairaki viriesi liekot justies mazliet savadak neka ikdiena. Man jau nu neliekas tur nekas slikts it ipasi ja virietis savai meitenei to atklati piedava,domaju, ka katra ir par to sapnojusi tapat ka viriesi sapno par s+v+s, bet ne katrai virietis ko tadu atlausies piedavat v+s+v. Domaju tad ir ta uzticesanas un ta sapratne abu starpa, ja var par tadam lietam runat un ari realizet

kristaps P. 23. sep 2012. 13:58

Ir jau dazadi cilveki ar dazadam interesem, bet galvenais ir tas, lai tu pats/pati butu apmierinata ar savu lemumu, lai nebutu ta, k tu to dari tikai drauga/draudzenes del, un lai nebutu beigas jajutas bezmazvai izvarotai/izvarotam (sekss ar cilveku, kurs to nevelas ir uzskaitams par izvarosanu). Tu vismaz zini to virieti/sievieti, ar kuru tas bus jadara? tev vinsh patik? Galvenais ir, lai tu pati/pats justos labi to darot.

Dzēsts profils 23. sep 2012. 13:45

ar divam ir forsi,divata ar vienu nevisai,bet lai kopa ar savejo,ne

Valdis V. 23. sep 2012. 13:29

ja man mājā labi un garšīgi pabaro, man nekādi svingeri prātā nenāk. un ja vēl tam "zāģim" uzliek klusinātāju, tad vispār laime un saticība.

Dzēsts profils 23. sep 2012. 12:32

Bija filma--kriminālā žanra,---par šo lietu. Pāri brauca izklaidēties- atklāti, neslēpti. bet bija noruna- aiz acīm, nekādu slepeno gājienu. Kādu sievieti nogalināja greizsirdis vīrs, jo viņa sāka tikties ar kādu no kluba loka partneriem. Viņa pārkāpa noteikumus.

Autorizācija

Ienākt