Gadījuma sakars

23. sep 2012. 18:40

Gadījuma sakars. Vienkārši sekss, bez jūtām, emocijām, mīļuma, bez attiecībām un pienākumiem. Vai tas ir tas ko mūsdienu vīrieši grib?

Atslegas vārdi: sded0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Dzēsts profils 24. sep 2012. 08:47

...gadījuma sakari nav rāmi---vētra! --- iztrakoties kāre. Tā pa visu banku. Koncentrēti, emocijām pilni. Viss vienā reizē dots. nav ūdens klāt kā zupai...lai to dziesmu garāku pastieptu. Cik vīrieši- tik arī sievietes pretī atrodas un satiekas nejauši, neplānoti.
Sex tikšanās---norunātās- tās jau ir ar iepriekšēju nolūku un paredzamas.

Līga S. 23. sep 2012. 21:32

Manuprāt,sekss ,kaut vai tikai sekss ,bez simpātijām nav iespējams,protams,runa nav par mīlestību. Un salīdzinājums ar prostitūciju te ir galīgi nevietā. Bet ,protams,tikai mīlestībā seksā sasniedzama augstākā bauda. Bet arī ar piebildi,ka sekss ir vienlīdz svarīgs abiem.

Dzēsts profils 23. sep 2012. 19:11

Droši vien, ka kāda daļa no mūsdienu vīriešiem( un arī sievietēm, jāsaka) vēlās- to pašu seksu - un tikai. Bez visa pārējā- emocionālās piesaistes, attiecībām. Ja cilvēks nevēlas ilglaicīgas attiecības, tas nenozīmē, ka visu pārējo- arī nevēlas..   Ja iesaistītās puses ir brīvi cilvēki- tad nesaskatu  problēmu- ja abiem tāda štelle ir pieņemama.

kristaps P. 23. sep 2012. 18:49

mīlējamies mēs ar cilvēku, ko mīlam; tas ir tad, kad seksā mēs ieliekam visu sevi, visu mīlestību, darām to ar prieku, patiku un patiesu vēlmi; kad cenšamies izdarīt visu, lai partnerim būtu labi; kad aizmirstam par savu baudu un gūstam prieku no tā, ka sniedzam baudu otram; šajā seksā ir ieliktas emocijas, sajūtas, pārdzīvojumi, te ir viss; + pavisam cita līmeņa kvalitāte! .... Kniebties (трахатся) - nu te viss ir skaidrs - kkur kkādā tusiņā ar kko kkā pārgulēji, bez emocijām, salti, bez nodomiem par turpmāku kopēju nākotni

Mairita G. 23. sep 2012. 18:47

Dažreiz šķiet,ka vīrietis vienkārši meklē lētu miesu.Jo prostitūtai ir jāmaksā,bet mīļākajai var uzsaukt šampānieti un ierasties kad grib.Un pats stulbākais,ka sievietes uz šīm attiecībām arī uzķeras.

Autorizācija

Ienākt