Kā novērst nemitīgās izpildītāju pārākuma izpausemes valsts pārvaldē?

29. okt 2012. 12:50

Bolgot es pagaidām nemāku, tāpēc lūdzu būt iecietīgiem.
Meklējot kādu būtiskas informācijas kripatu, saskāros ar kopēju bērnu vecāku problēmu, kuras risinājumu apņēmos panākt.
Tā kā virsraksts veidots kā jautājums un cik noprotu, blogot nozīmē atrast domubiedrus, palīgus, sabiedrotos, tas ir,  pozitīvi lādētus cilvēkus, iesākumam un tēmas attīstībai pievienoju divu dokumentu vizuālos attēlojumus.
Cik skumji ir, ka man nav lobija (sabiedroto), ar kuriem laicīgi varēja novērst (nereāla doma) vai vismaz ietekmēt grozījumu Iesnieguma likumā pieņemšanu.

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Dzēsts profils 29. okt 2012. 17:01

Jā, Inet, bet cik ir saprotams pēc virsraksta- autors( kā b/d  apmeklējošo bērnu vecāku pārstāvis- acīmredzot)- ir neapmierinats ar so b/d vadības nostāju. Pilnīgi Tev piekrītu- izkontrolēt šādu - mājās gatavotu produkciju - ir praktiski neiespējami, un - tikko kaut kas notiks- nejauks- visi vecāki momentali atcerēsies par b/d kā iestādes atbildību par tur notiekošo. Neoliedzami- vecāki uzņemas atbildību par pasākuma norisi, par sava(!) bērna drošību un uzvešanos, taču- kur ir tik daudz atbildīgo- iestājas bardaks. Tā kā- gribas svinēt- brīnišķīgi, svieniet mājās, kafejnīcā, piknikā- ar pilnu atbildību par notiekošo.

Dzēsts profils 29. okt 2012. 15:51

iztieku ar divam pensijam neko vairak nevajaga ka tikai milu sievinu iepriekseja nomirusi

Ineta L. 29. okt 2012. 15:47

Cik noprotu tiek protestēts pret paštaisītu-pašgatavotu produktu piedāvāšanu bērnu svinību brīžos. Acīmredzot bērnudārza vadība nevar izkontrolēt vecāku pašgatavotās produkcijas(kura nav atbilstoši marķēta un sertificēta) atbilstību normām. Bet vecāki noteikti izvirzīs pretenzijas, ja viņu bērns cietīs no šādas, iespējams, nekvalitatīvas pārtikas. Kas liedz mājās rīkot ballīti un pašiem uzņemties atbildību par cienasta un izklaižu sekām?

Dzēsts profils 29. okt 2012. 14:11

Un kas te ir protestējams?

Dzēsts profils 29. okt 2012. 13:21

Turies pie Kaķa, kurš dara ko Grib, kaut viņš pats turas pie Zara. Karjeras kāpnes nav pašmērķis, bet palīglīdzeklis un varēsi Pareizi visu Regulēt. No Lejas tikai aplaudēt vai šausmināties

Autorizācija

Ienākt